- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Öyle deme. Benim arabamı valeler bile beğenmiyor parkederken AVM de. Jeep le gitseydim göreydin sen o zaman bende ki havayı. Acır gibi bakanları oldu.Görmemişlikten.
Eksik olan yönlerimizi,karakterlerimizdeki boşlukları doldurabilmek için dış görünüş derdine düşüyoruz.
Kimse daha fazla okuyayım da adam olayım demiyor. Herkeste kaporta düzeltme telaşı var.
daha sonraki bir mesajımda yazdımNeden takmazsın bilgilendir aydınlat koz beni
Kız almayayım yenisini ama ona söyleyeyim bilsin yani fake takmaktaysa hiç takmam daha iyi .bi erkeğe asla fake ıphone kullandırtamazsınız. Elma logosu gerçek dışı olacak kadar komikse hele .kimse kullanmaz çok iyi çalışsa bile.çünkü o bişeyin fake si . E biz kullanınca sesimizi niye cıkartamıyoruzDe gitsin. Yoksa bu konu içine dert olacak belli. Ama mağazadan almayın. Valla en az 20 bin alırlar bit kadarına bile.
Sen kendin mi aldın hepsiniBen alırken 1 karat altıysa ona pırlanta demem diyenler bile oldu. Sanki Sabancı’nın geliniyim. Tektaşım 0.28 karat beştaşım 0.50 karat bir de sitede meşhur anlatırım. Dolaptan boşanmış üyeden aldığım tamturum var 0.71 karat . Ölene dek bunları evirir çevirir takarım. Bir daha mümkün değil almam. Küçük müçük ben severek takıyorum heryere giderken.evlenirken set de takılmadı. Dur ben de neden takılmadı diye konu açayım
Tektaşı eşim beştaşı annem tamturu boşanmış üye acilen kurtulmak istediği için ben aldım. Çok sevinerek sattı kadın öyle diyeyim. Ne çektiyse ex denSen kendin mi aldın hepsini
Okudum tamam aferin sana bak şuan bu bana bi bakış açısı kattı gelişiyor insan böyle böyle …bu da güzel attım cebedaha sonraki bir mesajımda yazdım
Yaaa ne alaka gelinlik alamayan adama, beyaz elbise al daha sonra gelinlik alirsin durumun olursa diyor musunuz? Evlendikten sonra tektas mi alinir ya? Olan tektas buyutulur sadeceGerçekten anlıyorum seni , bende yurt dışında olduğum için o dönem eşimin ailesinden istemiştim isteme olayı ve nişan için tek taş . Kafam kadar taşı olan bir yüzük getirdiler yani takılacak şekil değil çok dikkat çekiyor ve gerçek değil düşün . Ama hiç problem yapmadım ve sonunda istediğim tek taşı da aldı seneler sonrA. Daha nice şeyler , yani eğer seviyorsan asla problem yapma .!şimdilik bunu tak Allah nasip ederse nicelerini alırsınız
Bu arada 2 karatı 60 70 bine bulamazsınız.Dimi ..sahte dir gerçek olamaz dediler haklılar kızmadım çok büyük taşı gereksiz yani
Eşim 3 yıl sonra aldı bana tektaşıYaaa ne alaka gelinlik alamayan adama, beyaz elbise al daha sonra gelinlik alirsin durumun olursa diyor musunuz? Evlendikten sonra tektas mi alinir ya? Olan tektas buyutulur sadece
Kız almış işte eşin .siz hiç kocaman fake tektaş taktınız mı ben taktım günlerce allahım kendime inanamıyorumTektaşı eşim beştaşı annem tamturu boşanmış üye acilen kurtulmak istediği için ben aldım. Çok sevinerek sattı kadın öyle diyeyim. Ne çektiyse ex den
Kk’da takilsaydin bilirdin bakEşim 3 yıl sonra aldı bana tektaşıevlenirken aklıma gelmedi istemek
Fake i bile yoktu ben de. Tek alyansım vardı biraz da altınımKız almış işte eşin .siz hiç kocaman fake tektaş taktınız mı ben taktım günlerce allahım kendime inanamıyorum
Alnından muck muck.Yaaa ne alaka gelinlik alamayan adama, beyaz elbise al daha sonra gelinlik alirsin durumun olursa diyor musunuz? Evlendikten sonra tektas mi alinir ya? Olan tektas buyutulur sadece
Fikrimi değiştirdim. Sen tektaş iste. Valla benim içime dert oldu bu kadar çok istemen. Bazı eşyaları hemen almazsınız olur biter.Alnından muck muck.