Telefonda konuşarak para kazanma.

Ben buraya takıldım o adam karisini cocugunu umursamiyorsa konu sahibi ne kadar umursayabilir? Konu sahibi olmasa baskasi denk gelir telefonda konu sahibi neden vicdan yapsin bu durumda?
O adamla ailesinin problemidir. Arayan adamlar zaten bozuk. Ama en azından konu sahibesinin bu yanlıştan dönme şansı var.
Bi durum yanlış diye biz de mi ortak olmalıyız nasılsa olacak mı demeliyiz.
Evet belki o adamın aramasına engel olamayacaz fakat arkadaşın konuşmasına engel olabiliriz.

Canım ya eşim o haltı telekız olmasa yemeyecek mi? Bi de bu zihniyet var tabi “benim beyim yapmaz da tele kız kuyruk sallamış”

Yahu bir erkege güvenebilsem zaten evlenmiştim ama malesef aldatıyor hepsi bakışıyla, konuşmasıyla, yatarak ama aldatıyor.

Senin koca ın suçu yoktur ama merak etme hep o kız

Eğer benim kocam beni telekizla aldatırsa bu kocamın suçudur. Ama eğer sen o telekız isen o adama ortak olmuş olursun.
Onca yer bulaşıkçı arıyor gerekirse bebek örüp satıyor emek vererek. Siz gelmiş neyi savunup neye gülüyorsunuz. Benim size daha fazla anlatacak şeyim yok ahlakı değerlerimiz çok farklı.
Umarım şuan guldugunuz şey yarın sizin başınızı duvarlara vurmaniza sebep olmaz.

O adamla ailesinin problemidir. Arayan adamlar zaten bozuk. Ama en azından konu sahibesininSize bişey anlatayım o zaman.
Bunu yapabilirim bak hem bildigim işte çok öantıklı

İyi günler hanımefendi

Hangi şehirdesiniz?
Soyle bi fikir verebilirim çm ler egitim verir genelde elinize az da olsa para gecsin isterseniz başvurun egitim parasini alip cikarsiniz. Ki hemen satisa almazlar sizi merak etmeyin ikna yetenegi yuksek olan kisileri aliyorlar genelde satış departmanina.
Sadece anket yapanlar var, şikayet alanlar, siparis alanlar vs onlarca departman var çm icinde. Tavsiyem sehrinizdeki Çm lerine basvurmaniz. Eger Sivastaysaniz yardimci olabilirim bu konuda

Tabii ki aksini iddia etmiyorum ama vicdani olarak kızın o eşe karsi hicbir sorumlulugu yok. Tamamen suç erkegindir ve ben hicbir kadinin caresiz kalmadikca boyle bir yola basvuracagini sanmiyorum. Demek ki cidden caresiz ki boyle bir yol dusunmus.

He işte o çaresizlik çözümlemesini çoğumuz yaptı burada ki siz dahil bir çoğumuz öneride bulunduk.
O işi yapanların çoğu da çaresizlikten yapıyor bunu da biliyoruz.
Ama çaresiz de olsa insanın çizgileri olmalı. Kafalar karışsa bile.
Konu sahibini yargılamak değil elbette
Ben bunu istiyorum dese konu kapanmıştır benim açımdan.

Srn zaten bir yerde yazmissin bu isi yapan ben bu isi yapiyorum diye gelmez ki.

Akmasin goz yaşın üzülme herkesin hayati ve bakis acisi farklidir. Kimo diger kadini uzersin demis kimi kotu is demis.

Benim hemcinsim üzülmesin ama yanlis yola da girme sonra kendini kötü hissedersin.

Bir iki kez dene olay cinsellige geliyorsa birak. Insanlar bir sekilde bir isin ucundan tutuyor. Ama boylr islerde parani vermeyip seni rezilde edebilirler. O yizden garanti islere bak.

Yurtdisinda 'support line' yani destek hatti oluyor. Intihara meyilli insanlarin son sans olarak aradigi hatlar var mesela, intihardan vazgeciriyor gerekirse yanina gidiyor yanina gidene kadar hatta kalmasini sagliyor falan. Bizde var mi bilmiyorum ama varsa orada calismak da cok saglam bir psikoloji gerektirir.

Diger turlu cinsel acligin cografyasindayiz, ben satis sitelerinin yorum kisminda mini elbise fotografi goren erkeklerin 'fizigine ne kadar cok yakismis, bence bunu satmayin sokaktakilerin aklini alin'vs yazanlar gordum kavga ettim ama yetisemiyorum hepsine. Elbise fotografina yuruyorlar resmen kadinin yuzu falan da gozukmuyor. O yuzden eminim ki gercekten destek almak icin arayan olmaz. Hayatlarinda kadin gormemis erkekler sesten bile etkilenir, hoslanmadiginiz muamelelere maruz kalirsiniz. Bir kadin olarak kendinize bunu layik gormemenizi dilerim.

Telefonda bos vaktiniz olacaksa evden cagri merkezi olarak calisabilirsiniz, firmalar is veriyor. Satis yapamam demeyin, tanimadiginiz bir sapikla cinsellik konusmaktan daha kolay olacaktir. Boyle konularda en buyuk tavsiyem ikinci el sitelerde kullanmadiginiz her seyi satin. Bir esyadan iki tane varsa tekini mutlaka satin. Damlaya damlaya aylik iyi sayilacak meblalara ulasir.

Arayan koca sucludur tabii...bu sekilde konusan para kazanmak icin orda. Tabii bole bi isi yapip yapmamak senin kisiligine kalmis. Daha once ssanal sex yaptiysan ya da sevgilinle vs telde sex vs yaptiysan dilin daha kolay doner bence.. ayni sey degil biliyorum.

Yuh

Sallamış.
Üşenmedim hesapladım.
Günlüğü 13 bin yapıyor. Tanesi 1000₺ desek, günde 13 kere

Adamın iflahı kurur
Bin lirayı kmse vermez çok fazla hemde bir keresi . Bin lirayı veren sabaha kadar bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…