- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 28
Çok haklısınız. Bir erkekle bir kadın 4 te ne konuşabilir. Uzun uzun konuşmamışlar ama kız yarın erken kalkcam diyo sonra konuşmaya devam ediyolar biraz nişanlım hadi uyu yarın erken kalkacakmışsın diyor. Şuna bakar mısınız saçmalığa süt ısıtıp götürmediği kalmış bi. Sence ne yapmalıyım. beni çok sevdiğini biliyorum ama bunu yapma nedeni aldatmak kızla bişi yaşamak vs değil. Kızın ona yazdığına inanma istemiyor öyle biri değil diyip duruyo
Yani mesele bir şey yapmaniz. Ne yaptığınız önemli degil, sevgilinizi en iyi siz taniyorsunuz. Ne yaparsanız sizi daha iyi anlar? Mesela ben sevgilime sinir olduğum zaman yaptığı şeyin aynısını yapıyorum deliriyor. Yani hatta "iyi bende aynisini yapiyim o zaman" demem bile yetiyor artik. Hemen vazgeçiyor. Ama bunu siz yapin desem de sizin sevgilinize etki etmeyebilir. Onu sinir edecek ve bu yaptığından vazgecirecek bisey yapmalisiniz. Ama aynı zamanda gizli gizli devam etmeye itmemeli onu. Küser misiniz, kavga mi edersiniz, "nisana biraz ara verelim sen beni hayal kirikligina ugrattin" mi dersiniz yada bi gun gece 4te c.ici olup "hiic berkcanla oyle havadan sudan konuşuyoruz ya" mi dersiniz bilmiyorum ama mutlaka o kiza "sevgilim var ve konuşmamızi istemiyor" dedirtin. Gözünüzün onunde yazsin bunu.