Telefonu saklamasının nedeni ortaya çıktı böyle hobi olmaz olsun

Çok haklısınız. Bir erkekle bir kadın 4 te ne konuşabilir. Uzun uzun konuşmamışlar ama kız yarın erken kalkcam diyo sonra konuşmaya devam ediyolar biraz nişanlım hadi uyu yarın erken kalkacakmışsın diyor. Şuna bakar mısınız saçmalığa süt ısıtıp götürmediği kalmış bi. Sence ne yapmalıyım. beni çok sevdiğini biliyorum ama bunu yapma nedeni aldatmak kızla bişi yaşamak vs değil. Kızın ona yazdığına inanma istemiyor öyle biri değil diyip duruyo

Yani mesele bir şey yapmaniz. Ne yaptığınız önemli degil, sevgilinizi en iyi siz taniyorsunuz. Ne yaparsanız sizi daha iyi anlar? Mesela ben sevgilime sinir olduğum zaman yaptığı şeyin aynısını yapıyorum deliriyor. Yani hatta "iyi bende aynisini yapiyim o zaman" demem bile yetiyor artik. Hemen vazgeçiyor. Ama bunu siz yapin desem de sizin sevgilinize etki etmeyebilir. Onu sinir edecek ve bu yaptığından vazgecirecek bisey yapmalisiniz. Ama aynı zamanda gizli gizli devam etmeye itmemeli onu. Küser misiniz, kavga mi edersiniz, "nisana biraz ara verelim sen beni hayal kirikligina ugrattin" mi dersiniz yada bi gun gece 4te c.ici olup "hiic berkcanla oyle havadan sudan konuşuyoruz ya" mi dersiniz bilmiyorum ama mutlaka o kiza "sevgilim var ve konuşmamızi istemiyor" dedirtin. Gözünüzün onunde yazsin bunu.

o kıza sinirlenmeden önce bence doğru bi insanla mı birliktesin bunu düşün
Benim nişanlım kıza yanlış anlaşılacak bir şey yasmamış kız da sevgilisi olmasına rağmen buna sürekli asılıyo gibi konuşmuş. nişanlım onlara cevap vermemiş ama diğer hobileri hakkındaki konularda gayet gülücükler koya koya yazışmış. Hala o kız öyle biri değil diyo

Çok haklısınız. Bir erkekle bir kadın 4 te ne konuşabilir. Uzun uzun konuşmamışlar ama kız yarın erken kalkcam diyo sonra konuşmaya devam ediyolar biraz nişanlım hadi uyu yarın erken kalkacakmışsın diyor. Şuna bakar mısınız saçmalığa süt ısıtıp götürmediği kalmış bi. Sence ne yapmalıyım. beni çok sevdiğini biliyorum ama bunu yapma nedeni aldatmak kızla bişi yaşamak vs değil. Kızın ona yazdığına inanma istemiyor öyle biri değil diyip duruyo
iyi de aldatılmıssın zaten. nasıl nıyetı aldatmak degıl? bence şakasın sen :=)

al karşına konuş. 3 de 4 de kızlarla konuşmanı hoş karşılayacak gibi mi duruyorum bu nedir de.

Merhaba arkadaşlar. Nişanlımın telefonunu elime aldığımda elimden hemen çekip kaçırdı.Zorlayınca adını ilk defa duyduğum bir kızın ismi vardı whatsappde.Girdim okudum ve hayal kırıklığına uğradım. Sabahları erken kalkmak zorunda diye her gece 11 de uyumama rağmen gece 3te 4te kızla konuşmuş.internet üzerinden bir hobi kursuna yazılmış ve ordanmış bu kızda. Kız nişanlıma " yarın yeğenlerimi okuldan alcam, böyle bir ablamız var diye hava atacaklarnış çocuk işte" falan yazmış. nişanlıma bir sürü soru sormuş. Önceden başka yerlerden de konuşmuşlar ki nişanlım sevgilisi var onun yanlış anlıyosun falan dedi. Bence bu kız resmen nişanlıma bir şekilde kendini beğendirmeye çalışıyor yanlış mı düşünüyorum? Kızdan anında nefret ettim, sevgilisi olmasına rağmen o saatte nişanlıma yazıyor. Yıllardır beraberiz daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı hala o kızın iyi niyetli olduğunu iddia edip duruyor. Bu mesajlardan sonra affettim bugün baktım benim yanımdayken bile o kızın yazdıklarına cevap vermiş. Sinirden ağlıyorum saatlerdir. Ben fakülteden bi tane erkekle bile konuşmuyorum.okulda etkinlik olunca çok erkek varsa gitme falan diyor. Ondan intikam almak ve bir ders vermek istiyorum. Lütfen yardım edin.onunla hiç konuşmak istemiyoum kendimi kerizmiş gibi hissediyorum

