• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

dimiii*??? şimdi bile gözlerim doldu....senağlama

canım lütfen ağlama yaşamda sevinecek ve tadını çıkartacak o kadar güzel şeyler varki lütfen pozitif düşün ve hayata gülümse bak ne kadar güzel seni seven sana değer veren eşin yanında ve seviyor tadını çıkart

aslında çok iyiydim... c.ertesi günü tüp bebek için ilk adımı atıp tedavi olacağım merkeze gittik eşimle görüştük... görüşme çok iyiydi.. dr umuz çok iyiydi... bize çok moral verdi... ne olduysa ertesi günü eve gelince alt üst oldum...sanırım uzun zamandır içime attığım stresim ortaya çıktı... hiç bir sebep yokken ya olmassa korkusu sardı beni...

aslında çok iyiydim... c.ertesi günü tüp bebek için ilk adımı atıp tedavi olacağım merkeze gittik eşimle görüştük... görüşme çok iyiydi.. dr umuz çok iyiydi... bize çok moral verdi... ne olduysa ertesi günü eve gelince alt üst oldum...sanırım uzun zamandır içime attığım stresim ortaya çıktı... hiç bir sebep yokken ya olmassa korkusu sardı beni...

ama tüp bebekte moral çok önemli sen bu pskolojiyi aşmalısın bence ve kendini muhakak oyalayacak birşeyler yap çünkü tamammmen stresten uzak olmalsın inşallh tutar pozitif düşün lütfenn

canım çok şükür ki tüp bebek yapacak maddi gücünüz var ve kriterleriniz uyuyor inan bence bu bile bir teselli sana...kendini olacağına inandır canım serpilin dediği gibi moral çok önemli...binlerce kadın nasıl tüple hamile kalıyorsa sende kalırsın allahın izniyle...

haklısınız kızlar...çok teşekkür edrim destekleriniz için... walla kendimi dahi iyi hissetim sayenizde gerçekten... hava da kapalı ya herhalde bugün sapıttım ben de...:))) biz bu işi başarıcaz inşallah... Rabbimizin izniyle birbirimize bebeklerimizin fotolarını da yollayacağımız günler gelecek... bu arada demin başka bir topic te bir dua buldum... 41 gün meryem suresini okuyorlarmış... adetliyken niyetine başkası okuyormuş bitince de 3 gün oruç tutuluyormuş.... ben yapıcam sizle de paylaşıyım dedim...

yeni arkadaşlarımız mı gelmiş topiğe hoşgeldiniz kızlar

sizin hikayelerinizi bilmiorum ama ben 4 tane bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim
tualina ve nazlı bilir
sonuncusuna henüz 1 ay oldu ve bizde tüp bebek+pgt düşünüoruz
henüz acım taze olmasına rağmen zaman geçmesi için saırsızlanıorum
benim için yeni bi umut sizlerde umutlarınızı yitirmeyin lütfen

yasmin sende cuma günü gitcekmişsin doktora had, hayırlısı canım
asnilde cuma günü gitcek canım
nazlım senden de haberlerini bekliorum

bu sabah içimi bir garip his aldı güya bebk olayını hiç düşünmeyecktim eşimin işi gereği zor birliktelik yaşıyoruz bu koca ayda o malum günlerde sadce 1kere olabidik ve ben bu birkeryele hamile kalmayı hayal ediyorum yani olmayacak duaya amin diyorum yaşım gelmiş kaça 1.5 yılda herşey normalken (tahilerlden bahsediyorum ) olmamması anaormal ve sabah ben hiçbirzaman anne olamayacğım dedim buna kendini alıştır serpoş dedim :( bunu derkende iç.imde bir sıızı oldu evet ben kabullenmeliyim anne olamayacğım bu gerçkele yüzleşeyim ve bu gerçeği sinderiyim içime zorda olsa bana tüp yap diyeceksin değilmi ben şimdilk nedense tüpü düşünmüyorumm sebebini bimiyorum ama düşünmüyorum işte :(s
ABLACIM GÜNAYDIN SENİN GİBİ GÜÇLÜ VE HERKESE UMUT IŞIĞI OLAN BİR KADININ BUNU KABULLENMESİ VE UMUDUNU YİTİRMESİ BENİ ÇOK ÜZDÜ NASIL DÜŞÜNÜRSÜN BÖYLE BİŞİYİ BOŞUNAMI DEMİŞLER ÇIKMAYAN CANDAN ÜMİT KESİLMEZ DİYE EVET HAKLISIN ANNE OLAMIYORUZ AMA OLMAYACAĞIMIZ NE MAĞLUM DAĞIN ZİRVESİNE KUŞ UÇARAK YILAN SÜRÜNEREK ÇIKARMIŞ UNUTMA BİZLER HAYAL KURMAK ÜMİT ETMEK ZORUNDAYIZ ELİMİZDEN GELEN SADECE BUNLAR HAYAL KURMAZSAK GÜLMEYİ UNUTURUZ UMUDUMUZU YİTİRSEK YAŞAMA TUTUNMA SEBEBİMİMİZİ KAYBEDERİZ ABLACIM SAKIN YAPMA BUNU BUNU KABULLENME İNAN VARYA BİR HAMİLE KALSAN ZATEN KKDA PARTİ VERİCEM SENİN İÇİN O KDARA İSTİYORUM Kİ KALMANI RABBİM KİMSEYE TAŞIYAMACAĞI YÜK VERMEZMİŞ ONUN HİKMETİNDEN SUAL SORULMAZ HAYIRLISINI İSTEYİP KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN DEMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK ALLAH IM NE OLURSUN SU SERPİL KULUNUN SONRADA BİZLERİN YÜZLERİNİ GÜLDÜR BOYNUMUZU BÜKÜK BIRAKMA EY KİMSESİZLERİN KİMSESİ AMİNNNN:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

