Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

slm kızlar
nasılsınız?
eeeh bende iyi sayılırım ama gelip gidiorum işteeeee
sizide daha fazla bunaltmak istemiorum
yoğun bi şekilde histereskopi ve tüp bebek araştırmasındayım
daha zmanı var ama araştırıorum
histereskopi yapmadığıma pişmanım onuda aradan çıkarcam

asnil güzel haber bekliorum canımm.allahtan hayırlısııı

günaydınlar kızlar nasılsınız

ciçegim canım bozma moralini bence kuzum, bu yaz tatil yap kafanı dinle gülüm olurmu bende bu akşam gidicem doktora canım saat altıda artık yarın yazarım sonuçlarını sana bitanem öptüm

DUYMAMIŞ OLAYIM alsanaalsanasmile O NASIL LAF ÖYLE AŞK OLSUN BÖYLE ZAMANDA BİRBİRİMİZİN YANINDA OLMADIKTAN SONRA NE ANLAMI VAR DOSTLUĞUN ARKADAŞLIĞIN DOST OLMAK İÇİN İLLA AYNI ŞEHİRDE AYNI YERDE Mİ OLMAK LAZIM YADA BİRBİRİMİZİ TANIMADAN DERTLERİMİZİ PAYLAŞAMAZ MIYIZ? BİRLİKTA AĞLAYIP BİRLİKTE GÜLEMEZMİYİZ :mymeka:CEVABIN EWET SE DOSTALARINA ANLATTIĞIN HİÇBİŞİ ONLARI SIKMAZ BUNALTMAZ AKSİNE DAHADA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIR DESTEK OLUR cnm bu arad daha önce rahim filmi çektirdiysen şuan histereskopiye gerek yok onda öıkıyor zaten bir anomali mevcutsa boşuna yaptırmış olursun cnm bide senin yerinde olsam mersinin en iyi uzman pofunu araştırır danışma amaçlı gider bi hikayemi anlatırım yol gösterir cnm benim lütfen acele kararlar verme öfkeyle oturan zararla kalkar hem ben pek rahime aksi durum olmadıkça müdahale edilmesi taraftarı değil çok yıpratıyor cnm bi rahim filmi çekildim hala rahimim toparlamadı son karar sizin cancağızım klava: ama bu düşünceleri sil kafandan silkelen ve kendine gel topiğimize yuvamıza dönn buyrunnnnnnnnna.s.a.s.a.s.

cnm inş temiz çıkar inş bir sorun yoktur cnm benim salak doktorun yazdığı reçete geldi farlutal yazmış tabiki almayacağım şuanda geçti gibi gelmiyo akıntı kesildi belkide üşütmüşümdür ondan olmuştur çünkü rahgim ve yumurtalıklar çok şükür temiz cnm sonuçlarını bekliyoruz cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kizlar bende iki dusuk yaptim suanda yen hamileyim benimde 3 gundur kahverengi akintim var ve bi ara kanamam oldu hastaneye gittim kesem duruyo ama dusuk riski var
asnil icini ferah tut cnm ne kadarlik hamilesin sen

slm kizlar bende iki dusuk yaptim suanda yen hamileyim benimde 3 gundur kahverengi akintim var ve bi ara kanamam oldu hastaneye gittim kesem duruyo ama dusuk riski var

cnm hayırlı uğurlu olsun ne güzel haber içini ferah tut yat dinlen mümkün olduğunca bide diğerlerinde araştırma yaptırdınmı bayanssulusmile

cnm hayırlı uğurlu olsun ne güzel haber içini ferah tut yat dinlen mümkün olduğunca bide diğerlerinde araştırma yaptırdınmı bayanssulusmile

cnm yapildi fakat kesin bi sonuc soylenmemisti bu kanamamda hemen doktoro kostum vajinal usg ile bakildi sonuc erken gebelik, fetal pol izlenmedi yaziyor. halbuki son adet tarihim 31 mart yani 6 haftalik hamis olmam lazim ama geriden geliyormus o yuzden korktum biraz.
bu arada fetal pol ne demek ki ben anlamadimbilmiyorumkismile

merhaba canım hayırlı olsun hamileligin benim bugun belli olcak hamilemiyim değilmiyim hamileysem kaç haftalık, bendede adet düzensizligi oldundan belli olmuyor. benimde 3 -4 gün kahverengi akıntım geldi önceki 2 gündede hafif kanamam gelmişti yani ondan sonra kahverengi akıntım oldu 4 gün sonra geçti iki gündür birşey yoktu ama bugun akıntımın içinde çizgi şeklinde hafif kan oldugunu gördüm ve korktum acıkcası sadece tuvalete gittigimde geliyor seninki ne şekilde kan yani canım.