kız iyi niyetli değil evet de sen sadece bunu mu anladın nişanlın da pek iyi niyetli değil bence.

Benim nişanlım kıza yanlış anlaşılacak bir şey yasmamış kız da sevgilisi olmasına rağmen buna sürekli asılıyo gibi konuşmuş. nişanlım onlara cevap vermemiş ama diğer hobileri hakkındaki konularda gayet gülücükler koya koya yazışmış. Hala o kız öyle biri değil diyo
sen uyuyo bılıyosun ama o kızla konusuyo
nasıl bı hobiymiş bu anlamadım
bu seni kandırmaya gırer arkandan iş çevirmeye girer
nişanlın hiç bi şey demeseydı o kız nasıl asılabılırdı ?

Ayrilmalisin bence..dunyada erkek mi kalmadi? bir kere aldatan her zaman aldatir..boyle birseyi kendisi uygun karsiliyorsa hep yapacak demektir disine gore kiz buldugunda.. Ben olsam kacardim arkama bakmadan..elin sorunlusunu avutamam kendimide hic yipratamam

Yani mesele bir şey yapmaniz. Ne yaptığınız önemli degil, sevgilinizi en iyi siz taniyorsunuz. Ne yaparsanız sizi daha iyi anlar? Mesela ben sevgilime sinir olduğum zaman yaptığı şeyin aynısını yapıyorum deliriyor. Yani hatta "iyi bende aynisini yapiyim o zaman" demem bile yetiyor artik. Hemen vazgeçiyor. Ama bunu siz yapin desem de sizin sevgilinize etki etmeyebilir. Onu sinir edecek ve bu yaptığından vazgecirecek bisey yapmalisiniz. Ama aynı zamanda gizli gizli devam etmeye itmemeli onu. Küser misiniz, kavga mi edersiniz, "nisana biraz ara verelim sen beni hayal kirikligina ugrattin" mi dersiniz yada bi gun gece 4te c.ici olup "hiic berkcanla oyle havadan sudan konuşuyoruz ya" mi dersiniz bilmiyorum ama mutlaka o kiza "sevgilim var ve konuşmamızi istemiyor" dedirtin. Gözünüzün onunde yazsin bunu.
dediklerinin hepsinde haklısın. Ben son dediğini söyledim orası öyle bir ortam değil ben senin de oraya gelmeni istiyorum senin gelmen için ordakilerle konuştum falan diyor. kızla başka yerlerden de konuşmuşlar zaten kızın ortanca çocuuk olduğunu bile bildiği anlaşılıyor konuşmalarından şimdi kıza öyle yazarsa hobisine veda edecekmiş. çocuk gibi aynı eğer hiç konuşmazsam nişanlımla kız meydanı boş bulacak ama inan hiç konuşmak istemiyorum onla

Bence nişanlınız kıza sevgilisi olduğunu bile dememiş olabilir. ya telefonu alıp nişanlınız gibi konuşup durumu anlamaya çalışacaksınız yada sevgilinize gece yarısı normal bir arkadaşla konuşulmaz. ya kesersin yda bu iş bitere lafı getireceksiniz

