:gitme: BEN ÇOK KÖTÜYÜM KIZLAR AYLARDIR GEÇMEYEN KAHVERENGı AKINTIM ŞıMDı ÇAMUR GıBı ESKıDEN DAMLA DAMLA GELıYORDU ŞıMDı ÇOK YOĞUN HATTA LAVOBOYA GıTTıĞıMDE PIHTI PIHTI PARÇALAR HALıNDE GELıYOR 3 KERE DOKA GıTTıM BıŞı YOK ıLTıHAP DıYıP GÖNDERDıLER NE ıLAÇ FAYDA ETTı NEDE AZALMA OLDU BEN KÜRTAJ OLALAI 5 AY OLDU AMA GEÇMEDı DÜN EŞıM BıLE SANKı TıSKıNDı GıBı GELDı BANA ÇOOOOOOOOK KÖTÜYÜM YAAAA BIKTIM BIKTIM KABUSUM OLDU BU AKINTI YAAA CıNSEL HAYATIMI BıLE ETKıLEMEYE BAŞLADI
ne deneyebilirim ki hiç bilgim yok bu konuda bide hiç test fln yapılmadı gerçekten iltihapmıdır yoksa başka bir sorunmu var anlamadım rahimle ilgili olsa bu kadar akıntıya büyük bir sorun olması lazım film temiz çıktı geçen ay gittim en son rahim temiz yumurtalıklar normal dedi dok alttan muayene etti iltihap var dedi verdiği ilaçlarla geçmedi şuan dahada beter ara ara hafif adet sancısı gibi ağrı oluyo sonra bu akıntı geliyo ama çok yoğun acaba soğan kürü deesem rahimi temizler mi kurtulurmuyum bundan yada bildiğin ot karışımı varmıcanım benim çok geçmiş olsun...çok uzun sürmüş canım benim ilaçlara yanıt vermedi galiba...bitkisel bişeyler denesen nazlıcığım...
bildiğim karışım yok canım malesef...bilmiyorum ki nazlıcığım daha iyi bir doktoramı gitsen acaba...bu şekilde hamile kalmanda sıkıntı olur arkadaşım...netten araştırdın mı hiç belirtilerin ve tedavisi konusunda...ne deneyebilirim ki hiç bilgim yok bu konuda bide hiç test fln yapılmadı gerçekten iltihapmıdır yoksa başka bir sorunmu var anlamadım rahimle ilgili olsa bu kadar akıntıya büyük bir sorun olması lazım film temiz çıktı geçen ay gittim en son rahim temiz yumurtalıklar normal dedi dok alttan muayene etti iltihap var dedi verdiği ilaçlarla geçmedi şuan dahada beter ara ara hafif adet sancısı gibi ağrı oluyo sonra bu akıntı geliyo ama çok yoğun acaba soğan kürü deesem rahimi temizler mi kurtulurmuyum bundan yada bildiğin ot karışımı varmı
:gitme: BEN ÇOK KÖTÜYÜM KIZLAR AYLARDIR GEÇMEYEN KAHVERENGİ AKINTIM ŞİMDİ ÇAMUR GİBİ ESKİDEN DAMLA DAMLA GELİYORDU ŞİMDİ ÇOK YOĞUN HATTA LAVOBOYA GİTTİĞİMDE PIHTI PIHTI PARÇALAR HALİNDE GELİYOR 3 KERE DOKA GİTTİM BİŞİ YOK İLTİHAP DİYİP GÖNDERDİLER NE İLAÇ FAYDA ETTİ NEDE AZALMA OLDU BEN KÜRTAJ OLALAI 5 AY OLDU AMA GEÇMEDİ DÜN EŞİM BİLE SANKİ TİSKİNDİ GİBİ GELDİ BANA ÇOOOOOOOOK KÖTÜYÜM YAAAA BIKTIM BIKTIM KABUSUM OLDU BU AKINTI YAAA CİNSEL HAYATIMI BİLE ETKİLEMEYE BAŞLADI
saol cnm seninde siyah akıntı şeklindemiydi resmen siyah siyah parçalar atıyorum içimden günde bir ped doluyor cnm yaaacanım geçmiş olsun... Birde maydanoz kürü denesen... Kür dediğime bakma sabah akşam yemeklerinde limonlayıp 10 demet falan ye... Benim düşük dolayısıyla 2 kürtajım oldu... Her ikisinde de iltihap vardı... Maydanoz yedim bol bol çok şükür attım iltihabı... Hatta ikici kürtajdan sonra iltihap için verdikleri antibiyotiği bile kullanmadım... Maydanoz çok iyi geliyormuş rahim içi temizliğine... Aklında olsun...
saol cnm yardımların ve desteğin için yarın başka bir dok gidicem bakalım sonuç ne olucak olmadı bitkisel yöntemlere başlarımüzülme yaaa... Bence eşin de tiksinmemiştir... Kocalar öyle şeyler görünce şaşırıyorlar haliyle... Kendilerinin böyle sorunları olmadığı için... Kist falan yoksa iyi... Vardır mutlaka bir nedeni... Başka bir doktora git bir de ne dicekler bakalım???
