• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefon önerileriniz

ruzgarimcinarim

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
88
27
8
37
arkadaşlar telefonum bozuldu yeni telefon almak istiyorum aklımda samsung not3 var ama 2.000 tl pahalı geliyor bana telefon için siz bana ne öneriyosunuz memnunmusunuz telefonlarınızdan markaları ne

Ben telefon kullanma ozurluyum en sonuncusunu kirdim hatta. Ya suya düşer ya dokunmatigi bozulur ya da kirarim. En son lenova aldım artık pahalı telefon almayacagim. Çok memnunum ekranı, renkleri, kamerası çok güzel.

Asus zenfone 2ye gectim ben. Memnunum yalniz s3 miniden sonra elime buyuk geliyo biraz tabi ama s3teki takilmalar gunde 3-4 kez sarj etmeler yok. Birak 2 gun gitsin sarji 3000 miliamper zaten :KK53: s3 mini 2100du. O telefonu adam etmeye harcadigim parayla bi zf2 daha alirdim.

Cok hizli sarj oluyor kendi de hizli zaten telefonun ne bileyim ben samsungtan sonra asusta cenneti gormus gibi oldum :D

arkadaşlar telefonum bozuldu yeni telefon almak istiyorum aklımda samsung not3 var ama 2.000 tl pahalı geliyor bana telefon için siz bana ne öneriyosunuz memnunmusunuz telefonlarınızdan markaları ne

Note 3 alacaktım vazgeçtim aynı benzer Samsung A5 aldım memnunum öneririm. . :KK66:

samsung grand prime kullanıyorum 5 aydır
gayet memnunum not4'e benziyor biraz ondan küçüktür ama çok iyi
şarjı da 3 gün gidiyor (tabi idareli kullanmayla)
faturaya ek olarak aldık 830 tl'ye mi, ne mal oldu hem de uygun

Ben telefon kullanma ozurluyum en sonuncusunu kirdim hatta. Ya suya düşer ya dokunmatigi bozulur ya da kirarim. En son lenova aldım artık pahalı telefon almayacagim. Çok memnunum ekranı, renkleri, kamerası çok güzel.
ben düzgün kullanıyorum ama çocuk fırlattı tlf ekranı yapılmadı serviside kapanmış iade aldılar telefonu yoksa memnundum tlfonumdam

ben düzgün kullanıyorum ama çocuk fırlattı tlf ekranı yapılmadı serviside kapanmış iade aldılar telefonu yoksa memnundum tlfonumdam
En son iPhone 6 üzerinde sinirden zipladim parçaladim telefonu :D fiyatı 2.900 idi ben aldığımda şimdi 2.600'e kadar inmiş. çocuk varsa iPhone alma yazık olur atarsa kirar yine ;)

windows kullanabiliyorsan windows güzel yani lumialar filan sadece işlemciden kaybediyorlar şuan windows 10 çıktı o güzel yok androitten şaşmam dersen git sony al suda kullanıbilen birde kırılmaz camla kalıp alırsın kebab :D

Back