- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.050
- 598
- Konu Sahibi Nehir-derin2
Bence evlenme teklif ederken oyle aman aman bisey almayin. Degisim imkani varsa tekliften sonra kiz kendi gonlune göre bisey secsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1,5 aydır Ariş pırtlanta kullanıyorum ve çok memnunum.kızlar ariş pırlanta nasıl sizce?
Fiyatlar iyi mi peki ?0.30 olanı klasik tektaş kolye asla modası geçmez pırlanta zaten satılmak için alınmaz değeri en az yüzde elli düşüyor satarken diğer kolye size daha gösterişli geldiyse onu da alabilirsiniz ama bazı kadınlar ayyy bu pırlanta kırpıntılarından yapılmış derlerse de aldırmayın takı işi zevk işidir sonuçta 24 ayar külçe altın değil hiçbiri
sahte değillerse uygun ben bir kaç ay önce 0.27 karat f color yüzüğü 3900 e almıştım.marka olduğu için pahalıydı sertifikası 0.30 karatın mutlaka olmalı ama diğerinde aranmaz sanırım sertifika benim taşımın üstünde kod var ve sertifikası var mesela karşılaştırılabiliyor özel bir mikroskopla.Fiyatlar iyi mi peki ?
Kızlar eşimin erkek kardeşi kız arkadaşına evlenme teklifi edecek, tektaş yüzük bakalım akşama dedi benimle gidecek, yüzük seçerken neye dikkat etmeliyiz, şuan için zen pırlantada indirim var diye reklamlarda görüyorum ama sizlerin önerisi benim için önemli bana bi yardımcı olurmusunuz
sözlüm bana ariş tektaş aldı, evlenme teklif ederken verdi tabi benimle birlikte almadı, ama sertifikası falan yok tabi bende, sertifikası oluyomu?Ben 1,5 aydır Ariş pırtlanta kullanıyorum ve çok memnunum.
Tam olarak neyini merak ediyorsunuz bilmiyorum ama.
Ben de aynı durumdayım ve elimde bir sertifika yok. Yani o sertifika satışta verilmesi gereken bir kağıt mı değil mi bilmiyorum açıkçası.sözlüm bana ariş tektaş aldı, evlenme teklif ederken verdi tabi benimle birlikte almadı, ama sertifikası falan yok tabi bende, sertifikası oluyomu?
benimkinin taşı bit kadar seninki de öyle miBen de aynı durumdayım ve elimde bir sertifika yok. Yani o sertifika satışta verilmesi gereken bir kağıt mı değil mi bilmiyorum açıkçası.
Bakıma götürdüğümde öğrenmeyi düşünüyorum ben de.
Yani bence değil ama ne beklediğine bağlı birazbenimkinin taşı bit kadar seninki de öyle mi
artık bi önemi kalmadı ayrıldık bugün