O adamla ailesinin problemidir. Arayan adamlar zaten bozuk. Ama en azından konu sahibesinin bu yanlıştan dönme şansı var.Ben buraya takıldım o adam karisini cocugunu umursamiyorsa konu sahibi ne kadar umursayabilir? Konu sahibi olmasa baskasi denk gelir telefonda konu sahibi neden vicdan yapsin bu durumda?
Canım ya eşim o haltı telekız olmasa yemeyecek mi? Bi de bu zihniyet var tabi “benim beyim yapmaz da tele kız kuyruk sallamış”Gülün bakalım.
Emeksiz,oturduğunuz yerden sadece konuşarak ve bunu başkalarını tatmin etmek için yaparak para kazanmak çok mu etik ?
Derdi olan psikoloğa anlatsın siz kim olarak dinleyeceksiniz ? Bununla ilgili eğitiminiz var mı?
Herhangi bi adamla cinsellik konuşarak maddi kazanç elde edeceksiniz. Bu kişilerin eşlerini sizinle aldatmadığını nerden bileceksiniz ? Vicdanınız çok mu müsait?
En kısa yoldan,emeksiz etik olmayan bi iş kolu bulup sonra bize gülersiniz işte.
Bi gün evlenirseniz eşiniz sizi telekizla aldatırsa burada ağlamayın.
Eğer benim kocam beni telekizla aldatırsa bu kocamın suçudur. Ama eğer sen o telekız isen o adama ortak olmuş olursun.Canım ya eşim o haltı telekız olmasa yemeyecek mi? Bi de bu zihniyet var tabi “benim beyim yapmaz da tele kız kuyruk sallamış”
Yahu bir erkege güvenebilsem zaten evlenmiştim ama malesef aldatıyor hepsi bakışıyla, konuşmasıyla, yatarak ama aldatıyor.
Senin koca ın suçu yoktur ama merak etme hep o kız
O adamla ailesinin problemidir. Arayan adamlar zaten bozuk. Ama en azından konu sahibesininSize bişey anlatayım o zaman.
Gülün bakalım.
Emeksiz,oturduğunuz yerden sadece konuşarak ve bunu başkalarını tatmin etmek için yaparak para kazanmak çok mu etik ?
Derdi olan psikoloğa anlatsın siz kim olarak dinleyeceksiniz ? Bununla ilgili eğitiminiz
Bunu yapabilirim bak hem bildigim işte çok öantıklıBu şekilde para kazanabileceğinizi sanmıyorum. İşin etik kısmı sizi bağlar da nasıl bir prosedür olacak ki 5 saat konuş mikili konuşma 300 tl filan gibi mi?
Arkadaşların dediği gibi tatil köyleri ve organizasyon şırketleri bu dönemde arayışta.
Bir de özel okullar fellik fellik eğitim danışmanı arıyor. Günlük 180 veli arayıp okul kaydına ikna ediyorsunuz. Ne kadar ikna o kadar prim.
İyi günler hanımefendiEğer benim kocam beni telekizla aldatırsa bu kocamın suçudur. Ama eğer sen o telekız isen o adama ortak olmuş olursun.
Onca yer bulaşıkçı arıyor gerekirse bebek örüp satıyor emek vererek. Siz gelmiş neyi savunup neye gülüyorsunuz. Benim size daha fazla anlatacak şeyim yok ahlakı değerlerimiz çok farklı.
Umarım şuan guldugunuz şey yarın sizin başınızı duvarlara vurmaniza sebep olmaz.
Hangi şehirdesiniz?Ya satış yapma gibi bir yeteneğim yok benim denedim onu da açıkçası. Eger müşteri hizmetleri gibi olursa ok ama satış üzerine olursa yapamam hani ısrarla al diyemiyorum. Hatta kötü bir özelliğini gördüysem alma derim
Tabii ki aksini iddia etmiyorum ama vicdani olarak kızın o eşe karsi hicbir sorumlulugu yok. Tamamen suç erkegindir ve ben hicbir kadinin caresiz kalmadikca boyle bir yola basvuracagini sanmiyorum. Demek ki cidden caresiz ki boyle bir yol dusunmus.O adamla ailesinin problemidir. Arayan adamlar zaten bozuk. Ama en azından konu sahibesinin bu yanlıştan dönme şansı var.
Bi durum yanlış diye biz de mi ortak olmalıyız nasılsa olacak mı demeliyiz.
Evet belki o adamın aramasına engel olamayacaz fakat arkadaşın konuşmasına engel olabiliriz.
He işte o çaresizlik çözümlemesini çoğumuz yaptı burada ki siz dahil bir çoğumuz öneride bulunduk.Tabii ki aksini iddia etmiyorum ama vicdani olarak kızın o eşe karsi hicbir sorumlulugu yok. Tamamen suç erkegindir ve ben hicbir kadinin caresiz kalmadikca boyle bir yola basvuracagini sanmiyorum. Demek ki cidden caresiz ki boyle bir yol dusunmus.
Ben de yıllar önce bir dizide izlemiştim(zamanının 900lü hatları) daha küçüktüm, ama aklıma kazınmış, çok komik gelmişti.Ciddi mi
Bin lirayı kmse vermez çok fazlaYuh
Sallamış.
Üşenmedim hesapladım.
Günlüğü 13 bin yapıyor. Tanesi1000₺ desek, günde 13 kere
Adamın iflahı kurur
Bu devirde pahali bencede :)Bin lirayı kmse vermez çok fazlahemde bir keresi . Bin lirayı veren sabaha kadar bırakmaz
500₺ yi duymuştum. Üni.öğrencileriBin lirayı kmse vermez çok fazlahemde bir keresi . Bin lirayı veren sabaha kadar bırakmaz
Bu devirde pahali bencede :)
500₺ yi duymuştum. Üni.öğrencileri
AminAllah yanlışa düşürmesin kimseyi. Çaresizlik insana yapmam dediği şeyi yaptırır düşmez kalkmaz bir Allah, dua edelim ki iş bulabilsin.
Aminde kacirmisim konu sahibi baska is bulamiyorum mu demis?Allah yanlışa düşürmesin kimseyi. Çaresizlik insana yapmam dediği şeyi yaptırır düşmez kalkmaz bir Allah, dua edelim ki iş bulabilsin.
Hayır dememiş, ben genel olarak konuşup ettim duamı. İş bulabilsin ki öyle birşeye yönelmesin diye. Ne var ki ?Aminde kacirmisim konu sahibi baska is bulamiyorum mu demis?
Zorunda kalmakla keyfi boyle bi is yapmak arasinda fark var bana goreHayır dememiş, ben genel olarak konuşup ettim duamı. İş bulabilsin ki öyle birşeye yönelmesin diye. Ne var ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?