Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastane yok diye istifa edilmesi çok mantıksız değil mi? Eşler devlette kadro almak için yeri geliyor senelerce ayrı şehirlerde yaşıyor. Siz de bir şekilde farklı bir çözüm bulabilirdiniz. Bu rahatlık akıl alır gibi değil.Eşim askeri personeldi dogudaydık benim sağlık sorunlarım vardı tayin istedi hastane olmayan yere tayin ettiler kardeşlerinin işi vardı oraya güvenerek bırakmıştı sonra işleri battı bu hale geldik
kırıcı falan değil gerçekleri söylüyor. İş güç yok ülkemiz şartları belli kolaymı bir bebek bakmak masraflarına katlanmak. Adam kardeşlerine güvenmiş işinden olmuş bunalımdadır sence çocuk düşünecek mental sağlığa sahipmi. Sen ona zaman tanımalı bebek işini sonra düşünmeliydin. Herşeyi yoluna koyduğunuzda illaki bir bebeğiniz olurdu.Neden bu kadar kırıcı sınız bunun hevesle ne ilgisi var
Adam niye iş bulmuyor?İnsan bazen tanımadığı birileriyle dertleşmek istiyor 2 senelik evliyim daha önce bir düşük yaptım eşim okadar ilgili istekliydiki şimdi 3 aydan beri ıssız ozaman devlet memuruydu istifa etti bazı sebeplerden ama hiçbir şey için uğraşmıyor sürekli telefon oynuyor uyuyo bugün test yaptım iki çizgi gördüm biraz silik ama gayette görünüyor gösterdim bu tek çizgi dedi bende hayır daha yeni bişey zaten adetim yeni geçti diye izah ettim testi verdi hiç konuşmadı dışarı çıktım gittim hava almak için geri geldim hiçbir tepki yok telefon oynuyor tamam işi gücü yok şuan belki buna takılmıştır ama illa olacak degilmi yani en azından bir tepki verirsin bende hiç konuşmadım ayrı odada oturuyorum şuan sizce ben napıyım
Bu ülke bu kafalarla bu hâle geliyor işte.Çok acımasız yorumlar var kafana takma hamileymıssin bi düşüğün olmuş böyle konular açıp bide insanlara kendını anlatma çabasına girme git bebişinin tadını çıkar . Nasıbıyle gelsin yavrunuz inşallah eşine güzel işler versin Rabbim biriniz bin olsun
Ben bilmiyorum demi bunları . Nie hamile bi kadına daha daha kötü şeyler söyleyim ben Allah ınancı olan biriyim bereket sayılarda değildir . Acımasız olacak olsam derdim ki nie kıcına sahip çıkmadın böyle bi adamla .. ama 2 senelık evlılık demekki mutluydu ki koynundaydı , adam işsiz kaldı içine kapandı die napsın çocuğu mu aldırsın işe mi girsin kocayla kavga mı etsin napsın bu kadın otur dua et dedim ne diyim def et zaten baban bakıyormuş evıne bırak git mi diyeyim . Yapmayın vebaldir . Bu kafamdan çok memnunum elhamdülillah rabbım hep kalbıme göre verdi . Sizin kafa da pek temize benzemiyor kendı yorumunuzla ilgilenın sizinle muhatap olmadım size yorumda yapmadım . Belliki sağlıklı biri değilsiniz olsanız sağa sola saldırmazsınız . Egonuzu başka yerde tatmiin edin benimle etmeyin :) tanışmıyoruz öbür tarafta helalleşmek için kim bu die möl möl bakar kalırsınız . Kimse güllük gülistanlık yaşamıyor kendınızı kandırmayın . Size yorum yapmak isteseydim belli ki çok mutsuzsunuz bari etrafa saçmayın bunu demek isterdim ama dedim ki banane neden tanımadığım birinin hakkına gireyim kiBu ülke bu kafalarla bu hâle geliyor işte.
Parasız, stresli eşle, sağlık sorunlarıyla nasıl çıkaracak bebeğin tadını Allah aşkına? Adam askerî personelken güvenlik görevlisi olmayı nasıl kaldıracak? Sorunlarını konuşarak çözebilen bir çiftte değiller üstelik.
