ŞenizŞenizŞeniza.s.günaydın kızlaaarr.opuyorumnanaktan
herkese sağlık , mutluluk ve umut dolu bir gün diliyorum.:Saruboceq:
Bu arada herkese gÜnaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııın asnİl gÜlÜm hadİ yap Şu test,de gÜldÜr yÜzÜmÜ hem ÇİÇeĞİmİn hem bİzlerİn yenİ gÜneŞİ sen ol hadİ bebeeeeeeeeeeeeeeemm
............... sen bilirsin cnm en iyisi sini kendin için ama........... bana birşeyler var gibi geliyor...........günaydın nazlım nasılsın bakayım kuzu, dün hıdıreylezdi gül agacına dilegimi bagladım bugunde masa arkadaşım akşam digerken karşıyakadan denize atacak:))) izmirde hıdıreylez çok kutlanır ve inanılır:))) allahım hepimizin dualarını kabul etsin canım
ben pazargününe kadar inatla beklicem yüzümde küçük bir sivilce çıkmış belki adet olurum erkenden test yapmayayım dedim
KIZLAR BENDE YARIN DOKTORA GİDECEM ŞU AKINTI İÇİN ARTIK AĞRIDA YAPIYO RENGİ İYİCE SİYAHLAŞTIeyvahedigeldismile
günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar
nazlıcım bencede en güzel kararı vermişsin doktora gitmekle, kendi kendine gececek birşey değil belki enfeksiyon dalan kapmışsındır , haberlerini bekliyorum canım öptüm seni
kızlar malesef adet oluyorum galibai hafiften kanamam gelmeye başladı hafif hafif kasık agrılarıda , bu ay sadece gecikti galiba sadece beni umutlandırdı o kadar
akannehir AYYYYYY CNM İYİKİ BEKLEMİŞSİN OLSUN ÜZÜLME GEÇ OLSUN AMA TEMİZ OLSUNSENİN HERHALDE ADETLERİN ŞUAN KÜRTAJDAN DOLAYI DÜZENLİ DEĞİL İSTERSEN ÖNCE ONLARI Bİ DÜZENE SOK ONDAN SONRA ÇALIŞMALARA DEVAM MESELA BENİM İLK KÜRTAJIMDAN SONRA ÇOK DÜZENSİZDİkızlar malesef adet oluyorum galibai hafiften kanamam gelmeye başladı hafif hafif kasık agrılarıda , bu ay sadece gecikti galiba sadece beni umutlandırdı o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?