GÜnaydın arkadaŞlarım bende d
n tÜm gÜn doka gıttım herŞey normaldı ne ıltıhap nede baŞka bıŞı akıntı ya gelınce rahım kendı nı topluyor sanırım dedı dok ÇÜnkÜ vajınal usg de herŞey normal gÖrÜnÜyordu yumurtalıklarda Çok canlı hatta yumurtlamak ıÇın hazırlanmaya baŞlamıŞlar bıle dedı ılaÇta vermedı bende serpıl ablamın dedıĞı soĞan kÜrÜne baŞalayacaĞım lÜtfen kızlar umudunuzu yıtırmeyın lÜtfen

yeni arkadaşlarımız mı gelmiş topiğe hoşgeldiniz kızlar

sizin hikayelerinizi bilmiorum ama ben 4 tane bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim
tualina ve nazlı bilir
sonuncusuna henüz 1 ay oldu ve bizde tüp bebek+pgt düşünüoruz
henüz acım taze olmasına rağmen zaman geçmesi için saırsızlanıorum
benim için yeni bi umut sizlerde umutlarınızı yitirmeyin lütfen

yasmin sende cuma günü gitcekmişsin doktora had, hayırlısı canım
asnilde cuma günü gitcek canım
nazlım senden de haberlerini bekliorum

günaydın herkese...
benim de dış gebelik arkasından da iki düşüğüm var... benim acım taze henüz 2 ay oldu son düşüğüm... kasıma kadar bekleyelim dedi doktorum... sabırsızlanıyorum zaman dolsun diye... tüp bebek ve pgt olacak benim de... yumurtalarım falan iyi çok şükür bizim sorunumuz genetik...burası insana moral oluyor aslında... paylaştıkça kendimi daha iyi hissediyorum... dün kendimi o kadar kötü hissetmeme rağmen serpil ve tualina arkadaşlarım çok destek oldular... bugün çok farklı bir umutla uyandım... biliyorum ki hepimiz anne olacağız inşallah birbirimize vereceğiz hamilelik haberlerimizi....

n tÜm gÜn doka gİttİm herŞey normaldİ ne İltİhap nede baŞka bİŞİ akıntı ya gelİnce rahİm kendİ nİ topluyor sanırım dedİ dok ÇÜnkÜ vajİnal usg de herŞey normal gÖrÜnÜyordu yumurtalıklarda Çok canlı hatta yumurtlamak İÇİn hazırlanmaya baŞlamıŞlar bİle dedİ İlaÇta vermedİ bende serpİl ablamın dedİĞİ soĞan kÜrÜne baŞalayacaĞım lÜtfen kızlar umudunuzu yİtİrmeyİn lÜtfen

nazlı çok sevindim canım sorun olmadığına... maydanozları da unutma emi... hakikaten iyi geliyor bak dene görüceksin...opuyorumnanaktan

n tÜm gÜn doka gİttİm herŞey normaldİ ne İltİhap nede baŞka bİŞİ akıntı ya gelİnce rahİm kendİ nİ topluyor sanırım dedİ dok ÇÜnkÜ vajİnal usg de herŞey normal gÖrÜnÜyordu yumurtalıklarda Çok canlı hatta yumurtlamak İÇİn hazırlanmaya baŞlamıŞlar bİle dedİ İlaÇta vermedİ bende serpİl ablamın dedİĞİ soĞan kÜrÜne baŞalayacaĞım lÜtfen kızlar umudunuzu yİtİrmeyİn lÜtfen

nazlıcığım sevindim haberine , bencede yap o kürü hadi bakalım boş durmak yok anne olacağız kızlar :))))

günaydın herkese...
benim de dış gebelik arkasından da iki düşüğüm var... benim acım taze henüz 2 ay oldu son düşüğüm... kasıma kadar bekleyelim dedi doktorum... sabırsızlanıyorum zaman dolsun diye... tüp bebek ve pgt olacak benim de... yumurtalarım falan iyi çok şükür bizim sorunumuz genetik...burası insana moral oluyor aslında... paylaştıkça kendimi daha iyi hissediyorum... dün kendimi o kadar kötü hissetmeme rağmen serpil ve tualina arkadaşlarım çok destek oldular... bugün çok farklı bir umutla uyandım... biliyorum ki hepimiz anne olacağız inşallah birbirimize vereceğiz hamilelik haberlerimizi....

