Zaten telefonda biriyle konuşmasa o adam kesin çocugunu sinemaya karısını yemege götürecekAdamlar sizi nasılsın iyi misin diye aramayacak. Taviz tavizi getirir. Kaldı ki iş hiç cinselliğe kaymasa bile bu durum size etik geliyor mu?
Adamın teki eviyle çocuğuyla ilgileneceği vakitte tutup sizi arayacak. Bi kadının daha canının yanmasına sebep olacaksınız(sizi arayan adamla birlikte). Konuşmada cinsellik olmaması vicdanınızı hafifletmeye yeterli mi?
Ha siz yapmasanız yapan bulunur mu? Sürüsüyle...
Hey Allahım ya Bu konu buraya nasıl geldi
Dün başka bir yerde parayla cinsel ilişkiye girenler diye bir başlık açılmış. Erkekler yazmış gittim hakkını verdi, ya da gittim bir daha gitmem gibisinden.
Sonra bir kız şey yazmış.
Üniversitedeyken üç defa parayla ilişkiye girdim o parayı alırken ölmek istedim.
İki şansım vardı zaten ya ölecektim ya yapacaktım diye. Üzerine de başka konuşma yapılmamış. Hani burdakiler yargılar ama açıkçası genel ev denilen yerlerde çalışanlara bile benim bi saygım var.
Ülkedekiler öyle bir halde ki genel evler şehir dışına taşındı damacanalara, ineklere, kedi, köpeklere , 5-6 haşındaki çocuklara dokunmaya başladı.
Bu konuda aslında söyleyecek çok söz var da şu konuya bile bu kadar tepki veren insanların o cümleleri anlayacaklarını sanmıyorum.
Ya arkadaşlar cinsel hatlardan bahsetmiyorum.
Altına sohbet cinselliğe gelir vs yazacaklar için direk öyle yazdım. Dert dinleme şeklinde olup cinselliği yasak tutanlar var.
Organizasyon şirketleri de eleman arıyor bu mevsimde. Garsonluk düşünebilirsiniz... vs vs.
Yok kusura bakmayın alıntı yaptıgımı farketmedim o an. Size değildi tepkim. Özür dilerim bu arada yanlış anlaşıldım.Çok enteresansınız. Ben size tepki gösterdiğimi ya da yargıladığımı düşünmüyorum çünkü size bir şey yazmadım bile. Arkadaşlar merak etmişler bir ayda 400 bin nasıl kazanılıyor diye, örnek verdim, nasıl olduğunu yazdım sadece. O mesaj size yönelik değil, kaldı ki içinde seks işçilerine dair ne bir aşağılama ne bir kınama ne hor görme var. Sakin olun lütfen ve tepkinizi sizi gerçekten aşağılayan mesajlara verin. Umarım sorunlarınızı halledersiniz. Sevgiler.
Meseleye kendi vicdanınız açısından bakınız. O adamla ailesini ırgalar. Zaten yapacaktı diyip yanlışa sürüklenmeye gerek yok. Kaldı ki durumunuz kritik sanırım. Bilgi almak için açmışsınız konuyu. ÇAresizlik çok şey düşündürür insana. Başka imkanlar varken oraları hiç zorlamadan bu konuyu düşünmemenizi tavsiye ederim sadece.Zaten telefonda biriyle konuşmasa o adam kesin çocugunu sinemaya karısını yemege götürecek
Yahu bunu yapabilse telde işi ne?
Yok kusura bakmayın alıntı yaptıgımı farketmedim o an. Size değildi tepkim. Özür dilerim bu arada yanlış anlaşıldım.
Çok enteresansınız. Ben size tepki gösterdiğimi ya da yargıladığımı düşünmüyorum çünkü size bir şey yazmadım bile. Arkadaşlar merak etmişler bir ayda 400 bin nasıl kazanılıyor diye, örnek verdim, nasıl olduğunu yazdım sadece. O mesaj size yönelik değil, kaldı ki içinde seks işçilerine dair ne bir aşağılama ne bir kınama ne hor görme var. Sakin olun lütfen ve tepkinizi sizi gerçekten aşağılayan mesajlara verin. Umarım sorunlarınızı halledersiniz. Sevgiler.
Aaa bayramda magazalar mantıklı. Bunu düşüneyim ama öncesinde de bişeyler yapmalıyım açıkçası zaman dar.İlerde pişman olabilirsiniz. Bence farklı yollar deneyin. Günü birlik işler için ajanslara kaydolun. Stand işi, palyaçoluk, anket vb. olabilir. Önümüz bayram, bayram destek elemanı olmak için zincir mağazalarla görüşün. Desteklediğiniz parti varsa, seçimde sandıkta ilgili partinin görevlisi olarak yer alın. Az da olsa bir ödeme alırsınız. Hiç biri kalıcı iş değil ama harçlığınız çıkar.
