Teşekkür ederim. Zaten yine diyorum çalışacagım demedim sadece fikir istemiştim. Açıkçası özelden dönüp yorum yaptılar yapanlar ve yaptıgı tanıdığı olanlar.Zor durumda olabilirsiniz, ama açlık derecesinde bile olsa insan bunu kendine yakıştırmamalı.
Taciz tecavüzcüler arayacak belli, sokakta çocuklara hayvanlara hallenen yaratıklar arayacak ve siz onlarla cinsel içerikli mi konuşacaksınız?...
Siz öğretmensiniz...
Umarım ruhunuzu böyle lağım akıntılı zihniyetli insanlarla konuşarak kirletmezsiniz...
Kimse sizin neyi ne sebeple yazdiginizi bilemez ilk yazdiginiz yazida net bi sekilde demissiniz konu cinsellige gelsede sikinti degil yeterki o parayi kazanayim demissiniz,insanlarin bu yorumlari yapmasina sebep sizsiniz ,kimse beyninize girip; ha aslinda bunu demek istemis diyemez,yeterince fikir aldiniz sanirim bence bu yorumlar devam edecek gelmeye dilerseniz kapattirin konuyu.İlanı gördüğüm yeri link olarak paylaşabilsem (yasak) olay daha net açığa çıkar. Ben insanlar cinsel olur o konuşmalar yorumu yapar diye onu yazdım bu defa olay direk linç etmeye döndü.
O benim bedenim açıkçası öyle bir durumda ömrümü geçireceğim insanla bir yalan üzerine bir hayata başlamak istemem zaten yüzüne bakamam.
Arkadaşlar teşekkür ederim fikirleriniz için konu burda kapanabilir. Bir iş bulursam sizinle paylaşırım... Hoş onda da eleştirecek bişey bulursunuz ama ahhh ahhh... Kadının kadına yaptıgını kimse yapmıyor.
___________________Teşekkür ederim. Zaten yine diyorum çalışacagım demedim sadece fikir istemiştim. Açıkçası özelden dönüp yorum yaptılar yapanlar ve yaptıgı tanıdığı olanlar.
Hatta bir şey daha söyleyeyim daha çok para kazanmak için (ki kişiye çok üzüldüm çünkü o da aynı saglık sorununu çocugunda yaşadığı için bu yola girmiş) vücudunun belirli yerlerinin fotosunu çekip gönderiyormuş. Bu şekilde para kazanmış.
Neyse tekrar diyorum zaman ayırdınız, yorum yaptınız teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.
bunu bende izlemistim bayanin biri sanirim 200 kg falandi adam bana vucut hatlarindan bahsedermisin diyince adriana lima halt ediyodu yaninda vallaYok :) bu sekilde bi ilan gorsem suphe duyuyordum:)
Buarada tv de izlemstm o isi yapanlari gosteriyodu. kadin bi yandan cinsel icerikli konusup bi yandan orgu oruyodu:)
konu sahibesi bayan banli arkadasimMerhaba. Dediğiniz işi yaştınız mı merak ettim. Umarım hala aktifsinizdir kadınlar kulübünde
Bu konuyu arşivin neresinden buldunuz?Merhaba. Dediğiniz işi yaştınız mı merak ettim. Umarım hala aktifsinizdir kadınlar kulübünde
Ben sizi kınamıyorum olabilir sadece telde kalacaksa lakin ilerleyen zamanlarda pişmanlık duyabilecegin bir alan ve yasal olmadığını düşünüyorum yarın birgün ifşa olursan ailene açıklayamazsın bu durumu. Ve bu devirde hiç kolay değil para kazanmak sadece ses iletişiminde kalmaz iş görüntülü kısmına kadar gelir .yinede siz bilirsiniz..Arkadaşlar Merhaba...
Bu aralar biraz maddi sorunlarım var bu nedenle ek gelir arayışına girdim.
Nette telefonda konuşarak para kazanma vs. buldum. Ve evet konu cinselliğe gelsede sıkıntı değil yeterki bir kaç ay o parayı kazanayım.
Daha önceden deneyen, yapan ya da tanıdığı olan oldu mu?
Teşekkür ederimkonu sahibesi bayan banli arkadasim
Bi arkadaşım önerdi. Araştırıyorum ben de. Cinsellik olmadan da oluyor dedi ya acaba yapan var mı dedim. Çocuğum var boşandım iş bulamıyorum. Hayat bazılarına çok acımasızBen sizi kınamıyorum olabilir sadece telde kalacaksa lakin ilerleyen zamanlarda pişmanlık duyabilecegin bir alan ve yasal olmadığını düşünüyorum yarın birgün ifşa olursan ailene açıklayamazsın bu durumu. Ve bu devirde hiç kolay değil para kazanmak sadece ses iletişiminde kalmaz iş görüntülü kısmına kadar gelir .yinede siz bilirsiniz..
Google’da aramalarda çıktıBu konuyu arşivin neresinden buldunuz?Ben de merak ettim şimdi ama hesap pasifmiş.
Onlara da bakıyorum ama hiçbirinden cevap alamadım aylardır. Ya da gerçekten çok komik ödemelerden bahsediyorlar. Ek iş için bile düşünemiyorum.Çağrı merkezi müsteri temsilciliğine baksanıza. Cinsel icerikli hicbir seye katlanmanız da gerekmez. İnternette kariyer sitelerinden bulabilirsiniz. Düsüncenizi doğru bulmuyorum ama yadırgamıyorum da . Sizi bu duruma getiren şartlar nelerdir bilmiyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur
Bence düşünün. İşsizlikten iyidir cinsel hatlar konusunda da siz bilirsiniz bir sey diyemeyeceğim. Ama cocugunuz varsa bence yapmayın çok etkilenir. Ve lütfen dedigimi yanlış anlamayın ama bu işin sonu iyi bitmez. Parasi iyi diye tatlı gelir. Birine inanirsiniz bulusursunuz basiniza bela olur vs..Onlara da bakıyorum ama hiçbirinden cevap alamadım aylardır. Ya da gerçekten çok komik ödemelerden bahsediyorlar. Ek iş için bile düşünemiyorum.
evde baska bir cocuk daha bakma sansiniz yokmu ?Bi arkadaşım önerdi. Araştırıyorum ben de. Cinsellik olmadan da oluyor dedi ya acaba yapan var mı dedim. Çocuğum var boşandım iş bulamıyorum. Hayat bazılarına çok acımasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?