ABLACIM ÇOK HAKLSIN LAKİN ÇOK BETERLEŞTİ PARÇA PARÇA SİMSİYEH BİŞEYLER DÜŞÜYO BENDEN O YÜZDEN ARTIK ÇOK KORKUYORUM YARIN BAŞKA BİR DOKA GİDİCEM EĞER CİDDİ BİŞİ ÇIKMAZSA SOĞAN KÜRÜNÜ YAPICAM ABLAM SENİ ÜZMEYİ İSTEMEZDİM :a015:nazlıcım canım seni üüzgün görmek beni cidiid anlamda üzdü tatlım lütfen şu soğan kürünü dene rahimi temiliyor dene bakalım ne olacak sonra geçmesse iyi bir dr görüşürsün ama soğan kürü rahim için birebir dene ablacım ne kaybedersinki
ABLACIM ÇOK HAKLSIN LAKİN ÇOK BETERLEŞTİ PARÇA PARÇA SİMSİYEH BİŞEYLER DÜŞÜYO BENDEN O YÜZDEN ARTIK ÇOK KORKUYORUM YARIN BAŞKA BİR DOKA GİDİCEM EĞER CİDDİ BİŞİ ÇIKMAZSA SOĞAN KÜRÜNÜ YAPICAM ABLAM SENİ ÜZMEYİ İSTEMEZDİM :a015:
bu sabah içimi bir garip his aldı güya bebk olayını hiç düşünmeyecktim eşimin işi gereği zor birliktelik yaşıyoruz bu koca ayda o malum günlerde sadce 1kere olabidik ve ben bu birkeryele hamile kalmayı hayal ediyorum yani olmayacak duaya amin diyorum yaşım gelmiş kaça 1.5 yılda herşey normalken (tahilerlden bahsediyorum ) olmamması anaormal ve sabah ben hiçbirzaman anne olamayacğım dedim buna kendini alıştır serpoş dedimbunu derkende iç.imde bir sıızı oldu evet ben kabullenmeliyim anne olamayacğım bu gerçkele yüzleşeyim ve bu gerçeği sinderiyim içime zorda olsa bana tüp yap diyeceksin değilmi ben şimdilk nedense tüpü düşünmüyorumm sebebini bimiyorum ama düşünmüyorum işte s
herkese günaydın... ben de daha dün akşam oturdum eşimle başladım ağlamaya... eskiden kendimi anne olarak hayal edebiliyordum... gözlerimi kapattığımda hamileyken veya kucağımda bir bebekle kendimi görebiliyordum artık hayal bile edemiyorum dedim... hatta daha da ileri giderek keşke başka biri ile evlenseydin belki şimdiye çocuğun olurdu bile dedim... bir sürü üzdüm eşimi... üstelik bizim de tüm testlerimiz normalken... bazen umutlar tükeniyormuş gibi geliyor... tüm dünya bebek düşüncesinin etrafında dönüyor sanki... tüp bebek tedavisine başlıcaz ama benim hiç inancım yok.. yine olmayacak tutunamayacak yavrum gibi geliyor... bunların hepsi benim kuruntum farkındayım ama olmuyor işte... eşimle konuştuğum tek konu bebek sanki... buna da çok üzülüyorum çümkü zaten bütün gün işte yoruluyor bankacı benim eşim bütün gün her cinsten insanla uğraşıyor bir de evde benimle uğraşıyor... offffff bilmiyorum yaaaa acilen kendimi toplayıp meşgul olacağım bişeyler bulmam lazım... yoksa depresyona falan giricem korkuyorum artık....
ama şimdi o kadar pişman oldum ki öyle dediğime... bana "ben seninle senden çocuk yapmak için değil seni sevdiğim için evlendim bana sen lazımsın" dedi... "seni öyle ameliyat kıyafetleriyle kürtaja göndermek benim canımı acıtmıyor mu sanki" dedi...içim cız etti resmen... hemen özür diledim tabi... şimdi diyorum ki iyiki var... kendini paralıyor resmen beni mutlu etmek için... hepimizin eşi öyledir mutlaka... ama işte biz biraz daha duygusal olduğumuz için aşırı tepkiler veriyoruz... televizyonda her bebek gördüğünde ağlar mı insan yaa...(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?