Dertlerini anlatıyorlarmış.
Kızın biri mesela anlatmış biri annesinin yaptıklarını anlatmış o sırada 7 saat falan geçmiş. Aslında bir nevi psikolog etkisi insanlara tanımadığı kişilerle konuşmak çekici gelir ya o manada kurulmuş gibi ama emin olamadım işte.
Psikologa gidenlere de “dert anlatıp para mı vereceksiniz” oluyor tepkiniz?Ahahah dert dinleyip para mı kazanacaksınız :))
Bu yorumu okuyunca su satasım geldi. Valla. Deli para :):)Çık sokağa su sat. BİM’den 20 kuruşa aldığın suyu tanesi 1 Liradan günde 100 tane satsan. Günlük karın 80 lira olur. Bu da sana aylık 2400 lira eder. Hiç olmazsa namusunla düzgün helalinden bir iş. Elin adamlarının çükünü zevke getirip de kazandığınız paradan ne hayır gelecek?
Azıcık kendinize gelin Allah aşkına!
Ahahah çok mantıklı.enteresanmış. hiç duymamıştım. deneyebilirsiniz ama 7 saat insanın beyni büzüşür:)
sıkıldığınız yerde bdv yi tavsiye edin:)
Su karsilastirdigin şey bile o kadar absürd ki :))Psikologa gidenlere de “dert anlatıp para mı vereceksiniz” oluyor tepkiniz?
Bu işi yapacaksan da sakın senet, kağıt falan imzalama. Güvenilir değildir bu işi organize edenler.
GündE 13 iyi efor :) sıfır bedenYuh
Sallamış.
Üşenmedim hesapladım.
Günlüğü 13 bin yapıyor. Tanesi1000₺ desek, günde 13 kere
Adamın iflahı kurur
Su karsilastirdigin şey bile o kadar absürd ki :))
Bence sen dert dinleme, anlat !
Anladığım kadarıyla sadece borç değil, ailenin duyması da seni zor duruma sokacak. Bahsettiğin işi yapmadım, yapan tanıdığım olmadı. Çok kafaya takmışsın sen belli, sen taktıkça sorun daha da büyümüş düşüncelerinde. Umarım en az zararla kurtulursun bu durumdan.
Yuh
Sallamış.
Üşenmedim hesapladım.
Günlüğü 13 bin yapıyor. Tanesi1000₺ desek, günde 13 kere
Adamın iflahı kurur
Sen borcsuz kafanı yastığa koyacaksın diye gözü yaşlı annelerin ve çocukların yastığı ruhuna öyle bir oturur ki nefes alamazsın ..umarım bu dusuncenden çok pişman olursun ..Ya ilan buldugum sayfalarda genelde cinsellik konuşmak yasak yazmış. O saatten sonra kapatma hakkın varmış. Ben onu burda cinsellik muhabbetine girecekleri için yazdım. Çocuk bakıyorum ama 1000 lira kazanıyorum. Ev temizliği inan gizli yapabilsem onu da düşünürüm (Ama duyulacak bir iş olsun istemiyorum ailem bilmeyecek çünkü) Üni mezunu olup kendi işim konusunda tecrübem olmasına ragmen açıkçası birazda acele ettiğimden sıkıntılardan dolayı hiç gözüme gelmiyor yaptığım iş yeterki sonunda borçsuz olarak kafamı yastığa koyayım davasındayım.
Teşekkür ederim tatil mekanları aklıma gelmişti ama bu düğün olayı açıkçası gelmemişti hemen bakayım. Çok sagolun.Kızı şey yerine koymuşsunuz resmen ama belli ki borçları çaresiz bırakmış ailesinin duymaması gerek. Daha iyi fikirler vermek, yanlıştan döndürmek yerine neden hemen yaftalamak?
Konu sahibi üniversite tezlerini yazacak insan arayanlar var facebookta falan onlardan bulabilirsiniz. Günlük tanıtım standları da olabilir marketlerin birkaç saatlik olanları da var. Hiç olmadı düğün salonlarına gidin sorun akşam düğünlerinde garsonluk yapanlar iyi para kazanıyor gerçekten.
Hey Allahım ya Bu konu buraya nasıl geldiMuhtemelen o şekilde olmuyordur da ondan :) Adamın biri bir hafta sonu için otuz bin verir, alır yanında götürür bir yere. İkisi baş başa geçirir. Adamın biri bir haftalık para verip başka erkekle görüştürmez. Kimisi evinin kirasını ödetir, pahalı çantalar, ayakkabılar aldırır. Bu işte de tercih edilen, popüler isimler oluyor. Sadece iş adamı, futbolcu gibi insanlarla görüşen, çevresi bunlar olanlar kazanır o parayı. Günde 13 olmasına gerek yok :)
Organizasyon şirketleri de eleman arıyor bu mevsimde. Garsonluk düşünebilirsiniz... vs vs.Teşekkür ederim tatil mekanları aklıma gelmişti ama bu düğün olayı açıkçası gelmemişti hemen bakayım. Çok sagolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?