Tekrar özür dilerim. Hesaplama konusuna güldüm konu buraya nasıl geldi diye sonra yazıyordum ama alıntıyı farketmedim kusura bakmayın lütfen.
Bundan sonra yorum yazdığım dert başına para alıcamDertlerini anlatıyorlarmış.
Kızın biri mesela anlatmış biri annesinin yaptıklarını anlatmış o sırada 7 saat falan geçmiş. Aslında bir nevi psikolog etkisi insanlara tanımadığı kişilerle konuşmak çekici gelir ya o manada kurulmuş gibi ama emin olamadım işte.
siz muhtemelen konuya el gibi baktığınızdan olabilir mi gösterdiğiniz bu tevazu , zira ben kardeşimmiş gibi bakıyorum. Ben bir kadınsam doğruyu yanlıştan çevirmek boynumun borcu . Başının belaya girmeyeceğini vs garanti edebilir miyiz , hayır edemeyiz . Yargılamak iç gudusuyle hareket ettığımızı dusunebilirsiz bu sizin problemınızKızı şey yerine koymuşsunuz resmen ama belli ki borçları çaresiz bırakmış ailesinin duymaması gerek. Daha iyi fikirler vermek, yanlıştan döndürmek yerine neden hemen yaftalamak?
Konu sahibi üniversite tezlerini yazacak insan arayanlar var facebookta falan onlardan bulabilirsiniz. Günlük tanıtım standları da olabilir marketlerin birkaç saatlik olanları da var. Hiç olmadı düğün salonlarına gidin sorun akşam düğünlerinde garsonluk yapanlar iyi para kazanıyor gerçekten.
Ben elestirmekten ziyade neden böyle düşündünüz? Asıl böyle düşünmek acı da demek istedim. Yaşadığınız şeyler bu duruma getirmis olabilir. Ama sizin için daha uygun işler bulmaniz daha yararli olur. Ne guzel okuyup öğretmen olmussunuz. Böyle bir kariyeriniz varken, kutsal bir meslekken ne gerek var demek istedim.Çok sevdiğim bir söz var.
Hiç kimse yaşamadığı günahın masumu değildir diye.
Sizi anlıyorum düşüncelerinizi de...
Bazen sorular “neden böylesin” değil de “ne yaşadın da böyle oldun” olmalı.
Yorumunuz için teşekkürler.
Şu lafı da iyi ki bulmuşlar ha "hiç kimse sınanmadığı günahın masumu değil" miş.Çok sevdiğim bir söz var.
Hiç kimse yaşamadığı günahın masumu değildir diye.
Sizi anlıyorum düşüncelerinizi de...
Bazen sorular “neden böylesin” değil de “ne yaşadın da böyle oldun” olmalı.
Yorumunuz için teşekkürler.
Ne mezunusun?Hey Allahım ya Bu konu buraya nasıl geldi
Dün başka bir yerde parayla cinsel ilişkiye girenler diye bir başlık açılmış. Erkekler yazmış gittim hakkını verdi, ya da gittim bir daha gitmem gibisinden.
Sonra bir kız şey yazmış.
Üniversitedeyken üç defa parayla ilişkiye girdim o parayı alırken ölmek istedim.
İki şansım vardı zaten ya ölecektim ya yapacaktım diye. Üzerine de başka konuşma yapılmamış. Hani burdakiler yargılar ama açıkçası genel ev denilen yerlerde çalışanlara bile benim bi saygım var.
Ülkedekiler öyle bir halde ki genel evler şehir dışına taşındı damacanalara, ineklere, kedi, köpeklere , 5-6 haşındaki çocuklara dokunmaya başladı.
Bu konuda aslında söyleyecek çok söz var da şu konuya bile bu kadar tepki veren insanların o cümleleri anlayacaklarını sanmıyorum.
Kahkaha attımYuh
Sallamış.
Üşenmedim hesapladım.
Günlüğü 13 bin yapıyor. Tanesi1000₺ desek, günde 13 kere
Adamın iflahı kurur
Hiç yok malesef de şunu düşün sesini kaydedip sonradan şantajvari şeyler yapabilirler dikkatli olArkadaşlar Merhaba...
Bu aralar biraz maddi sorunlarım var bu nedenle ek gelir arayışına girdim.
Nette telefonda konuşarak para kazanma vs. buldum. Ve evet konu cinselliğe gelsede sıkıntı değil yeterki bir kaç ay o parayı kazanayım.
Daha önceden deneyen, yapan ya da tanıdığı olan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?