Eşiniz böyle davransa naparsiniz

Bende çalışmıyorum şuan evet üzerindeki ölü toprağını atabilirse inşallah düzelecek bir dakja yerinde duramayan adam uyuşuk bişey oldu
İnsan her zaman en iyi halinde olmayabiliyor. Adam belli ki depresyonda. Askermiş güzel bir statüsü varmış sizin hastaneye gitme ihtiyacınız yüzünden bırakmak zorunda kalmış. Sonrasında da ortada kalmış. Asker olmak nerede, özel güvenlik nerede. Adam epey bir statü kaybı yaşamış yani. Bu yüzden özel güvenliğe de hevesli olmayabilir. Erkekler de robot değil sonuçta bazen kötü hissedebilirler. Sürekli bizi mutlu etme durumunda olmayabilirler. Buradaki yorumlara şaşırdım açıkçası. Eğer siz de ona trip atar küserseniz bu adam nasıl toparlanacak? Eşinize tatlı dille destekleyici yaklaşmanızı tavsiye ederim. Evet bebek konusunda heyecanlanmaması kötü bir şey ama eskiden böyle değildi diyorsunuz. Depresyonda olan bir insan her şeye ilgisini kaybediyor. Özellikle sizden dolayı işini bırakan bir insana biraz destek olun kendini toparlasın. Eğer yine böyle devam ederse o zaman bakarsınız çaresine.

Konu siz ve dini inanç değil, hemen bi mağduriyet buluyorsunuz her konuda inanılmaz bir şekilde.

Onu boş ver mutlu ol bunu boş ver mutlu ol rızkı gelir o gelir bu gelir. Gelmiyor hanımefendi, gelmiyor biraz gerçekçi biraz mantıklı biraz yapıcı bakın artık şu hayata, bakamiyor musunuz? O zaman başkalarını da yanlış yönlendirmeyin.

Bu kadın içinde bulunduğu şartlarda bebeğinin keyfini sürmeyecek kadar zor durumda, dolayısıyla bebeği de öyle.

Ya farkındalık geliştirip süreci doğru yönetecek ya da sizin dediğinizi yapıp yıllarca hem kendi hem bebeğin hayatını ziyan edecek. Başka çözümü yok. Şu an için yok en azından.
Rabbım selamete cıkarsın .

Bu adamı seçip begenıp ben koynuna sokmadım kendi begendı kendı aldı . Adama işi bırak guvenlık ol diyende ben değilim 🤣bunları yaparken dönüp karısından akıl almayan kocasına çocuk yapan da ben değilim . Evde oturan kocaya ailemden maddi destek getiren hiç değilim . Konuşup sorun cozemıyorken odaları ayırmayı sonra değil önce düsünseydı o çocukta olmazdı bakın bende acımasız olabiliyor muşum … ama nie nie yapayım bunu kadın zaten üzgün nie üstüne ekleyeyim rabbım iş güç versin sağlıkla bebelerını alsınlar otursunlar belliki başka büyük sorun yok ortada . 2 sene boyunca şunu yaptı bunu yaptı dememiş dövdü sövdü aldattı dememiş nie kadına Senın kocan işe yaramaz herifin teki diyeyim . Hamılelık hormonları die bi gercek var fazlaca ilgi istemıs adamda kafa dolu olunca belki anlayamadı eşini halledilmicek bişeye benzemiyor .
Hanımefendi tartistigimiz konu içeriği bambaşka yalnız. Sizi suçlayan yok mağdur olmayı bırakın artık :)

İnsan her zaman en iyi halinde olmayabiliyor. Adam belli ki depresyonda. Askermiş güzel bir statüsü varmış sizin hastaneye gitme ihtiyacınız yüzünden bırakmak zorunda kalmış. Sonrasında da ortada kalmış. Asker olmak nerede, özel güvenlik nerede. Adam epey bir statü kaybı yaşamış yani. Bu yüzden özel güvenliğe de hevesli olmayabilir. Erkekler de robot değil sonuçta bazen kötü hissedebilirler. Sürekli bizi mutlu etme durumunda olmayabilirler. Buradaki yorumlara şaşırdım açıkçası. Eğer siz de ona trip atar küserseniz bu adam nasıl toparlanacak? Eşinize tatlı dille destekleyici yaklaşmanızı tavsiye ederim. Evet bebek konusunda heyecanlanmaması kötü bir şey ama eskiden böyle değildi diyorsunuz. Depresyonda olan bir insan her şeye ilgisini kaybediyor. Özellikle sizden dolayı işini bırakan bir insana biraz destek olun kendini toparlasın. Eğer yine böyle devam ederse o zaman bakarsınız çaresine.
Hay ağzınız bal yesin Allah sizden razı olsun ne güzel yapıcı konuştunuz

Hanımefendi tartistigimiz konu içeriği bambaşka yalnız. Sizi suçlayan yok mağdur olmayı bırakın artık :)
gerçekten çok ilgincsınız hem gelip sizinle hıc alakası olmayan bi yerde onca yorumun ıcınden benım kafa yapıma inancıma yobaz demeye getırdınız 😄 hemde hala nasıl laf sokarım modunda mısınız 😆takdire şayen alkışlıyorum

İnsan bazen tanımadığı birileriyle dertleşmek istiyor 2 senelik evliyim daha önce bir düşük yaptım eşim okadar ilgili istekliydiki şimdi 3 aydan beri ıssız ozaman devlet memuruydu istifa etti bazı sebeplerden ama hiçbir şey için uğraşmıyor sürekli telefon oynuyor uyuyo bugün test yaptım iki çizgi gördüm biraz silik ama gayette görünüyor gösterdim bu tek çizgi dedi bende hayır daha yeni bişey zaten adetim yeni geçti diye izah ettim testi verdi hiç konuşmadı dışarı çıktım gittim hava almak için geri geldim hiçbir tepki yok telefon oynuyor tamam işi gücü yok şuan belki buna takılmıştır ama illa olacak degilmi yani en azından bir tepki verirsin bende hiç konuşmadım ayrı odada oturuyorum şuan sizce ben napıyım
bana göre evliliğinizi bitirmelisiniz çocuk yapmadan.

