- 13 Haziran 2022
- 456
- 428
- 33
- Konu Sahibi morciceklidal
-
Ona bakamadım telefonu annem karıştırıyor ben de anneme son iki haneyi söylemedim yani kızı araştırdığımı bilmiyor ama bi bahaneyle bakacağım teşekkür ederimadamin telefonuna numaranin son 2 hanesini yazip kimlerin ciktigina baktiniz mi?
Maddi imkanı olmadığı için ve bence cesareti gücü olmadığı için düzeni bozmak istemiyor.Niye boşanmayı düşünmüyor?
Madem boşanmayı düşünmüyor öğrenmesi ne işine yarar?
Eğer kadın da adamin evli olduğunu biliyorsa zaten sevgilisi çoktan ona söylemiştir, karıya yakalandım böyle böyle dedim diye. Aynılarını soyler, anneniz de saf saf 'kocam hakliymis' der, evliliğine devam eder.
Ya da kadın sinirlenir, her şeyi olanca cipllakligiyla kanıtlarıyla anlatır. Anneniz de üzülür, kahrolur ama kendisine boynuz takan adama kadınlık etmeye devam eder.
Hangi seçenek daha güzel?
İkisi de birbirinden kötü.
En iyisi hiç konuşmaması.
Ayrıca bir insanın numarasını legal yollardan almanıza imkan yok. Adını soyadını biliyorsanız devlette, güvenlik guclerinde, kargoda, hastanede,çağrı merkezinde çalışan bir tanidiginizdan illegal olarak bilgilerini isteyebilirsiniz. Onlardaki sistem her şeyi bulabiliyor. Ama KVKK diye bri şey var,kişisel verilerin korunma kanunu. Buna aykırı bir şey olduğu için öğrenilirse kişinin meslek hayatına son verilebilir,üstelik o ve siz ceza alabilirsiniz
babanızın telefonumu bu yorumları okumadım.Ona bakamadım telefonu annem karıştırıyor ben de anneme son iki haneyi söylemedim yani kızı araştırdığımı bilmiyor ama bi bahaneyle bakacağım teşekkür ederim
ya babaniz kadına haddinden fazla para falan yediriyordur belki elinizden mal mülk gidecek.Maddi imkanı olmadığı için ve bence cesareti gücü olmadığı için düzeni bozmak istemiyor.
Bence de kadına ulaşmanın pek bir mantığı yok fakat annem daha fazlası varsa belki de boşanırım diyor ama onu biraz tanıdıysam boşanmayacak
Bence siz karışmayın. Tamam anneniz çok üzülüyorsunuzdur ama sizi ilgilendirmiyor. Bu onların arasındaki eş ilişkisi. Sizinle bi ilgisi yok. Sizin karışmanız hiç bir işe yaramayacak yıprandığınızla kalacaksınızMaddi imkanı olmadığı için ve bence cesareti gücü olmadığı için düzeni bozmak istemiyor.
Bence de kadına ulaşmanın pek bir mantığı yok fakat annem daha fazlası varsa belki de boşanırım diyor ama onu biraz tanıdıysam boşanmayacak
O zaman hiç oralı olmayın. Belki de kadın tek tek kanıtlarıyla söyleyecek babanızın annenizi salak yerine koyduğu anları, kandirmasini, anneniz hakkında ettiği lafları. Belki canı yandığı için tahrik etmek için annenizi kadınlığından vuracak, özgüvenini dibe getirecek laflar edecek .Maddi imkanı olmadığı için ve bence cesareti gücü olmadığı için düzeni bozmak istemiyor.
Madem bosanmayacak anneniz ne diye arastirma içerisine giriyorsunuz. En büyük kanıt babanız oda yani başınızda anneniz hangi hafifletici nedenler arıyor acaba kız babanizla silah zoru ilemi iliski yaşamış annenizde tuhafAslında pek bieşy yapamayacak yani anladığım kadarıyla boşanmayı da düşünmüyor sadece babamın söylediği ile kızın söyleyecekleri uyuşacak mı ne zamandır var vs gibi aklındaki sorulara cevap arıyor
Kız reşit tabi ki o kadar da küçük değil ama arada yine de yaş farkı çok
Boşanmayı düşünmüyorsa kıza en fazla hakaret edeceksiniz sen şu sun sen bu sun Kıza hakaret etmeden adını çıkarmadan önce babanıza annenize bunu nasıl yaptığını sorunAslında pek bieşy yapamayacak yani anladığım kadarıyla boşanmayı da düşünmüyor sadece babamın söylediği ile kızın söyleyecekleri uyuşacak mı ne zamandır var vs gibi aklındaki sorulara cevap arıyor
Kız reşit tabi ki o kadar da küçük değil ama arada yine de yaş farkı çok
Kizin instasi aciksa takip ettigi kucuk butiklere bakin. Sonra kendi adiniza olmayan bir hesaptan ben bilmemne butigin sahibiyim takipcilerimiz arasinda cekilis yaptik size elbise / kolye gondermek istiyoruz iletisim bilgilerinizi yazarsaniz modelleri atabilirim yazin. 2 gun icinde donmezseniz yedek talihliye gececegiz diye de ekleyin saf ve belesci bir tipse doner.Kızlar annem bugün yine benim o kadına ulaşmam lazım diye tutturdu
Anlatıyorum ulaşsan sana bir sürü şey söylese boşanacak mısın diyorum duruma göre bakıcam diyor anlıyorum merak ediyor ama evet tabi Ki boşanırım diyemiyor ben de o yüzden kadınla da konuşup iyice aklını bulandırıp yine de boşanmamasından korkuyorum çok kararsız kaldım
Yemin ediyorum ağlıyodum beni güldürdünüzHa gayret 9 hane kalmış
Sosyal medyadan yaz, saydır ağzına geleni. Sonra engellesin ne olacak.. yada biraz daha bekle delil bul..Tabiki fazlası var, baban hepsini itiraf edecek değil ya.. Annesi de biliyorsa eğer babanın parasını yiyordur net.Hayır babam.
Ulaşmak isteyen kişi de annem ama numarayı bulana kadar ona söylemek istemiyorum daha çok başı ağrımasın diye sosyal medyadan da tabi ki direkt engelleyebilir son çare yazacağım ama numarayı bulabilirsem iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?