• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonda konuşarak para kazanma.

Zor durumda olabilirsiniz, ama açlık derecesinde bile olsa insan bunu kendine yakıştırmamalı.

Taciz tecavüzcüler arayacak belli, sokakta çocuklara hayvanlara hallenen yaratıklar arayacak ve siz onlarla cinsel içerikli mi konuşacaksınız?...

Siz öğretmensiniz...

Umarım ruhunuzu böyle lağım akıntılı zihniyetli insanlarla konuşarak kirletmezsiniz...
Teşekkür ederim. Zaten yine diyorum çalışacagım demedim sadece fikir istemiştim. Açıkçası özelden dönüp yorum yaptılar yapanlar ve yaptıgı tanıdığı olanlar.

Hatta bir şey daha söyleyeyim daha çok para kazanmak için (ki kişiye çok üzüldüm çünkü o da aynı saglık sorununu çocugunda yaşadığı için bu yola girmiş) vücudunun belirli yerlerinin fotosunu çekip gönderiyormuş. Bu şekilde para kazanmış.

Neyse tekrar diyorum zaman ayırdınız, yorum yaptınız teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.

Ahlaken o tip Konuşmalar yapmayı kendi gururuna yedirebilecek misin ?

Ya düzgün bir işe gir evden kazanmak istiyorsan da özel ders falan ver .

İlanı gördüğüm yeri link olarak paylaşabilsem (yasak) olay daha net açığa çıkar. Ben insanlar cinsel olur o konuşmalar yorumu yapar diye onu yazdım bu defa olay direk linç etmeye döndü.
Kimse sizin neyi ne sebeple yazdiginizi bilemez ilk yazdiginiz yazida net bi sekilde demissiniz konu cinsellige gelsede sikinti degil yeterki o parayi kazanayim demissiniz,insanlarin bu yorumlari yapmasina sebep sizsiniz ,kimse beyninize girip; ha aslinda bunu demek istemis diyemez,yeterince fikir aldiniz sanirim bence bu yorumlar devam edecek gelmeye dilerseniz kapattirin konuyu.

O benim bedenim açıkçası öyle bir durumda ömrümü geçireceğim insanla bir yalan üzerine bir hayata başlamak istemem zaten yüzüne bakamam.

Arkadaşlar teşekkür ederim fikirleriniz için konu burda kapanabilir. Bir iş bulursam sizinle paylaşırım... Hoş onda da eleştirecek bişey bulursunuz ama ahhh ahhh... Kadının kadına yaptıgını kimse yapmıyor.

Evet işte bizde onu diyoruz
Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor
Yani kadın, başka kadınların kocalarıyla telefonda muhabbet edebiliyor.
İlla cinsellik konuşmasına gerek yok.
Maç skorlarını bile tartışsa bu aldatmadır.

Siz kabul eder misiniz? A eşim politika konuşuyor telefonda 4 saattir mi dersiniz ?
Son cümlenizi kendinize söyleyin, bize değil.

Teşekkür ederim. Zaten yine diyorum çalışacagım demedim sadece fikir istemiştim. Açıkçası özelden dönüp yorum yaptılar yapanlar ve yaptıgı tanıdığı olanlar.

Hatta bir şey daha söyleyeyim daha çok para kazanmak için (ki kişiye çok üzüldüm çünkü o da aynı saglık sorununu çocugunda yaşadığı için bu yola girmiş) vücudunun belirli yerlerinin fotosunu çekip gönderiyormuş. Bu şekilde para kazanmış.

Neyse tekrar diyorum zaman ayırdınız, yorum yaptınız teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.

Merhaba. Dediğiniz işi yaştınız mı merak ettim. Umarım hala aktifsinizdir kadınlar kulübünde

Yok :) bu sekilde bi ilan gorsem suphe duyuyordum:)

Buarada tv de izlemstm o isi yapanlari gosteriyodu. kadin bi yandan cinsel icerikli konusup bi yandan orgu oruyodu:)
bunu bende izlemistim bayanin biri sanirim 200 kg falandi adam bana vucut hatlarindan bahsedermisin diyince adriana lima halt ediyodu yaninda valla 😂😂😂

Çağrı merkezi müsteri temsilciliğine baksanıza. Cinsel icerikli hicbir seye katlanmanız da gerekmez. İnternette kariyer sitelerinden bulabilirsiniz. Düsüncenizi doğru bulmuyorum ama yadırgamıyorum da . Sizi bu duruma getiren şartlar nelerdir bilmiyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur

Arkadaşlar Merhaba...
Bu aralar biraz maddi sorunlarım var bu nedenle ek gelir arayışına girdim.
Nette telefonda konuşarak para kazanma vs. buldum. Ve evet konu cinselliğe gelsede sıkıntı değil yeterki bir kaç ay o parayı kazanayım.
Daha önceden deneyen, yapan ya da tanıdığı olan oldu mu?
Ben sizi kınamıyorum olabilir sadece telde kalacaksa lakin ilerleyen zamanlarda pişmanlık duyabilecegin bir alan ve yasal olmadığını düşünüyorum yarın birgün ifşa olursan ailene açıklayamazsın bu durumu. Ve bu devirde hiç kolay değil para kazanmak sadece ses iletişiminde kalmaz iş görüntülü kısmına kadar gelir .yinede siz bilirsiniz..

Ben sizi kınamıyorum olabilir sadece telde kalacaksa lakin ilerleyen zamanlarda pişmanlık duyabilecegin bir alan ve yasal olmadığını düşünüyorum yarın birgün ifşa olursan ailene açıklayamazsın bu durumu. Ve bu devirde hiç kolay değil para kazanmak sadece ses iletişiminde kalmaz iş görüntülü kısmına kadar gelir .yinede siz bilirsiniz..
Bi arkadaşım önerdi. Araştırıyorum ben de. Cinsellik olmadan da oluyor dedi ya acaba yapan var mı dedim. Çocuğum var boşandım iş bulamıyorum. Hayat bazılarına çok acımasız

Çağrı merkezi müsteri temsilciliğine baksanıza. Cinsel icerikli hicbir seye katlanmanız da gerekmez. İnternette kariyer sitelerinden bulabilirsiniz. Düsüncenizi doğru bulmuyorum ama yadırgamıyorum da . Sizi bu duruma getiren şartlar nelerdir bilmiyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur
Onlara da bakıyorum ama hiçbirinden cevap alamadım aylardır. Ya da gerçekten çok komik ödemelerden bahsediyorlar. Ek iş için bile düşünemiyorum.

Onlara da bakıyorum ama hiçbirinden cevap alamadım aylardır. Ya da gerçekten çok komik ödemelerden bahsediyorlar. Ek iş için bile düşünemiyorum.
Bence düşünün. İşsizlikten iyidir cinsel hatlar konusunda da siz bilirsiniz bir sey diyemeyeceğim. Ama cocugunuz varsa bence yapmayın çok etkilenir. Ve lütfen dedigimi yanlış anlamayın ama bu işin sonu iyi bitmez. Parasi iyi diye tatlı gelir. Birine inanirsiniz bulusursunuz basiniza bela olur vs..

Bi arkadaşım önerdi. Araştırıyorum ben de. Cinsellik olmadan da oluyor dedi ya acaba yapan var mı dedim. Çocuğum var boşandım iş bulamıyorum. Hayat bazılarına çok acımasız
evde baska bir cocuk daha bakma sansiniz yokmu ?

Back