çok geçmiş olsun arkadaşım yaşadıklarına...yardımcı olabildiysem ne mutlu...ara ara böyle düşünmemiz normal, destekle atlatacağız inşallah...

nazlı çok sevindim canım sorun olmadığına... maydanozları da unutma emi... hakikaten iyi geliyor bak dene görüceksin...opuyorumnanaktan
SAOL CNM BENDE SENİ İİ GÖRDÜĞÜME ÇOK SEVİNDİM DAHADA İİ OLUCAKSIN HATTA KASIMDAN SONRA HAMİŞ HABERLERİNİDE ALICASSS GÖR BAK DENİCEM CNM sositososito

kızlar çok hoşoma gitti sizinle de paylaşmak istedim...

ANNELİK DUYGUSU
İnsanların canı yandığında,
ya "ALLAH" ya da "Anam"
diye acısını
bastırmak istemesi bir tesadüf mü?..
"Cennet anaların
ayağının altındadır" sözü,
durup dururken mi söylendi?..
Hangi erkek, ana
kadar dayanıklı?..
Hangi erkek; sevgide, merhamette, paylaşmada ve fedakarlıkta
anadan üstün?..
Hangimiz büyüdük onların gözünde?..
Yaşı 50'yi geçen evladına "Üstün açık yatma"
diye tembih ederek,
koruyuculuğunu sürdürenler analar değil mi?..
Anaların hakkı ödenir mi?..
Cüneyd Suavi'nin bu güzel öyküsünde
anne neymiş bir görün!..

* * *

Küçük kız, kendini bildiği günden beri annesinden
büyük bir şefkat görmüş ve ondan duyduğu sözlerle
Pamuk Prenses'ten daha güzel olduğuna inanmıştı.
Ona göre, nur yüzlü ve badem gözlüydü. Bir tanecik
yavrusuydu her zaman. Ama, ilkokula başlayınca işler
değişti. Arkadaşları onun hiç de güzel olmadığını, hatta
çirkin bile sayıldığını söylemekteydi. Küçük kız, ilk
önceleri onlara inanmadı, çünkü herkes birbirini
kıskanıyordu. Ama, birkaç yılda gerçeklerle yüzleşti.
Annesinin bir pamuğa benzettiği yüzü, çiçek bozuğu
bir cilde sahipti. "Badem" dediği gözleri ise şaşıydı.
Vücudu da bir serviyi andırmıyordu. Demek ki, annesi
onu aldatmış ve yıllar yılı çekinmeden yalan söylemişti.
Genç kızın anne sevgisi, kısa bir süre sonra nefrete
dönüştü. Evlenme çağına gelmiş olmasına rağmen yüzüne
bakan yoktu. Üstelik de gözleri, bütün tedavilere rağmen
düzelmiyordu. Genç kız, doktorların gizlice yaptığı
konuşmalardan kör olacağını anladığında çılgına döndü
ve kendisini hâlâ çocukluk yıllarındaki ifadelerle seven
annesinin bu yalanlarına dayanamayıp evi terk etmeye
karar verdi. Fakat annesi, uzak bir yerde iş bulduğunu
söyleyerek ondan önce davrandı ve kazandığı paraları
bir akrabasına gönderip, kızına bakmasını rica etti.
Genç kız bir süre sonra görmez oldu. Karanlık dünyasıyla
baş başaydı. Bu arada annesini hiç merak etmiyordu.
Yalancıydı annesi, ölse bile bir kayıp sayılmazdı.
Bir gün doktorlar, uygun bir çift göz bulduklarını
söyleyerek kızı ameliyat ettiler.

Ancak o, gözünü açtığında yine aynı yüzü görmekten
korkuyordu. Fakat, kör olmak zordu. En azından kimseye
yük olmazdı. Genç kız, ameliyat sonunda aynaya baktığında,
müthiş bir çığlık attı. Karşısında bir dünya güzeli vardı.

Gerçekten de harika bir kızdı gördüğü. Yüzündeki

bozukluklar tamamen kaybolmuştu. Çok kemerli olan
burnu düzelmiş, kepçe kulakları normale dönmüş ve
yaban otlarını andıran saçları dalga dalga olmuştu.
Genç kız, yanındaki yaşlı doktora sevinçle sarılarak:
"Sanki yeniden dünyaya geldim!" dedi. "Yüzümde hiçbir
çirkinlik kalmamış, estetik ameliyatı siz mi yaptınız?"
Yaşlı doktor: "Böyle bir ameliyat yapmadık kızım!."
diye gülümsedi. "Annenin bağışladığı gözleri
taktık. Sen, onun gözünden gördün kendini!.
"

Back