- 13 Haziran 2022
- 456
- 428
- 33
- Konu Sahibi morciceklidal
Kizin instasi aciksa takip ettigi kucuk butiklere bakin. Sonra kendi adiniza olmayan bir hesaptan ben bilmemne butigin sahibiyim takipcilerimiz arasinda cekilis yaptik size elbise / kolye gondermek istiyoruz iletisim bilgilerinizi yazarsaniz modelleri atabilirim yazin. 2 gun icinde donmezseniz yedek talihliye gececegiz diye de ekleyin saf ve belesci bir tipse doner.
Gerci anneniz bosanmayacaksa cok gereksiz hamleler bunlar ama bilemiyorum.
Ya aslında kesin olarak o olduğundan emin değilim ama çok yüksek ihtimalle o kişi.Sosyal medyadan yaz, saydır ağzına geleni. Sonra engellese ne olacak..
Amaç da kızla kavga etmek değil sadece annem konuşmak ağzından laf almak istiyor ne zamandır var, başkaları da var mı, nerelerde takılmışlar vs bilmek istiyor.
Kız doğruyu söylemez ki diyorum bazı söyledikleri doğru olur bazıları yanlış oljr ama ağzından laf alırım diyor.
Fakat kesin olarak boşanırım demiyor bakarız diyor boşanmama yönünde konuşuyor o yüzden bu şüphelendiğim kişiyi söylesem mi söylemesem mi bilemiyorum sonuçta konuşup boşanmazsa işler iyice sarpa sarar şu an zaten üzülüyor iyice aklı detaylarla meşgul olacakz
Ama söylemezsem de sonradan öğrenirse çok kırılır