Telefon numara bulma

Maddi imkanı olmadığı için ve bence cesareti gücü olmadığı için düzeni bozmak istemiyor.
Bence de kadına ulaşmanın pek bir mantığı yok fakat annem daha fazlası varsa belki de boşanırım diyor ama onu biraz tanıdıysam boşanmayacak

Ona bakamadım telefonu annem karıştırıyor ben de anneme son iki haneyi söylemedim yani kızı araştırdığımı bilmiyor ama bi bahaneyle bakacağım teşekkür ederim
babanızın telefonumu bu yorumları okumadım.
bir yerde illaki fire vermistir whatsapi kaldirip tekrar kurun arsivlenmis konusmalar geri gelir belki

ya babaniz kadına haddinden fazla para falan yediriyordur belki elinizden mal mülk gidecek.
yaşli adam genç kadin ilişkisi varsa, hele birde adamin evli oldugunu biliyorsa malı mülkü yoklarım ben önce.

Bence siz karışmayın. Tamam anneniz çok üzülüyorsunuzdur ama sizi ilgilendirmiyor. Bu onların arasındaki eş ilişkisi. Sizinle bi ilgisi yok. Sizin karışmanız hiç bir işe yaramayacak yıprandığınızla kalacaksınız

O zaman hiç oralı olmayın. Belki de kadın tek tek kanıtlarıyla söyleyecek babanızın annenizi salak yerine koyduğu anları, kandirmasini, anneniz hakkında ettiği lafları. Belki canı yandığı için tahrik etmek için annenizi kadınlığından vuracak, özgüvenini dibe getirecek laflar edecek .
Sonuçta babasi yaşında evli adamla düşüp kalkan bir kadınin insafi. Böyle bir risk almaya değer mi????

Öncelikle şunu söylemek istiyorum, ben evlatların bu ağır yükleri taşımasına karşıyım. Çünkü ileriki hayatta ilişkilere güvensizlik, şüphecilik vs ortaya çıkıyor. Anneniz zaten boşanmayı düşünmüyorsa öğrenmesinin hiçbir anlamı yok. Aksine hem babanızla hem de karşıdaki kadınla iyice yüz göz olacak. Öte yandan da konudaki suçlu (evliliği biliyorsa) diğer kadın ve babanız. Kadın önemli değil ama sonuçta babanız önemli. Bu konuya dahil oldukça ister istemez babanıza öfke duymaya başlayacaksınız. Karı kocanın arasına evlat olsanız da girmeyin, kendi iyiliğiniz için...

Madem bosanmayacak anneniz ne diye arastirma içerisine giriyorsunuz. En büyük kanıt babanız oda yani başınızda anneniz hangi hafifletici nedenler arıyor acaba kız babanizla silah zoru ilemi iliski yaşamış annenizde tuhaf

Bulup ne yapacaksınız anlamadım, kız evet ben metresim mi diyecek? tabi ki yalan söyleyecek, kıvıracak, kim evet ben evli adamla sürttüm der Boşanmayacaksa hiç kurcalamasın inanmış gibi yapsın.

Boşanmayı düşünmüyorsa kıza en fazla hakaret edeceksiniz sen şu sun sen bu sun Kıza hakaret etmeden adını çıkarmadan önce babanıza annenize bunu nasıl yaptığını sorun

İsimden numara sorgulama var google playdan da indirebilirsnz kızın ismini soyadını biliyorsanız son iki rakamı da biliyorsaniz bulursnz sanirim.

Kızlar annem bugün yine benim o kadına ulaşmam lazım diye tutturdu
Anlatıyorum ulaşsan sana bir sürü şey söylese boşanacak mısın diyorum duruma göre bakıcam diyor anlıyorum merak ediyor ama evet tabi Ki boşanırım diyemiyor ben de o yüzden kadınla da konuşup iyice aklını bulandırıp yine de boşanmamasından korkuyorum çok kararsız kaldım

Kizin instasi aciksa takip ettigi kucuk butiklere bakin. Sonra kendi adiniza olmayan bir hesaptan ben bilmemne butigin sahibiyim takipcilerimiz arasinda cekilis yaptik size elbise / kolye gondermek istiyoruz iletisim bilgilerinizi yazarsaniz modelleri atabilirim yazin. 2 gun icinde donmezseniz yedek talihliye gececegiz diye de ekleyin saf ve belesci bir tipse doner.
Gerci anneniz bosanmayacaksa cok gereksiz hamleler bunlar ama bilemiyorum.

Sosyal medyadan yaz, saydır ağzına geleni. Sonra engellesin ne olacak.. yada biraz daha bekle delil bul..Tabiki fazlası var, baban hepsini itiraf edecek değil ya.. Annesi de biliyorsa eğer babanın parasını yiyordur net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…