Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

günaydın nazlım nasılsın bakayım kuzu, dün hıdıreylezdi gül agacına dilegimi bagladım bugunde masa arkadaşım akşam digerken karşıyakadan denize atacak:))) izmirde hıdıreylez çok kutlanır ve inanılır:))) allahım hepimizin dualarını kabul etsin canım

ben pazargününe kadar inatla beklicem yüzümde küçük bir sivilce çıkmış belki adet olurum erkenden test yapmayayım dedim

günaydın ablacım sen nasılsın , baktınmı hiç akşamki kutlamalara.. bucada bayagı eylenceler düzenlendi ateşler yakıldı çok güzeldi dilegimide bagladım gül agacına akşama karşıyaka sahilden arkadaşım atacak denize:)) eee herşeyden umut ediyoruz artık ... ama bu tarz şeyler insanı daha çok pozitiv enerjiylen dolduruyor

............... sen bilirsin cnm en iyisi sini kendin için ama........... bana birşeyler var gibi geliyor...........

hadi bakalım:)) umarım senin içinden gecen dogrudur canım , ne yapayım canım ya korkuyorum , şimdi ya değilsem bu kadarda gün geçti üstünden 6 gün falan oldu galiba ama ya değilsem bu sefer neden olmadım diye sitrese girmiyim bekliyim pazara kadar o zaman dokuz gün geçmiş olacak varsa çıkar:)))

KIZLAR BENDE YARIN DOKTORA GıDECEM ŞU AKINTI ıÇıN ARTIK AĞRIDA YAPIYO RENGı ıYıCE SıYAHLAŞTIeyvahedigeldismile

günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar

nazlıcım bencede en güzel kararı vermişsin doktora gitmekle, kendi kendine gececek birşey değil belki enfeksiyon dalan kapmışsındır , haberlerini bekliyorum canım öptüm seni

sen nasılsın ablacım iyimisin , yogunmusunuz iş olarak biz öyleyiz yarın biraz rahatlarım hafta sonu oldugundan inşallah yani:)

kızlar malesef adet oluyorum galibai hafiften kanamam gelmeye başladı hafif hafif kasık agrılarıda , bu ay sadece gecikti galiba sadece beni umutlandırdı o kadar

kızlar malesef adet oluyorum galibai hafiften kanamam gelmeye başladı hafif hafif kasık agrılarıda , bu ay sadece gecikti galiba sadece beni umutlandırdı o kadar

ah ablacım valla ben buara iptalim işim çoook fazla.:bbo:
allah iş kaygısı versin gerçia.s
üzülme boşver hiçbir şey zamanı gelmeden yaşanmaz.mutlaka onun bi zamanı var.bir gün hepinize sürpriz gelecek bence bebişler

akannehir AYYYYYY CNM İYİKİ BEKLEMİŞSİN OLSUN ÜZÜLME GEÇ OLSUN AMA TEMİZ OLSUNSENİN HERHALDE ADETLERİN ŞUAN KÜRTAJDAN DOLAYI DÜZENLİ DEĞİL İSTERSEN ÖNCE ONLARI Bİ DÜZENE SOK ONDAN SONRA ÇALIŞMALARA DEVAM MESELA BENİM İLK KÜRTAJIMDAN SONRA ÇOK DÜZENSİZDİ
KORUNMAYI BIRAKTIM 6 AY SONRA KALDIM SONRA DÜŞÜK OLDU HEMEN ADETLERİM DÜZENE GİRDİ KORUNMAYI BIRAKTIM HEMEN O AY KALDIM HEMEN HAMİLE KALAMK İÇİN ADETLERİN DÜZENİ ÇOK ÖNEMLİ kaydirigubbakcemile5

herkese günaydınlar

biraz burukluk var ama bende amannnnn ne yapayım bu ay rahat gezerim hiç değilse aslında bu kadar etkilenmezdim ama o kadar çok geç kalınca bende heveslendim biraz yoksa bu ay olmamasını istiyordum zaten

günaydınlar kızlar nasılsnız , melehat ablacım senin anneler günün kutlu olsun bizlerinde inşallah seneye anneler günümüz olurda kutlarsın sende ablacım:)

hepinize günaydın kızlar
dün akşam döndük eve
güzel geçti ama
eve gelince sil baştan başladı

nilgün canım yanlış anlama ama şu yaşadıklarımdan sora,adet olduğun için üzülmedim kuzuu
hayırlısı dile hep
sağlıklı şekilde gelsinde zmanı önemli diil
bekledikcede gelmicek bırakmaya çalış
yapabilirsen

hepinize tekrar teşkkür ederim destekleriniz için

hoş gelmişsin ciçegim valla inan bende ne hissedecegimi tamolarak bilmiyorum üzüldüm ama içimden bir yanda sevindi gibi galiba korkuyorum birazda hamile kalmaktan içten içe bilinç atı galiba.

adetimde düzensiz oldu zaten cumartesi günü bir damla falan geldi teste yapmıştım o zaman tek çizgi çıkmıştı, sonra cumartesi günü akıntıyla karışık geldi , pazar günü kahverengi geldi biraz bugun acık kahve geliyor ... kasıklarımdada ara ara sancı gibi oluyor acaba diyorum kist falanmı oldu kız

hihoyyyt hepinize günaydııııııııııııııııın kızlar buralar ıssız kalmış nerdesiniz yaaaa yaz geldi maşallah valla yerinde duran yok inş hepiniz hamiş kalırsınızda hiçbir yere gidemezsiniz -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…