Bebekler dünyaya sınanmak için gelmez, gelmemeli bunu kavramak neden bu kadar zor?
Ben Allah inancı olmayan biri miyim? Dini inancı bahane edip gerçekleri göz ardı ettiriyorsunuz.Ben bilmiyorum demi bunları . Nie hamile bi kadına daha daha kötü şeyler söyleyim ben Allah ınancı olan biriyim bereket sayılarda değildir . Acımasız olacak olsam derdim ki nie kıcına sahip çıkmadın böyle bi adamla .. ama 2 senelık evlılık demekki mutluydu ki koynundaydı , adam işsiz kaldı içine kapandı die napsın çocuğu mu aldırsın işe mi girsin kocayla kavga mı etsin napsın bu kadın otur dua et dedim ne diyim def et zaten baban bakıyormuş evıne bırak git mi diyeyim . Yapmayın vebaldir . Bu kafamdan çok memnunum elhamdülillah rabbım hep kalbıme göre verdi .
Haşa ben öyle bişey demedim dini inancınızı bilemem . Ne gibi bi çıkarım olabılır ki benım konu sahıbınden göz ardı etsin isteyeyim .ben özgür irademle kendini önceden mutluysan üzüp bi bebek daha kaybetme demeye çalıştım . Çünkü ben bebeklerımı kaybettim sonra bidaha normal hamile kalamadım bu yüzden bilip bilmeden atlamayın . Pembe gözlük takacak bi durum yok hanfendi şikayetlendıgı adamla yatağa girerken condom taksa yeterdiBen Allah inancı olmayan biri miyim? Dini inancı bahane edip gerçekleri göz ardı ettiriyorsunuz.
Burada kimse "aldır, doğurma" demiyor ki zaten. Gerçekleri anlatıp farkındalık yaratmaya çalışıyoruz bunun nesi kötü? Allah'ı inancı dibi kullanıp, gerçekleri göz ardı edip Pembe gözlükler takmak çözüm yolları yaratıyor mu?
Bu adamı seçip begenıp ben koynuna sokmadım kendi begendı kendı aldı . Adama işi bırak guvenlık ol diyende ben değilim bunları yaparken dönüp karısından akıl almayan kocasına çocuk yapan da ben değilim . Evde oturan kocaya ailemden maddi destek getiren hiç değilim . Konuşup sorun cozemıyorken odaları ayırmayı sonra değil önce düsünseydı o çocukta olmazdı bakın bende acımasız olabiliyor muşum … ama nie nie yapayım bunu kadın zaten üzgün nie üstüne ekleyeyim rabbım iş güç versin sağlıkla bebelerını alsınlar otursunlar belliki başka büyük sorun yok ortada . 2 sene boyunca şunu yaptı bunu yaptı dememiş dövdü sövdü aldattı dememiş nie kadına Senın kocan işe yaramaz herifin teki diyeyim . Hamılelık hormonları die bi gercek var fazlaca ilgi istemıs adamda kafa dolu olunca belki anlayamadı eşini halledilmicek bişeye benzemiyor .Bu ülke bu kafalarla bu hâle geliyor işte.
Parasız, stresli eşle, sağlık sorunlarıyla nasıl çıkaracak bebeğin tadını Allah aşkına? Adam askerî personelken güvenlik görevlisi olmayı nasıl kaldıracak? Sorunlarını konuşarak çözebilen bir çiftte değiller üstelik.
Bebekler dünyaya sınanmak için gelmez, gelmemeli bunu kavramak neden bu kadar zor?
Konu siz ve dini inanç değil, hemen bi mağduriyet buluyorsunuz her konuda inanılmaz bir şekilde.Haşa ben öyle bişey demedim dini inancınızı bilemem . Ne gibi bi çıkarım olabılır ki benım konu sahıbınden göz ardı etsin isteyeyim .ben özgür irademle kendini önceden mutluysan üzüp bi bebek daha kaybetme demeye çalıştım . Çünkü ben bebeklerımı kaybettim sonra bidaha normal hamile kalamadım bu yüzden bilip bilmeden atlamayın . Pembe gözlük takacak bi durum yok hanfendi şikayetlendıgı adamla yatağa girerken condom taksa yeterdi