DUYMAMIŞ OLAYIM alsanaalsanasmile O NASIL LAF ÖYLE AŞK OLSUN BÖYLE ZAMANDA BİRBİRİMİZİN YANINDA OLMADIKTAN SONRA NE ANLAMI VAR DOSTLUĞUN ARKADAŞLIĞIN DOST OLMAK İÇİN İLLA AYNI ŞEHİRDE AYNI YERDE Mİ OLMAK LAZIM YADA BİRBİRİMİZİ TANIMADAN DERTLERİMİZİ PAYLAŞAMAZ MIYIZ? BİRLİKTA AĞLAYIP BİRLİKTE GÜLEMEZMİYİZ :mymeka:CEVABIN EWET SE DOSTALARINA ANLATTIĞIN HİÇBİŞİ ONLARI SIKMAZ BUNALTMAZ AKSİNE DAHADA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIR DESTEK OLUR cnm bu arad daha önce rahim filmi çektirdiysen şuan histereskopiye gerek yok onda öıkıyor zaten bir anomali mevcutsa boşuna yaptırmış olursun cnm bide senin yerinde olsam mersinin en iyi uzman pofunu araştırır danışma amaçlı gider bi hikayemi anlatırım yol gösterir cnm benim lütfen acele kararlar verme öfkeyle oturan zararla kalkar hem ben pek rahime aksi durum olmadıkça müdahale edilmesi taraftarı değil çok yıpratıyor cnm bi rahim filmi çekildim hala rahimim toparlamadı son karar sizin cancağızımslm kızlar
nasılsınız?
eeeh bende iyi sayılırım ama gelip gidiorum işteeeee
sizide daha fazla bunaltmak istemiorum
yoğun bi şekilde histereskopi ve tüp bebek araştırmasındayım
daha zmanı var ama araştırıorum
histereskopi yapmadığıma pişmanım onuda aradan çıkarcam
asnil güzel haber bekliorum canımm.allahtan hayırlısııı
cnm inş temiz çıkar inş bir sorun yoktur cnm benim salak doktorun yazdığı reçete geldi farlutal yazmış tabiki almayacağım şuanda geçti gibi gelmiyo akıntı kesildi belkide üşütmüşümdür ondan olmuştur çünkü rahgim ve yumurtalıklar çok şükür temiz cnm sonuçlarını bekliyoruz cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydınlar kızlar nasılsınız
ciçegim canım bozma moralini bence kuzum, bu yaz tatil yap kafanı dinle gülüm olurmu bende bu akşam gidicem doktora canım saat altıda artık yarın yazarım sonuçlarını sana bitanem öptüm
slm kizlar bende iki dusuk yaptim suanda yen hamileyim benimde 3 gundur kahverengi akintim var ve bi ara kanamam oldu hastaneye gittim kesem duruyo ama dusuk riski var
asnil icini ferah tut cnm ne kadarlik hamilesin sen
cnm hayırlı uğurlu olsun ne güzel haber içini ferah tut yat dinlen mümkün olduğunca bide diğerlerinde araştırma yaptırdınmı bayanssulusmile
slm kizlar bende iki dusuk yaptim suanda yen hamileyim benimde 3 gundur kahverengi akintim var ve bi ara kanamam oldu hastaneye gittim kesem duruyo ama dusuk riski var
asnil icini ferah tut cnm ne kadarlik hamilesin sen
asnil canım bana hamilesin gibi gelio
ama doğru düşünüosam sana da dinlenme yolu görünüo tatlım
benim ilk şikayetim var şu an sende
dinlenince geçmişti
allahtan hayırlısı yarın sabah bakcam canım haber vermeyi unutma
nazlıcığım histeroskopi hakkında yanlış düşünüyosun, banada 2. kaybımdan sonra rahim fgilmi çekildi ve normaldi herşey hatta dr un tabiriyle mükemmel...ankaraya gittim ve tek amacım vardı histeroskopi, dr um gerek göremedi ve ben ısrar edince yapalım dedi ve iyiki yapmış rahimde septum yani fazlalık çıkmış ve onu almış hocam,filimde küçük septum myom kist görünmeyebiliyormuş bunlar ancak histeroskopiyle ortaya çıkıyor...ben tekrarlayan kayıbı olanlara şiddetle tavsiye ediyorum histeroskopiyi...ha sebey o yada değil bizim amacımız sorunları kaldırmak ortadan....DUYMAMIŞ OLAYIM alsanaalsanasmile O NASIL LAF ÖYLE AŞK OLSUN BÖYLE ZAMANDA BİRBİRİMİZİN YANINDA OLMADIKTAN SONRA NE ANLAMI VAR DOSTLUĞUN ARKADAŞLIĞIN DOST OLMAK İÇİN İLLA AYNI ŞEHİRDE AYNI YERDE Mİ OLMAK LAZIM YADA BİRBİRİMİZİ TANIMADAN DERTLERİMİZİ PAYLAŞAMAZ MIYIZ? BİRLİKTA AĞLAYIP BİRLİKTE GÜLEMEZMİYİZ :mymeka:CEVABIN EWET SE DOSTALARINA ANLATTIĞIN HİÇBİŞİ ONLARI SIKMAZ BUNALTMAZ AKSİNE DAHADA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIR DESTEK OLUR cnm bu arad daha önce rahim filmi çektirdiysen şuan histereskopiye gerek yok onda öıkıyor zaten bir anomali mevcutsa boşuna yaptırmış olursun cnm bide senin yerinde olsam mersinin en iyi uzman pofunu araştırır danışma amaçlı gider bi hikayemi anlatırım yol gösterir cnm benim lütfen acele kararlar verme öfkeyle oturan zararla kalkar hem ben pek rahime aksi durum olmadıkça müdahale edilmesi taraftarı değil çok yıpratıyor cnm bi rahim filmi çekildim hala rahimim toparlamadı son karar sizin cancağızımklava: ama bu düşünceleri sil kafandan silkelen ve kendine gel topiğimize yuvamıza dönn buyrunnnnnnnnna.s.a.s.a.s.
asnilim canım ne yaptın dr da merak ettim seni...
yaseminim canım doktor hamilesin dedi:)) ama korkuyorum ignelre başlıcaz bugun 10 gün sonra kalp atımı almamız lazım dedi dua arkadaşım bana ve bebegime saglıklı olsun
en kısa zamanda umarım seninde bebegin olur güülüm okdar şaşkınımki
asnilim canım benim canı gönülsen tebrik ediyorum seni....sakın aklına kötü bişey getirme bu sefer olacak allahın izniyle....dualarım seninle...rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin...bol bol dinlen canım....
slm kızlar
nasılsınız?
eeeh bende iyi sayılırım ama gelip gidiorum işteeeee
sizide daha fazla bunaltmak istemiorum
yoğun bi şekilde histereskopi ve tüp bebek araştırmasındayım
daha zmanı var ama araştırıorum
histereskopi yapmadığıma pişmanım onuda aradan çıkarcam
asnil güzel haber bekliorum canımm.allahtan hayırlısııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?