• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon numara bulma

Kizin instasi aciksa takip ettigi kucuk butiklere bakin. Sonra kendi adiniza olmayan bir hesaptan ben bilmemne butigin sahibiyim takipcilerimiz arasinda cekilis yaptik size elbise / kolye gondermek istiyoruz iletisim bilgilerinizi yazarsaniz modelleri atabilirim yazin. 2 gun icinde donmezseniz yedek talihliye gececegiz diye de ekleyin saf ve belesci bir tipse doner.
Gerci anneniz bosanmayacaksa cok gereksiz hamleler bunlar ama bilemiyorum.
Sosyal medyadan yaz, saydır ağzına geleni. Sonra engellese ne olacak..
Ya aslında kesin olarak o olduğundan emin değilim ama çok yüksek ihtimalle o kişi.
Amaç da kızla kavga etmek değil sadece annem konuşmak ağzından laf almak istiyor ne zamandır var, başkaları da var mı, nerelerde takılmışlar vs bilmek istiyor.
Kız doğruyu söylemez ki diyorum bazı söyledikleri doğru olur bazıları yanlış oljr ama ağzından laf alırım diyor.
Fakat kesin olarak boşanırım demiyor bakarız diyor boşanmama yönünde konuşuyor o yüzden bu şüphelendiğim kişiyi söylesem mi söylemesem mi bilemiyorum sonuçta konuşup boşanmazsa işler iyice sarpa sarar şu an zaten üzülüyor iyice aklı detaylarla meşgul olacakz
Ama söylemezsem de sonradan öğrenirse çok kırılır

Sosyal medyadan yaz, saydır ağzına geleni. Sonra engellesin ne olacak.. yada biraz daha bekle delil bul..Tabiki fazlası var, baban hepsini itiraf edecek değil ya.. Annesi de biliyorsa eğer babanın parasını yiyordur net.
Evet bence de kesinlikle öyle ama artık delil bırakacağını sanmıyorum hatta bittiğini düşünüyorum anneme şüphelendiğim şahsı söylemek konusunda kararsızım

Evet bence de kesinlikle öyle ama artık delil bırakacağını sanmıyorum hatta bittiğini düşünüyorum anneme şüphelendiğim şahsı söylemek konusunda kararsızım
Babanla konuş. Şu yaşta ortada kalırsın,rezil olursun de. Annene de bulamadım dersin.. anneni sakinleştir yazık ona.. kız da doğruyu söylemez boşuna uğraşırsın.

Kızın onunla konuşmak isteyeceğini nerden cikariyor anneniz? Kim olduğunu anladığı anda ya inkar edecek ya da kapatacaktir. Boş işlerin peşinde koşmasın anneniz. Derdini babanızla çözsün. Hoş, boşanmaya niyeti olan birine de benzemiyor. Hiç kurcalamasin bari. Ayrıca sizi alet etmesi de hiç olmamış. Neden siz tüm bunlara sahitsiniz ki?

Kizin instasi aciksa takip ettigi kucuk butiklere bakin. Sonra kendi adiniza olmayan bir hesaptan ben bilmemne butigin sahibiyim takipcilerimiz arasinda cekilis yaptik size elbise / kolye gondermek istiyoruz iletisim bilgilerinizi yazarsaniz modelleri atabilirim yazin. 2 gun icinde donmezseniz yedek talihliye gececegiz diye de ekleyin saf ve belesci bir tipse doner.
Gerci anneniz bosanmayacaksa cok gereksiz hamleler bunlar ama bilemiyorum.
Bu kk ve özellikle bdv ufkumu açıyor :confused:

Böyle bir hikaye duymuştum.:KK51:
Adam evli en küçük çocuğu 30 yaşında
Gayrı meşru bir ilişkisi varmış
Ana oğul gitmişler basmışlar evi.
Oğlan babasını tutmuş anne diğer kadını saç baş yolmuş.
Sonrası tertemiz bir boşanma

Kızda aa evet su kafeye gittik şu filme girdik mi diyecek Allah askina zaten kız gencse dediginiz gibi para icin takılmıstir sizleride gayet iyi biliyordur ben sizi tanımıyorum ne alaka ne hakla arasınız vs agzınızın payını verip kapatacak bu konuyu babanızla cözeceksiniz

Kız sosyal medyadan engelleyecek de telefondan engelleyemeyecek mi? Anneniz sadece konuşmak istemesi de inandırıcı gelmedi. En azından hakaret döner. Bulduğunuz kişinim doğru kişi olduğundan emin bile değilsin zan altında bırakma. Derdiniz neyse bunun asıl sorumlusu olan babanla çözün.

Ya aslında kesin olarak o olduğundan emin değilim ama çok yüksek ihtimalle o kişi.
Amaç da kızla kavga etmek değil sadece annem konuşmak ağzından laf almak istiyor ne zamandır var, başkaları da var mı, nerelerde takılmışlar vs bilmek istiyor.
Kız doğruyu söylemez ki diyorum bazı söyledikleri doğru olur bazıları yanlış oljr ama ağzından laf alırım diyor.
Fakat kesin olarak boşanırım demiyor bakarız diyor boşanmama yönünde konuşuyor o yüzden bu şüphelendiğim kişiyi söylesem mi söylemesem mi bilemiyorum sonuçta konuşup boşanmazsa işler iyice sarpa sarar şu an zaten üzülüyor iyice aklı detaylarla meşgul olacakz
Ama söylemezsem de sonradan öğrenirse çok kırılır
Annenizin kocasına gücü yetmiyor da kıza mı salça olacak?o gözü dışarıda, kendisine sadakat sözü olan kocasında halledecek işi.

Burda sorun kızda mi sadece aldattiysa boşanır elin kızına ne deseniz boş numarasını bulup konuşmakta saçma zaten instadan engelleyen telefonu yüzünüze kapatıp yine engeller yani bosanmayacaksa anneniz müdahil olmayın

Back
X