Çok teşekkür ederim haklısınız başkasından duymak iyi geliyor.

Hay ağzınız bal yesin Allah sizden razı olsun ne güzel yapıcı konuştunuz
Biz burada yapıcı konuşunca olan durum değişecek mi? Eşi yeni iş bırakmamış ki 3 aydır böyleymiş en azından iş bulana kadar çocuk için önlem alınabilirdi. Hadi tamam olan olmuş diyelim eşinde hala bir aksiyon yok? Türkiyedeki hayat şartlarını düşününce polyanacılık oynamaya hiç gerek yok. Konu sahibinin hamileliği kesinse, bazen testler yanıltabiliyor, birilerinin bir şey yapması gerekiyor

Biz burada yapıcı konuşunca olan durum değişecek mi? Eşi yeni iş bırakmamış ki 3 aydır böyleymiş en azından iş bulana kadar çocuk için önlem alınabilirdi. Hadi tamam olan olmuş diyelim eşinde hala bir aksiyon yok? Türkiyedeki hayat şartlarını düşününce polyanacılık oynamaya hiç gerek yok. Konu sahibinin hamileliği kesinse, bazen testler yanıltabiliyor, birilerinin bir şey yapması gerekiyor
Kendı fikirlerinizi konu sahibine yorum olarak iletebilirsiniz . İlgilenmiyorum sizin fikrinizle .

Kendı fikirlerinizi konu sahibine yorum olarak iletebilirsiniz . İlgilenmiyorum sizin fikrinizle .
Ya boşverin zaten kadınlar kulübüne kalsa ülkemizdeki kadınların %80'i boşanmalı. Kalan %20 ise sallantıda. Burada açılan bazı konularda gerçekten haklılık payı var kadın zulüm görüyor. Ama diğer birçoğu kurtarılabilecek evlilikler. Bir yuva kolay kurulmuyor. Allah herkesin yuvasına huzur versin. Yorumunuz için teşekkür ederim sağlıcakla kalın 🌸

Bu surecte siz neden calismiyorsunuz? Sadece esiniz is bulup calismak zorunda degil. Kaldi ki sirf hastane yok diye kamudan istifa etmem pek akillica gelmedi. Hergun hastaneye mi gitmeniz gerekiyordu? Belli periyotlarda siz kendiniz yakin bir sehirdeki hastaneye gidemezmiydiniz? Benimde cevremde benzer durumda bir tanidigim var. Sehirden ev tuttular, kadin cocuguyla sehirde yasiyor. Esi de askeri personel lojmanda kaliyor. Birbirlerinin yanlarina gidip gekiyorlar. Istifa yerine farkli alternatifler bulunabilirdi. Askeri personelden istifa edip guvenlim olarak calismakta psikolojini etkileyebilir, kabullenmesi ve alismasi zor olur.

Bende çalışmıyorum şuan evet üzerindeki ölü toprağını atabilirse inşallah düzelecek bir dakja yerinde duramayan adam uyuşuk bişey oldu
Eşiniz depresyona girmiş olabilir uzman desteği alması konusunda ikna edebilirsiniz

tabi bu kadar konudan anlaşılmaz ama eşiniz depresyonda ve siz de onu anlamıyorsunuz gibi. Adam askerliği bırakmış zaten başlı başına zor bir işmiş sonrasında planları da olmamış. Eşinşz destek alsa daha iyi olabilir

İnsan bazen tanımadığı birileriyle dertleşmek istiyor 2 senelik evliyim daha önce bir düşük yaptım eşim okadar ilgili istekliydiki şimdi 3 aydan beri ıssız ozaman devlet memuruydu istifa etti bazı sebeplerden ama hiçbir şey için uğraşmıyor sürekli telefon oynuyor uyuyo bugün test yaptım iki çizgi gördüm biraz silik ama gayette görünüyor gösterdim bu tek çizgi dedi bende hayır daha yeni bişey zaten adetim yeni geçti diye izah ettim testi verdi hiç konuşmadı dışarı çıktım gittim hava almak için geri geldim hiçbir tepki yok telefon oynuyor tamam işi gücü yok şuan belki buna takılmıştır ama illa olacak degilmi yani en azından bir tepki verirsin bende hiç konuşmadım ayrı odada oturuyorum şuan sizce ben napıyım
Eşiniz depresyonda

Adam geçim derdine düşmüş nasıl sevinsin belkide depresyonda. Sizde ki rahatlık seviyeside başka bi boyut, hem birikimden yiyip hem kendi ailenden destek alıyosunuz ve iş bulmazsa hazıra dağ dayanmaz, iyice senin ailene yaslanıcaksınız. Bu seni hiç kaygılandırmıyor mu? Bebeğin bir sürü masrafı var büyüdükçede artıyor bunlarda mı kaygılandırmıyor? Biraz olgunlaşıp hayatın gerçeklerini görmeniz gerek.
Ben sizi bencil buldum bu konuda

X