• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tektaşımın taşı düştü yardım :(

elifprl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
45
0
86
Muğla
slm kızlar sakar ben dün elimi masaya çarptım ve tektaşımın taşı o hızla düştü. neyseki buldum ama geri nasıl takıcam bilemedim. japonla yapıştırsam düşer mi tekrar bi de ellerimi yıkarken japonun etkisi geçer de taşım tekrar düşer mi yardım edin nolurr bi fikir verin çok üzgünüm :(

Benim de başıma gelmişti canım.. bir kuyumcuya götürüp taktırıyorsun bu kadar basit.. tatlı canını üzmeye değmez :34:

kuyumcuya götürdüm aslında japonla yapıştıralım dedi ama elimi yıkarken japonun etkisi geçer de düşer mi tekrar onu merek ediyorum.

olur mu yahuu pırlanta o.. bence kesinlikle japon yapıştırıcıyla yapıştırmayın..
çünkü ben lal taşından olan bir kolyemi japonla yapıştırdım ve maffettim!! taş gibi şeyleri hem yapıştırmıyor hemde bence zarar verir taşa..
aldığınız yere götürün bence, olmadı müşterileriyle ilgili iyi bir kuyumcuya götürün..

:53: kuyumcu nasıl japonla yapıştıralım der yaaa...

aldıgın yere goturmen lazım ayrıca mutlaka garantisi oluyor... belgenle git... hiçbişe yapamasa yenisini paşa paşa vermek zorunda...

düşmeyecegine zarar gormeyecegine garanti veriyorlar... o tas oraya binbir işçilikle yerleştiriliyo nasıl japonla apıştırcam diyebiliyo pes...

çok teşekkürler yorumlar için aynı durumu yaşayanların yorumları içimi biraz olsun rahatlattı ama napıcam tam bilemiyorum

gerçek pırlanta değil zaten hani oluyo ya 300-400 liralık tektaşlar onlardan garanti belgesi yok sanırım nişanlıma bi sorim

kuyumcuya götürdüm aslında japonla yapıştıralım dedi ama elimi yıkarken japonun etkisi geçer de düşer mi tekrar onu merek ediyorum.

kuyumcu mu japonla yapıştıralım dedi?! :53::53::53: bana kalırsa o kuyumcudan asla alışveriş bile yapılmamalı. sen başka bir kuyumcuya götür en iyisi canım çünkü dediğim gibi benim de başıma gelmişti. KUyumcuya götürdüm, çok sağlam ve hiç zarar görmeden yerine taktılar taşı. Hala da kullanıyorum yüzüğümü :34:

bu yüzden taşlı yüzük takmayı hiç sevmiyorum. nişan yüzüğüm taşlıydı ikide bir taşları düşerdi. kuyumcuya taktırırdım 1 gün sonra gene düşerdi. evlenirken aynı yüzüğün taşsız modelini aldım rahatım valla :))) tektaşım da çekmece bekliyo. sana tavsiyem başka bir kuyumcuya götür ve japonla falan da sakın yapıştırtma. yer yapıyo devamlı düşüyo sonra.

Ben zaman zaman tasli yuzuklerimin uzerine rengi olmayan parlak öjeden suruyorum.
Bunu hem altinlarima hem gumuslerime hemde sahte mucevherlerimin hepsine yapiyorum :D

gerçek pırlanta değil zaten hani oluyo ya 300-400 liralık tektaşlar onlardan garanti belgesi yok sanırım nişanlıma bi sorim

gerçek pırlanta olmasa bile, aldığın kuyumcunun sorumlulugu altında..
benim annemde 250-300 tl lik bir tek taş aldı, gercek pırlanta degil sadece yüzük kısmı altın. kuyumcudaki tezgahtar kız, bişey olmaz ama kararma,taşının düşmesi yada herhangi bir olay olduğunda istediğiniz zaman getirin ücretsiz hallederiz biz demişti. aldığınız yere götürmenizde fayda var yani.

Gerçek pırlanta olmadığı için düşüyordur. Çünkü benim tektaşımı alırken kuyumcu bize üstünden kamyon geçse yine de bir şey olmaz demişti. Bence aldıgın yerden farklı bir yere götür başka yerlerin de fikrini al böyle bir durumda onlar ne yapıyorlarmış

Back