• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefon önerileriniz

arkadaşlar telefonum bozuldu yeni telefon almak istiyorum aklımda samsung not3 var ama 2.000 tl pahalı geliyor bana telefon için siz bana ne öneriyosunuz memnunmusunuz telefonlarınızdan markaları ne
ben iphone 6 kullanıyorum samsung alacagına 2 bine iphone al daha iyi

Akıllı telefon larda alt segmentler adamı deli ediyor. (Örn: Discovery ) Orta segmentlerden ben de Samsung A5 kullanıyorum, memnunum. Üst segment düşünüyorsanız kesinlikle HTC One M8-M9 önerebilirim.

Samsung S4 u hiç onermiyorum.
Kamerası güzel çekmiyor
Ekranı çok çabuk catliyor
Internette kasma yapıyor
Radyosu yok
Vs vs...

Samsungdan şaşma derim oncelikle
Annem alicakti geçenlerde lg büyük diye aldandi alma dedim okadar samsung alalim dedim simdi bin pişman.
Bu arada note 3 kullaniyorum tavsiye ederim eşimde de s5 var o daha kibar büyük sevmiyorsan islemcileri ayni sayilir.

arkadaşlar telefonum bozuldu yeni telefon almak istiyorum aklımda samsung not3 var ama 2.000 tl pahalı geliyor bana telefon için siz bana ne öneriyosunuz memnunmusunuz telefonlarınızdan markaları ne

Kesinlikle Not3 diorm tatlimm okadar memnunum kiii.ben 1700 TL'ye almstm not 4 çıkmadan suan daha ucuz olması gerekio

Ben azus zenfone 5 kullaniyorum. Fiati uygun ama tavsiye etmem. Muzik sesi, cok düşük. Sarji cabuk bitiyor. En onemlisi resimler karanlik be bulanik cikiyor. Cok iyi cekmek istersem baya beklemem ve ışık, gunes ayari yapmam lazim. Keza yine de zor. 2 ay sonra bende degistiricem. Esim ne istiyorsam alacak. O yuzden burdaki yorumlari dikkatli okudum. Ama asla bi ipone almam. Cok pahali.

1600 1700 tl yi aşmayacak, kamerasi mukemmel ve ekrani buyuk bir tlf istiyorum. Samsung modelleri, htc modelleri vs. aratirma yapiyorum.

Note 3 1 senedir kullaniyorum 2 bin değil 1 500 falan 2bin olan note 4 . Ben büyük telefon kullanırım kullanislidır. İphone da sevmem bataryasi yok net wifi sorunlu bluetooth yok vs vs . Alacaksan note 4 al

Back