nazlım arada tokatlarıda sallamışsın ya güldürdün beni kuzu
en sevdiğim smile bu : :mymeka:

canım bidaha demem ama kafayı da şişiririm söleyim
döndüm yuvaya merak etmeee

mersinde en alaaa prof lara gittim
yetmedi adanada gittim
4. ye zaten umut verdikleri için denemdik canım
yoksa direk tüp yapcaktık
çok ittiler normal yolla dene dieee

tekrar hocalarla görüştük genetiğimiz temiz ama artık yola böle devam etmeyin dediler
çünkü her seferinde düşük yada ölümle sonuçlanma ihtimali daha da artıyomuş
şimdi neredeyse %50 lelere çıktıı
bidaha kaldıramıcam nazlım

sağlıklı embriyo peşine düşücem bundan sonra

ayrıca rahim filmi çekilmedim
gebe kalanlara önermiolar canım
tüplerde sorun yok demek
histereskopi ise bende araştırmayla öğrendim
kürtajlardan veya yapısal olarak sorun varsa onu hem görüolar hemde düzeltiolar
tekrarlayan düşüklerdede bi tedavi şekliymiş
bidaha tüp yada normal yolla devam etmek isteyenlere öenriolar

yaseminin yaptığı gibi canım

çok kararlı ve düzgün ilerliorum canım bişi atlamıorum merak etme
normal yolla denemicem ama o kesin

şimdi ilk olarak bebeğin genetikten gelmesini beklioruz
sora histereskopi ve spermiografi
bi süre sonrada pgt
allah sonumuzu hayır etsin
hepsini haber veririm canım

herşeyi yaptık sanıoduk
ama hala eksikler varmış malesef

asnil canım bana hamilesin gibi gelio
ama doğru düşünüosam sana da dinlenme yolu görünüo tatlım
benim ilk şikayetim var şu an sende
dinlenince geçmişti
allahtan hayırlısı yarın sabah bakcam canım haber vermeyi unutma

bilmiyorum canım aynı zamanda çokta korkuyorum, sendedemi akıntıyla az biraz kanama gelmişti canım.

bende çok merak ediyorum aslında saatler kaldı ögrenmeme :) hayırlısı olsun hakkımda ne diyeyim canım. ama ya yineden kalbi atmazsa diye korkular var içimde offfffff çiçek offfffffff

nazlıcığım histeroskopi hakkında yanlış düşünüyosun, banada 2. kaybımdan sonra rahim fgilmi çekildi ve normaldi herşey hatta dr un tabiriyle mükemmel...ankaraya gittim ve tek amacım vardı histeroskopi, dr um gerek göremedi ve ben ısrar edince yapalım dedi ve iyiki yapmış rahimde septum yani fazlalık çıkmış ve onu almış hocam,filimde küçük septum myom kist görünmeyebiliyormuş bunlar ancak histeroskopiyle ortaya çıkıyor...ben tekrarlayan kayıbı olanlara şiddetle tavsiye ediyorum histeroskopiyi...ha sebey o yada değil bizim amacımız sorunları kaldırmak ortadan....

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar canlarım

doktor 4+4 günlük hamilesin dedi:)))

bugun ignelere başlıcaz eşim heyet raporu almaya gitti riskli hamilelik gurubundaymışım yanlız istirahat et dinlen biraz dedi yarın zaten hafta sonu pazar dinlerim bende dedim, adet tarihime göre aslında daha büyük olması lazımmış ama bende adet düzensizligi var ondanda kücük olabilrmiş, bu akşam ignelere başlıcam aynı zamanda aspirinide içmeye devam edeceksin dedi doktor.10 gün sonra gel dedi o zaman kalp atımı almamaz lazımmış eger alırsak büyük bir bölümünü aşktık demektir dedi doktor benim için dua edin arkadaşlar bebegimin kalp atımını alayım dua edin lütfen.

asnilim canım ne yaptın dr da merak ettim seni...

yaseminim canım doktor hamilesin dedi:)) ama korkuyorum ignelre başlıcaz bugun 10 gün sonra kalp atımı almamız lazım dedi dua arkadaşım bana ve bebegime saglıklı olsun

en kısa zamanda umarım seninde bebegin olur güülüm okdar şaşkınımki

asnilim canım benim canı gönülsen tebrik ediyorum seni....sakın aklına kötü bişey getirme bu sefer olacak allahın izniyle....dualarım seninle...rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin...bol bol dinlen canım....

çiçegim senin destegine ihtiyacım var bugun ignelre başlıcaz 0,4lük c ile başlayan bir igne tam adını hatırlamıyorum eşim bugun alacak. korkuyorum canım nasıl yapcagım nasıl yapmalıyım biraz bana anlatırmısın canım

canım kıyamam sana inan dualarım da ve aklımdasın....pozitif düşüneceğiz bu sefer bak iğnelerede başlıyacaksın allahın izniyle şifa olacak onlar sana...bu sefer meleğin kollarında olacak inşallah arkadaşım....

çok sagol canım darısı senin başına gülüm, dualarınıza ihtiyacım var moralinize ihtiyacım var bu sefer kap atımını almak saglıklı bir şekilde geliştigini görmek istiyorum canım , bugun yavaş çalışcam yarında oturuyoruz zaten öglene kadar işte pazarda evde dinelnirim. daha anenmlere bile söylemedim canım kalpatımınıalıp öyle söylücem

canım çiçeğim iyi olmana sevindim canım....umutlu olman çok hoşuma gidiyor..unutma kaçarı yok rabbimin izniyle eninde sonunda o yaramaz melekler bizimle olacak...:)) iyi araştır canım histeroskopi yaptıracağın dr u ve tüp bebek merkezini kk daki bayanlara sor ben lütfü hocamı burdan bulmuştum sağolsunlar...allahım yar ve yardımcın olsun canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…