- 13 Haziran 2022
- 455
- 428
- 33
- Konu Sahibi morciceklidal
-
Ha gayret 9 hane kalmışKızlar konu kısaca evli bir adamın genç kızla aldatması
Kızın telefonunu bulmaya çalışıyorum sosyal medya hesaplarını buldum ama oradan yazmak istemiyorum cevap vermez engeller diye direkt aramak istiyorum numarayı adamın telefonundan bulamadım
Ben sadece sosyal medyasını ve oturduğu siteyi bilerek bu kızın numarasına nasıl ulaşabilirim
He bi de şifremi unuttum yaparak numaranın son iki hanesine ulaştım
Bulmak isteyen kişi annem ve ısrarla ulaşmak adamın söylediği ile kızın söylediği uyuşacak mı anlamak istiyor ben de ona yardım etmeye çalışıyorumNumaraya ulaşıp ne yapacaksınız?
Sadakat sözünü bozan adam sonuçta
Adamın ebesini bulsanız? (Mecazen) (burnundan getirip defetseniz anlamında)
Çok komik umarım başınıza gelmezHa gayret 9 hane kalmış
Hayır babam.Evli bir adam kocanız mı oluyor? Her bilgiye sahipsiniz zaten, ulaşmak için epey imkânınız var. Sosyal medyadan yazın. Neden engellesin ki?
Bulup ne yapacak ona göre fikir verelim?Bulmak isteyen kişi annem ve ısrarla ulaşmak adamın söylediği ile kızın söylediği uyuşacak mı anlamak istiyor ben de ona yardım etmeye çalışıyorum
Aslında pek bieşy yapamayacak yani anladığım kadarıyla boşanmayı da düşünmüyor sadece babamın söylediği ile kızın söyleyecekleri uyuşacak mı ne zamandır var vs gibi aklındaki sorulara cevap arıyorBulup ne yapacak ona göre fikir verelim?
Kız 17 yaşında adam 45 yaşında mı mesela?
Aradaki bilgiler uyuşsa ne olacak ki? Boşanmayacakmış nasılsaAslında pek bieşy yapamayacak yani anladığım kadarıyla boşanmayı da düşünmüyor sadece babamın söylediği ile kızın söyleyecekleri uyuşacak mı ne zamandır var vs gibi aklındaki sorulara cevap arıyor
Kız reşit tabi ki o kadar da küçük değil ama arada yine de yaş farkı çok
İşin garibi galiba kızın annesinin haberi var ama emin değilimAradaki bilgiler uyuşsa ne olacak ki? Boşanmayacakmış nasılsa
En fazla kızın ailesine ulaşıp kızınız evli bi adamla beraber diyip kızı yanlışından kurtarabilir belki
Bilmiyorum çok kararsız kaldım ben de bugün dedim boş ver diye ama gerçekten söylediği gibi mi yoksa fazlası mı var diye merak ediyormuş ki fazlası varsa bile kız sana söylemez zaten sana söyleyecek olsa bu zamana kadar kaç kere ulaşırdı sana dedim ama tatmin olmadı maalesef.Kızı bulunca n'olacak mesela
Yani annenize söyleyin madem boşanmayacak yüzleşmesin boş yere. Sizde yardımcı olmayın boşverin. Sosyal medya dan yazsın kendi numara bulursa belki kafayı takacak anneniz uğraşmayın derim
Anneniz eşinin yemeğine şap koysun mademİşin garibi galiba kızın annesinin haberi var ama emin değilimbabası da ortada yok zaten.
Bence de ulaşmaya çalışması anlamsız ama kafayı takmış durumda o yüzden yardım etmeye çalışıyorum
Boşanmayacaksa kurcalamasın o zaman. Yaptığınız suç bu arada hesap patlatmaya çalışıyor gibi duruyorsunuz çünkü şifremi unuttum olayında. Arasanız da engeller sosyal medyadan yazınca engelleyecek kız.Aslında pek bieşy yapamayacak yani anladığım kadarıyla boşanmayı da düşünmüyor sadece babamın söylediği ile kızın söyleyecekleri uyuşacak mı ne zamandır var vs gibi aklındaki sorulara cevap arıyor
Niye boşanmayı düşünmüyor?Aslında pek bieşy yapamayacak yani anladığım kadarıyla boşanmayı da düşünmüyor sadece babamın söylediği ile kızın söyleyecekleri uyuşacak mı ne zamandır var vs gibi aklındaki sorulara cevap arıyor
adamin telefonuna numaranin son 2 hanesini yazip kimlerin ciktigina baktiniz mi?Kızlar konu kısaca evli bir adamın genç kızla aldatması
Kızın telefonunu bulmaya çalışıyorum sosyal medya hesaplarını buldum ama oradan yazmak istemiyorum cevap vermez engeller diye direkt aramak istiyorum numarayı adamın telefonundan bulamadım
Ben sadece sosyal medyasını ve oturduğu siteyi bilerek bu kızın numarasına nasıl ulaşabilirim
He bi de şifremi unuttum yaparak numaranın son iki hanesine ulaştım
Kadına ulaşmadan nası araştıracağız kiböyle durumlarda genelde amaç para veya farklı bir maddi konu olduğu için, sizin bilmediğiniz çok daha fazlası olabilir. babanız elindekini avucundakini kaptırmış veya borca girmiş olabilir. başıma geldiği için biliyorum. belki önemsiz sıradan bir ilişkidir belki de dediğim gibi çok daha fazlası vardır. bence araştırın hafife almayın çünkü başınız ağrıyabilir, ama asla kadına ulaşmayın. o zaman sağlıklı bir sonuca ulaşamayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?