• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefon önerileriniz

Iphone Kullanıyorum bi telefon bu kadarmı dayanıklı olur zaten ıphone alırsan bida baska telefon kullanamazsın çünkü bağımlılık yapıyo :) ayrıca resmen kişiye özel herşeyi.

Bütçe çok değilse HTC uygun fiyatlı telefonları olabilir.
Bütçe müsaitse LG 2, 3. çıkan 2. kadar iyi değil. Ama bir Iphone rahatlığı vermez.
Sony ve Samsung almayın da.

arkadaşlar telefonum bozuldu yeni telefon almak istiyorum aklımda samsung not3 var ama 2.000 tl pahalı geliyor bana telefon için siz bana ne öneriyosunuz memnunmusunuz telefonlarınızdan markaları ne
Ben önceden sürekli Samsung kullandıma ama en nihayetinde Sony'e geçtim.Şu anda Xperia Z3 kullanıyorum ve memnunum.Marka olarak Sony'i önerebilirim.Yeni çıkan modellerini pek bilmiyorum ama Xperia Z3 Compact'ı bir araştırın derim.

iphone hastaları çok ama cidden arkadaşlar iphone parası kadar etmiyor, artık iphone u geride bırakacak birsürü telefon var, araştırın bulursunuz ama çoğu türkiye piyasasında yok o yüzden biz zor ulaşabiliyoruz, iphone artık aı çıkmış bir marka ve ne yapsalar zaten satılacak çünkü apple hastalığı diye bir şey var :D (iphone kullanıcısı) bu notu yanlış anlamalara neden olmamak için yazıyorum)

samsung s4 guzel teldır esım kullanıyor
ben blackberry kullanıyorum baska tel kullanamam blackberry kullanan baska tele gecemıyor :)

Son düzenleme:
Back