- 18 Mart 2015
- 732
- 498
- 103
- 34
- Konu Sahibi ruzgarimcinarim
Iphone Kullanıyorum bi telefon bu kadarmı dayanıklı olur zaten ıphone alırsan bida baska telefon kullanamazsın çünkü bağımlılık yapıyo :) ayrıca resmen kişiye özel herşeyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben önceden sürekli Samsung kullandıma ama en nihayetinde Sony'e geçtim.Şu anda Xperia Z3 kullanıyorum ve memnunum.Marka olarak Sony'i önerebilirim.Yeni çıkan modellerini pek bilmiyorum ama Xperia Z3 Compact'ı bir araştırın derim.arkadaşlar telefonum bozuldu yeni telefon almak istiyorum aklımda samsung not3 var ama 2.000 tl pahalı geliyor bana telefon için siz bana ne öneriyosunuz memnunmusunuz telefonlarınızdan markaları ne
dün turkcell t60 aldım herkes çok övdü şimdilik çok güzel görünüyo ıphone gibi inşallah pişman olmam 900 tl ye aldım benEsim samsung note 4 e bak dedi. Ama kararsizim.
turkcell t60 fiyatının çok üstünde performansı var, güzel seçim yapmışsın :)dün turkcell t60 aldım herkes çok övdü şimdilik çok güzel görünüyo ıphone gibi inşallah pişman olmam 900 tl ye aldım ben
teşekkür ederim bi çok kişiden olumlu yanıt aldım inşallah pişman olmamturkcell t60 fiyatının çok üstünde performansı var, güzel seçim yapmışsın :)