Bu moral bozukluguyla nasil guldum anlatamam Allah iyiliginizi versinYuh
Sallamış.
Üşenmedim hesapladım.
Günlüğü 13 bin yapıyor. Tanesi1000₺ desek, günde 13 kere
Adamın iflahı kurur
Profilinizde de öğretmen yazıyor. Yeni nesli yetiştiren bir öğretmen bunları mı demeliydi???? Çokkk acı
malum evlerde yaşanılan şeyden farkı ne açıklar mısınız zira hiçbir farkı yok ..
haa maddi olarak kulfet sahibi olmayayım ama vicdan hiç önemli değil yani diyorsunuzYa ilan buldugum sayfalarda genelde cinsellik konuşmak yasak yazmış. O saatten sonra kapatma hakkın varmış. Ben onu burda cinsellik muhabbetine girecekleri için yazdım. Çocuk bakıyorum ama 1000 lira kazanıyorum. Ev temizliği inan gizli yapabilsem onu da düşünürüm (Ama duyulacak bir iş olsun istemiyorum ailem bilmeyecek çünkü) Üni mezunu olup kendi işim konusunda tecrübem olmasına ragmen açıkçası birazda acele ettiğimden sıkıntılardan dolayı hiç gözüme gelmiyor yaptığım iş yeterki sonunda borçsuz olarak kafamı yastığa koyayım davasındayım.
Ya ilan buldugum sayfalarda genelde cinsellik konuşmak yasak yazmış
Bu sorunu ailem duymadan kapatayım evet şu an için gerisi önemli değil diyorum.haa maddi olarak kulfet sahibi olmayayım ama vicdan hiç önemli değil yani diyorsunuz
Dertlerini anlatıyorlarmış.ee ne konuşulacak o zaman?
sohbet için mi arıyormuş insanlar. anlamadım ben.
ve sizde buna inandınız öyle mi ,,, bizlerde burada yedi yirmi dört kafa patlatıyoruz ama kimse cebimize on kuruş koymuyorYa arkadaşlar cinsel hatlardan bahsetmiyorum.
Altına sohbet cinselliğe gelir vs yazacaklar için direk öyle yazdım. Dert dinleme şeklinde olup cinselliği yasak tutanlar var.
Tamam Helenra ben bunu düşünememiştim teşekkür ederim.Sokakta limon sat gururunla yaşa :)
Körü körüne inanmadığım emin olmadığım için buraya yazdım.ve sizde buna inandınız öyle mi ,,, bizlerde burada yedi yirmi dört kafa patlatıyoruz ama kimse cebimize on kuruş koymuyor
ne diyelim o zaman kendiniz bilirsiniz gurur meselei bunlar umarım faka oturmazsınızBu sorunu ailem duymadan kapatayım evet şu an için gerisi önemli değil diyorum.
Onca yıl psikoloji okuyup psikolog olanlar boşuna okumuş yani. Arasınlar sohbet hattını dert dinleyip çözüm üretin :)Dertlerini anlatıyorlarmış.
Kızın biri mesela anlatmış biri annesinin yaptıklarını anlatmış o sırada 7 saat falan geçmiş. Aslında bir nevi psikolog etkisi insanlara tanımadığı kişilerle konuşmak çekici gelir ya o manada kurulmuş gibi ama emin olamadım işte.
Düşünemediğin belli zaten sohbet hattında masumane dert mi dinleyeceksin sanıyorsun?Tamam Helenra ben bunu düşünememiştim teşekkür ederim.
açıkçası seni anlamak mumkun değil , hem acaba cinsel sohbet varmıdır diyorsun hemde benim için önemli değil diyorsun ee önemi yoksa sorma gereği nedenKörü körüne inanmadığım emin olmadığım için buraya yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?