Telefonda konuşarak para kazanma.

Ya ilan buldugum sayfalarda genelde cinsellik konuşmak yasak yazmış. O saatten sonra kapatma hakkın varmış. Ben onu burda cinsellik muhabbetine girecekleri için yazdım. Çocuk bakıyorum ama 1000 lira kazanıyorum. Ev temizliği inan gizli yapabilsem onu da düşünürüm (Ama duyulacak bir iş olsun istemiyorum ailem bilmeyecek çünkü) Üni mezunu olup kendi işim konusunda tecrübem olmasına ragmen açıkçası birazda acele ettiğimden sıkıntılardan dolayı hiç gözüme gelmiyor yaptığım iş yeterki sonunda borçsuz olarak kafamı yastığa koyayım davasındayım.

Profilinizde de öğretmen yazıyor. Yeni nesli yetiştiren bir öğretmen bunları mı demeliydi???? Çokkk acı

Çok sevdiğim bir söz var.

Hiç kimse yaşamadığı günahın masumu değildir diye.

Sizi anlıyorum düşüncelerinizi de...

Bazen sorular “neden böylesin” değil de “ne yaşadın da böyle oldun” olmalı.

Yorumunuz için teşekkürler.

malum evlerde yaşanılan şeyden farkı ne açıklar mısınız zira hiçbir farkı yok ..

Ya arkadaşlar cinsel hatlardan bahsetmiyorum.
Altına sohbet cinselliğe gelir vs yazacaklar için direk öyle yazdım. Dert dinleme şeklinde olup cinselliği yasak tutanlar var.

haa maddi olarak kulfet sahibi olmayayım ama vicdan hiç önemli değil yani diyorsunuz

ee ne konuşulacak o zaman?
sohbet için mi arıyormuş insanlar. anlamadım ben.
Dertlerini anlatıyorlarmış.
Kızın biri mesela anlatmış biri annesinin yaptıklarını anlatmış o sırada 7 saat falan geçmiş. Aslında bir nevi psikolog etkisi insanlara tanımadığı kişilerle konuşmak çekici gelir ya o manada kurulmuş gibi ama emin olamadım işte.

Ya arkadaşlar cinsel hatlardan bahsetmiyorum.
Altına sohbet cinselliğe gelir vs yazacaklar için direk öyle yazdım. Dert dinleme şeklinde olup cinselliği yasak tutanlar var.
ve sizde buna inandınız öyle mi ,,, bizlerde burada yedi yirmi dört kafa patlatıyoruz ama kimse cebimize on kuruş koymuyor

ve sizde buna inandınız öyle mi ,,, bizlerde burada yedi yirmi dört kafa patlatıyoruz ama kimse cebimize on kuruş koymuyor
Körü körüne inanmadığım emin olmadığım için buraya yazdım.

Onca yıl psikoloji okuyup psikolog olanlar boşuna okumuş yani. Arasınlar sohbet hattını dert dinleyip çözüm üretin :)
Hiç inandırıcı değil dediğim gibi limon sat ama gururunla yaşa

Anladığım kadarıyla sadece borç değil, ailenin duyması da seni zor duruma sokacak. Bahsettiğin işi yapmadım, yapan tanıdığım olmadı. Çok kafaya takmışsın sen belli, sen taktıkça sorun daha da büyümüş düşüncelerinde. Umarım en az zararla kurtulursun bu durumdan.

Körü körüne inanmadığım emin olmadığım için buraya yazdım.
açıkçası seni anlamak mumkun değil , hem acaba cinsel sohbet varmıdır diyorsun hemde benim için önemli değil diyorsun ee önemi yoksa sorma gereği neden

Çık sokağa su sat. BİM’den 20 kuruşa aldığın suyu tanesi 1 Liradan günde 100 tane satsan. Günlük karın 80 lira olur. Bu da sana aylık 2400 lira eder. Hiç olmazsa namusunla düzgün helalinden bir iş. Elin adamlarının çükünü zevke getirip de kazandığınız paradan ne hayır gelecek?
Azıcık kendinize gelin Allah aşkına!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…