İyi de neden kiza kin kustunuz onu anlamadim?? Burada da bazilari nedense erkekten cok kadinda suc buluyor. "Kizdan nefret ettim, Sevgilisi olmasina ragmen nisanlima yaziyor" demissiniz ama sizin sevgiliniz sizinle nisanli olmasina ragmen o kiza yaziyor. Asil sorun nisanlinizda. Hatta kiza sevgilim yok bile demis olabilir.
Hayır öyle bir şey yok. Aldatılmak yok. Nişanlım kıza nişanlı olduğunu söylekiş hatta kursta sürekli bizi anlatıyormuş konuşmalarında bunu gördüm. Kızdan nefret ettim çünkü nişanlım o asılınca cevap vermemesine rağmen ısrarla devam etmiş. Nişanlım asılmadığını düşündüğübiçin arkadaş olarak bahsediyor kızdan ve kızın iyi niyetli olduğunu düşünüyor.

Kızda olduğu kada sevgilinizde de suç var. Gecenin o saatinde konuşmamalı başka bi kızla. Üzgünüm ama böyle biriyle nişanı bir daha düşünün bence. Ve sevgilinizin yaptığı şeyin farkına varmasını saglayin. Ben gecenin o saatinde bi adamla konuşsam sen ne hissederdin diyin. Empati yaptırın. Ona olan güveninizi sarstığını anlasın. Ve ondan sonra izleyin ve bakın bakalim o güveni geri mi kazanmaya çalışacak yoksa iyice mi kaybedecek. Buna göre bir yol çizin sonrasında da.

Merhaba arkadaşlar. Nişanlımın telefonunu elime aldığımda elimden hemen çekip kaçırdı.Zorlayınca adını ilk defa duyduğum bir kızın ismi vardı whatsappde.Girdim okudum ve hayal kırıklığına uğradım. Sabahları erken kalkmak zorunda diye her gece 11 de uyumama rağmen gece 3te 4te kızla konuşmuş.internet üzerinden bir hobi kursuna yazılmış ve ordanmış bu kızda. Kız nişanlıma " yarın yeğenlerimi okuldan alcam, böyle bir ablamız var diye hava atacaklarnış çocuk işte" falan yazmış. nişanlıma bir sürü soru sormuş. Önceden başka yerlerden de konuşmuşlar ki nişanlım sevgilisi var onun yanlış anlıyosun falan dedi. Bence bu kız resmen nişanlıma bir şekilde kendini beğendirmeye çalışıyor yanlış mı düşünüyorum? Kızdan anında nefret ettim, sevgilisi olmasına rağmen o saatte nişanlıma yazıyor. Yıllardır beraberiz daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı hala o kızın iyi niyetli olduğunu iddia edip duruyor. Bu mesajlardan sonra affettim bugün baktım benim yanımdayken bile o kızın yazdıklarına cevap vermiş. Sinirden ağlıyorum saatlerdir. Ben fakülteden bi tane erkekle bile konuşmuyorum.okulda etkinlik olunca çok erkek varsa gitme falan diyor. Ondan intikam almak ve bir ders vermek istiyorum. Lütfen yardım edin.onunla hiç konuşmak istemiyoum kendimi kerizmiş gibi hissediyorum
kusura bakma da asıl suçlu senin nişanlın.. kızın belki haberi bile yok sevgilinin nişanlı olduğundan..

Hayır öyle bir şey yok. Aldatılmak yok. Nişanlım kıza nişanlı olduğunu söylekiş hatta kursta sürekli bizi anlatıyormuş konuşmalarında bunu gördüm. Kızdan nefret ettim çünkü nişanlım o asılınca cevap vermemesine rağmen ısrarla devam etmiş. Nişanlım asılmadığını düşündüğübiçin arkadaş olarak bahsediyor kızdan ve kızın iyi niyetli olduğunu düşünüyor.

Nisanlinizin sizden bahsedip bahsetmemesinin bir önemi yok. Sonuçta mesajlasmak karşılıklı bir eylem. Nişanlınız cevap vermese ama karşıdaki ısrar etse anlayacağım. Ama öyle bir durum da yok anlattığınız kadarıyla. Bu durumda nişanlınız ne kadar hatalı/hatasız ise arkadaşı da o kadar hatalı/hatasız.

