Tektaş sorunu

Öyle deme. Benim arabamı valeler bile beğenmiyor parkederken AVM de. Jeep le gitseydim göreydin sen o zaman bende ki havayı. Acır gibi bakanları oldu.

De gitsin. Yoksa bu konu içine dert olacak belli. Ama mağazadan almayın. Valla en az 20 bin alırlar bit kadarına bile.
Kız almayayım yenisini ama ona söyleyeyim bilsin yani fake takmaktaysa hiç takmam daha iyi .bi erkeğe asla fake ıphone kullandırtamazsınız. Elma logosu gerçek dışı olacak kadar komikse hele .kimse kullanmaz çok iyi çalışsa bile.çünkü o bişeyin fake si . E biz kullanınca sesimizi niye cıkartamıyoruz

Sen kendin mi aldın hepsini

küçük de olsa gerçek olsaydı bu sefer de neden 0.10 karat daha büyük almadı diye takabilirdiniz. sizin gerçek olsaydı deyip geçtiğiniz pırlanta sektörünün arka planına ağzımızın tadı kaçmasın diye hiç değinmiyorum bile.

bu sizi çok etkiliyorsa alın takın madem bir tane kendinize.

Gerçekten anlıyorum seni , bende yurt dışında olduğum için o dönem eşimin ailesinden istemiştim isteme olayı ve nişan için tek taş . Kafam kadar taşı olan bir yüzük getirdiler yani takılacak şekil değil çok dikkat çekiyor ve gerçek değil düşün . Ama hiç problem yapmadım ve sonunda istediğim tek taşı da aldı seneler sonrA. Daha nice şeyler , yani eğer seviyorsan asla problem yapma .!şimdilik bunu tak Allah nasip ederse nicelerini alırsınız

Yaaa ne alaka gelinlik alamayan adama, beyaz elbise al daha sonra gelinlik alirsin durumun olursa diyor musunuz? Evlendikten sonra tektas mi alinir ya? Olan tektas buyutulur sadece

Dimi ..sahte dir gerçek olamaz dediler haklılar kızmadım çok büyük taşı gereksiz yani
Bu arada 2 karatı 60 70 bine bulamazsınız.
Fiyatlardan haberdar biri bunu söylemiştir, yani yüzük barım barım bağırıyordur muhakkak ki söylenmiş.
Olumsuz düşünmeyin bu konuda, ben de söylerdim mücevherden anlayan biri olarak kandırılma ihtimaline karşı.

Neyse iyi geceler kk ahalisi hepinize dok teşekkür ederim kimsenin kalbini kurmamışmışız umarım kırdıklarımdan özür dilerim . İçimdeki kudurma sona ermedi muhtemel bu günlerde sevgilime en hafif tatlı şekilde söylerim .gelir yazarım bakalım bekleyin ne olacak . Yazık kıyamıyorum da nasıl sevinçle taktı saftirk onu . Ama bi şekilde öğrenmesi bilmesi gerek .kendi iiine gelince marka takıntısı vs yapıyor bazı şeylerde teknolojik eşyalarda .bana gelince en ucuzu aman ne olacak hediyenin azı coğu olmaz oluyor.
Kabul etmiyorum .hepinize thankssssss

Ben hep diyorum bir insan baba evinde görmeyince böyle oluyor.
Kızlar arasındaki muhabbete bak tektaş
Sevgi, saygı, huzur, mutluluk hiç biri önemli değil ama tektaş çok önemli olmazsa evlilik olmuyor

Zaten evliliğin temel taşının adı tektaşmış sizin haberiniz yok

Biraz önce ben cevabımı aldım. Sizede vereyim almak isterseniz.
6 yıllık evliyim. Evlenirken eşimin aldığı tektaş kuyumcudan alınma herhangi bir altın tektaş. Ama ne sorguladım alabilirliğini, nede sonrasında öyle bir talebim oldu. Biraz önce yanıma geldi gözlerimin içine baktı ve beni sevdiğini çok mutlu olduğunu, bu aralar işleri yoğun olduğu için benimle pek ilgilenmediğin için üzgün olduğunu söyleyip özür diledi. Aşkla, sevgiyle, minnetle, özlemle.. Gözlerinin içi bana bakarken öyle parlıyordu ki şu ana kadar onun kadar güzel bir pırlanta görmedim hayatımda, görememde... (Bu arada sadece ultra zenginlerin alışveriş yaptığı pırlanta mağazasında çalışmışlığım var. Kimsenin görmediği pırlantalarıda daha mağazaya gitmeden görüp, takmışlığım var O yüzden öyle pırlanta görmedim diyebiliyorum )

Umarım anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…