- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
- 398
- Konu Sahibi ruzgarimcinarim
-
ben iphone 6 kullanıyorum samsung alacagına 2 bine iphone al daha iyiarkadaşlar telefonum bozuldu yeni telefon almak istiyorum aklımda samsung not3 var ama 2.000 tl pahalı geliyor bana telefon için siz bana ne öneriyosunuz memnunmusunuz telefonlarınızdan markaları ne
arkadaşlar telefonum bozuldu yeni telefon almak istiyorum aklımda samsung not3 var ama 2.000 tl pahalı geliyor bana telefon için siz bana ne öneriyosunuz memnunmusunuz telefonlarınızdan markaları ne
turkcell faturaya ek ayda 87 liraya 24 ay ödicekmişiz oda 2.088 tl ye denk geliyo bize öyle söyledilerNote 3 ler suan 1500 civarı tavsiye ederim maşallah sorunsuz iki senedir falan kullanıyorum
Faturaya ek alındığı zaman fiyat farklı çıkıyor zaten ankarada oturuyorum sihiye de note 3 ler suan 1500 1600 falan baya düştüturkcell faturaya ek ayda 87 liraya 24 ay ödicekmişiz oda 2.088 tl ye denk geliyo bize öyle söylediler
arkadaşlar telefonum bozuldu yeni telefon almak istiyorum aklımda samsung not3 var ama 2.000 tl pahalı geliyor bana telefon için siz bana ne öneriyosunuz memnunmusunuz telefonlarınızdan markaları ne
Note 3 1 senedir kullaniyorum 2 bin değil 1 500 falan 2bin olan note 4 . Ben büyük telefon kullanırım kullanislidır. İphone da sevmem bataryasi yok net wifi sorunlu bluetooth yok vs vs . Alacaksan note 4 alarkadaşlar telefonum bozuldu yeni telefon almak istiyorum aklımda samsung not3 var ama 2.000 tl pahalı geliyor bana telefon için siz bana ne öneriyosunuz memnunmusunuz telefonlarınızdan markaları ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?