- 22 Nisan 2018
- 163
- 214
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir insan her gün temizlik yapamaz ama 1 gün tüm evi baştan aşağı silersen ikinci gün bu enerjiyi kendinde bulamazsinİstanbul'da artık günlük temizliğe 200 tl den aşağı gelen yok. Her gün gitseniz 6000 TL.
Bi dakka ya ben küçük bi meslek değişimi yapıp gelicem az bekleyin
Konu sahibi ne kadar bir borç ve ne zamana kadar ödenmesi gerekiyor
Parayı nasıl alıyorsunuz peki?Dertlerini anlatıyorlarmış.
Kızın biri mesela anlatmış biri annesinin yaptıklarını anlatmış o sırada 7 saat falan geçmiş. Aslında bir nevi psikolog etkisi insanlara tanımadığı kişilerle konuşmak çekici gelir ya o manada kurulmuş gibi ama emin olamadım işte.
Ne yaşadinda boyle oldun?Çok sevdiğim bir söz var.
Hiç kimse yaşamadığı günahın masumu değildir diye.
Sizi anlıyorum düşüncelerinizi de...
Bazen sorular “neden böylesin” değil de “ne yaşadın da böyle oldun” olmalı.
Yorumunuz için teşekkürler.
Dertlerini anlatıyorlarmış.
Kızın biri mesela anlatmış biri annesinin yaptıklarını anlatmış o sırada 7 saat falan geçmiş. Aslında bir nevi psikolog etkisi insanlara tanımadığı kişilerle konuşmak çekici gelir ya o manada kurulmuş gibi ama emin olamadım işte.
Konu sahibi burda soylediginiz veArkadaşlar Merhaba...
Bu aralar biraz maddi sorunlarım var bu nedenle ek gelir arayışına girdim.
Nette telefonda konuşarak para kazanma vs. buldum. Ve evet konu cinselliğe gelsede sıkıntı değil yeterki bir kaç ay o parayı kazanayım.
Daha önceden deneyen, yapan ya da tanıdığı olan oldu mu?
Yok :) bu sekilde bi ilan gorsem suphe duyuyordum:)
Buarada tv de izlemstm o isi yapanlari gosteriyodu. kadin bi yandan cinsel icerikli konusup bi yandan orgu oruyodu:)
Kk ya nie anlatmiolar ya gelsin anlatsinlar okuruz yorum yazariz :)Dertlerini anlatıyorlarmış.
Olur mu canım!?Bir nevi psikolog varken?Kk ya nie anlatmiolar ya gelsin anlatsinlar okuruz yorum yazariz :)
Yok :) bu sekilde bi ilan gorsem suphe duyuyordum:)
Buarada tv de izlemstm o isi yapanlari gosteriyodu. kadin bi yandan cinsel icerikli konusup bi yandan orgu oruyodu:)