• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonda konuşarak para kazanma.

Konu sahibi ne kadar bir borç ve ne zamana kadar ödenmesi gerekiyor
Maalesef belirli bir zamanı yok ama gel gelelim bu aralar giderlerim de çok (ki beklediğim gibi gitmezse) ister istemez ailem duyacak o süreden sonra zaten para kısmı kimsenin gözüne gelmez.

Borç ve nakit olan kısmı eski erkek arkadaşım tarafından verildi o yüzden rahatsız ediyor. Bir an önce ödemek istiyorum.

Konu sahibi burda soylediginiz ve

konu devaminda soyledikleriniz tutarsiz ya

yanlis ifade ettiniz burda insanlardanda

dogal olarak tepki aliyosunuz yada dogru

ifade ettiniz ancak tepki alinca

kivirmaya calisiyosunuz.

İlanı gördüğüm yeri link olarak paylaşabilsem (yasak) olay daha net açığa çıkar. Ben insanlar cinsel olur o konuşmalar yorumu yapar diye onu yazdım bu defa olay direk linç etmeye döndü.

zar dikimimi aklıma bu geldi nedense
Yuhhh

Tepki için pardon. Öyle bir durumda neden acelesi olsun ki paranın?
Ayrıca 1000-2000 liralık bir işlemdir o heralde Benim çok daha fazlasına ihtiyacım var inanın ve belki daha da artacak bu masraflar bilmiyorum.

Yuhhh

Tepki için pardon. Öyle bir durumda neden acelesi olsun ki paranın?
Ayrıca 1000-2000 liralık bir işlemdir o heralde Benim çok daha fazlasına ihtiyacım var inanın ve belki daha da artacak bu masraflar bilmiyorum.
kırmak için yazmadım aklıma bu geldi acele ailemden gizli denilince

kırmak için yazmadım aklıma bu geldi acele ailemden gizli denilince
O benim bedenim açıkçası öyle bir durumda ömrümü geçireceğim insanla bir yalan üzerine bir hayata başlamak istemem zaten yüzüne bakamam.

Arkadaşlar teşekkür ederim fikirleriniz için konu burda kapanabilir. Bir iş bulursam sizinle paylaşırım... Hoş onda da eleştirecek bişey bulursunuz ama ahhh ahhh... Kadının kadına yaptıgını kimse yapmıyor.

Zor durumda olabilirsiniz, ama açlık derecesinde bile olsa insan bunu kendine yakıştırmamalı.

Taciz tecavüzcüler arayacak belli, sokakta çocuklara hayvanlara hallenen yaratıklar arayacak ve siz onlarla cinsel içerikli mi konuşacaksınız?...

Siz öğretmensiniz...

Umarım ruhunuzu böyle lağım akıntılı zihniyetli insanlarla konuşarak kirletmezsiniz...

O benim bedenim açıkçası öyle bir durumda ömrümü geçireceğim insanla bir yalan üzerine bir hayata başlamak istemem zaten yüzüne bakamam.

Arkadaşlar teşekkür ederim fikirleriniz için konu burda kapanabilir. Bir iş bulursam sizinle paylaşırım... Hoş onda da eleştirecek bişey bulursunuz ama ahhh ahhh... Kadının kadına yaptıgını kimse yapmıyor.
Canim erkeklere yem etme kendini diye millet paraladi kendini.. kadin kadina bunu yaptiysa hakli olarak yaptilar yane

Canim erkeklere yem etme kendini diye millet paraladi kendini.. kadin kadina bunu yaptiysa hakli olarak yaptilar yane

Uyarıları anlarım saçma sapan kpnuşmaları anlamam kelimeleri, cümleleri. Hani sen yanlış oldugunu söylersin ama kelimeler de önemli. Neyse daha yeni eve girdim ve cidden burdakilere artık bişeyleri açıklayamayacak kadar yorgunum.

Uyarıları anlarım saçma sapan kpnuşmaları anlamam kelimeleri, cümleleri. Hani sen yanlış oldugunu söylersin ama kelimeler de önemli. Neyse daha yeni eve girdim ve cidden burdakilere artık bişeyleri açıklayamayacak kadar yorgunum.
Butun yazilari okumadim ben ama kotulugun icin soykendigini sanmiyorum

Back