Ve eklemek isterim, bir kadın karşısındakinin niyetini ne kadar anlıyorsa erkek de o kadar anlar. Ya iddia ettiğiniz gibi bir asilma yok ortada ya da nişanlınız anlamamazlıktan geliyor.

çoğunluk yanlış anladı. Aldatılmak yok nişanlım kızı arkadaş olarak görüyor. Ama kız ona sürekli kendini beğendirmeye ilgisini çekmeye çalışıyor. Nişanlım o böyle şeyler yazdığında cevap yazmamış ama kurs hakkında konuşmuş. burda nişanlımla ilgili kısım gece 4te konuşması ve beni uyuyorum diye kandırması. Aldatmak çok ileri bir boyut. Bekara karı boşamak kolay demişler biriyle aldatmak istese o şekilde konuşmaz ya da sürekli beni anlatmas hatta bu olaydan öncenbeni kursa yazdırmış amacı aldatmakbolsa böyle bir şey yapmaz sorun o kızın arkadaş canlısı biri olduğunu sanması

dediklerinin hepsinde haklısın. Ben son dediğini söyledim orası öyle bir ortam değil ben senin de oraya gelmeni istiyorum senin gelmen için ordakilerle konuştum falan diyor. kızla başka yerlerden de konuşmuşlar zaten kızın ortanca çocuuk olduğunu bile bildiği anlaşılıyor konuşmalarından şimdi kıza öyle yazarsa hobisine veda edecekmiş. çocuk gibi aynı eğer hiç konuşmazsam nişanlımla kız meydanı boş bulacak ama inan hiç konuşmak istemiyorum onla

Bence oraya gidip bi görünün sonra küsün küserseniz de. Bu kizlari iyi bilirim suan nisanliniz ona "sevgilimle ayrildik"desin de ben de teselli edeyim diye bekliyor. Teselli ederken de biraz daha yakın olacak iste kufurler geliyor da agzima neyse.

O kızla asla konusmasin ya bitirsin arkadaşlığı başka türlü kabul edemem diyin. Hobin bizim ilişkimizden daha mi önemli filan da diyin. Yani ben olsam bi kere onun o hobisi her neyse oraya giderim sonra kızla bi tanışıp azcik gözünü korkuturum (mumkunse sevgiliniz yokken azcik laf sokun, sevgililerden konu acarsaniz laf çarpabilirsiniz cok rahat.) Sonra da sevgilime " kızın sana bakislarini begenmedim sen beni saf mi saniyorsun bana sacma seyler ima ediyor gibi geldi o kizdan uzak dur hic icime sinmedi ya o ya ben demek zorunda birakma beni" seklinde israrlarla kapatirim o sayfayi . "Kusura bakma sen o kizla konusmaya devam ederken ben sana yakin olamıyorum, seni boyle tanımamıştim cok degistin farkinda misin" gibi sozler de etkili olabilir.

ya kusura bakma gercekten ama ben hobiyi acayip sekilde merak ettim :KK22:

bide sey, seni rahatsiz ediyosa nisanlin irtibati kesmeli
cünki kadinlar 6. hisleri kuvvetlidir.
cünki bi hobi bahanesiyle saat 3 lere 4 lere kadar mesajlasilmaz.

bide, sor bi aynisini sen yapsan hobin icin sevgilisi olan erkekle sabahlara kadar mesajlassan, hatta nisanlinin yaninda bile mesaj atsan kabul edermiymis?

Anladim. Ama yine de sevgiliniz de herhalde bi sorun yok kizin ona asildigini illa hissediyordur. Erkekler bu konuda kizlardan daha net. İstemedigi bi kadini cok guzelbi sekilde uzaklastirabilir ama sevgiliniz de bu durumdan sikayetci degil ki demek iyi biri falan diyerek ustunu kapatmaya calisiyor olayin. Size biri asilsa, bunu anlamayacak kadar kor olamazsiniz. İstediginizde de o erkege sevgilim var vs. falan deyip mesafe koyabilirsiniz. O yuzden is sevgilinizde bitiyor. Kiz, nisanlinizdan baya cesaret aliyor ki devam ediyor.

X