Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

nazlıııııııııııııııııım paylştığın için çok saol canım
genetik test e gelince mutlaka yaptır canım
temiz olduğunu bilerek ilerlenemn daha iyi

hoşbulduk asnilim, iyi değildim zaten dişimden dolayı çiçeğimin haberi mahvetti iyice beni,o kadar üzüldüm ki anlatamam...sen nasılsın canım var mı bir gelişme...
bende de yok bir gelişme canım beklemedeyim ama pek içimden test falanda yapmak gelmiyor cumaya falan yaparım diyordum ama pazar günü yapıcam öyle karar verdim o zamana kdar adetimi beklicem belli olmaz ara ara kasıgıma sancı giriyor belki bugunlerde adet olurum belli değil yani .

yaseminim döndüğüne çok sevindim.üzülme canım benim

çiçegim kendini yıpratma ne kadar zor biliyorum o masaya yatmak , sadece o fikir bile beni korkutuyor ama tekrardan denemek zorundayız elimizden gelen başka birşey yok canım kocaman sarılıyorum sana

CNM SENıN ıÇıN DUA EDıYORUM BÜYÜK ıHTıMALE ŞUAN AMELıYATA HAZIRLANIYORSUNDUR CNM CESARETıNı TOPLA SEN GÜÇLÜ BıR KADINSIN BUNU SAKIN UNUTMA BUNLARI AŞICAZ BıRLıKTE BURDA DOĞUM HEYECANINIDA PAYLAŞICAZ SONUÇ KOLAY HAMıLE KALIYORSUN BU EN BÜYÜK TESELLıN OLSUN KALAMAYAN MıLYONLARCASINDAN DAHA ŞANSLISIN VE ŞUNUDA UNUTMA YAŞIN GENÇ TMM ARA VERMEKTE HAKLISIN HEM VÜCUDUN KENDıNı TOPLASIN AMA TÜP ıÇıN ACELE ETME BURDA NE DOĞUM HıKAYERı VAR MıLLETıN BAŞINDAN NELER GEÇıYO YıNEDE PES ETMıYORLAR CNM Bı DAHAKıNı DÜŞÜNDÜĞÜNDE SEN BAL POLEN YUMURTA KALıTESıNı ARTIRICI KÜRLER ONU UYGULARSIN EŞıNEDE HAVUÇ SUYU KEÇıBOYNUZU PEKMEZı YEDıRıRSıN BUNLAR ÇOK YARARLI ıĞNE DOZACIN ARTIRIŞLIR HEMEN PES ETME TÜP EN SON ÇARE CNM PATOLOJı SONUCUNDA GENETıK SORUN .IKMAZSA MUTLAKA TEKRAR NORMAL YOLLA KAL CNM ÖÜPÜYORUM SENı :a015::a015::a015::a015:

malesef kızlar gitti bebeğim bıraktı yine beni
bugün göğüslerim az ağrıo die
doktora gittik
yine durmuş kalbi
sizede umut olamadım
kötüyüm hemde çok

canım benim inanamıyorum her şey yolundaydı ama nedennnnn?........ geçmişi okurken gördüm inan şok oldum çok çok üzüldüm biliyorum şuan yaşadıklarını ne kadar zor olduğunu ne söylesek boş olduğunu kıyamam sana. ama burda hep beraber güçlü olmak zorundayız inatla bir gün bizde anne olacağız bunu hiç unutma. bebeğinin mutlaka kromozomlarına baktır, patolojiye göndert.sağlıklı olup olmadığını ancak bu şekilde öğrenebilirsin. çok geçmiş olsun çiçeğimmmmm...

canım arkadaşlarım benim
ben sizlere kıyamam
defalarca teşekkür ediyorum hepinize

nilgünüm melahat ablanın dediği gibi hadi bakalım şimdidki ümidimiz sensin
korkmadan yap testini güzel haberler ver bana

nazlım ben sana ne diyim bilemiorum
ameliyata hazırlanırken bile yanımdasınız
yaa biz neden hepiimiz aynı şehirde toplanmadık ki
nerden bulunur sizin gibi arkadaşlar
yok işte yanı başımızdakiler öle diil
seviyorum sizi hemde çok

genetiği beklicem canım sizinlede paylaşacam ama biraz uzun sürüyo canım
onda bi sorun olduğunu düşündüğüm için yola tüple devam etmek istiorum

insanların aklına sığmayan şey bizim genetik sorunumuz olmamasına rağmen bebekte çıkması
işte bütün problem burda
eşleşmede oluo kromozmlar yanlış eşleşince sorunlu embriyo oluşuo
ilk 3 ayda yaşamayan bebekleri bu yüzden kaybedioruz
daha öncede size anlatmaya çalıştım
buna inandığım için yola kendim devam etmek istemiorum

iğne sadeece aracı canım
yeterki bebeğimiz sağlıklı olsun
ama sizde yılmak yok
ben artık 4 denedm canım gücüm kalmadı

dilayım sen de çok saol
neden girmiosun
ne ler yapıosun
bebeğim bu seferde bıraktı beni malesef

genetiğe gönderdik canım

dilayım sen de çok saol
neden girmiosun
ne ler yapıosun
bebeğim bu seferde bıraktı beni malesef

genetiğe gönderdik canım

annem taşınıyor oan koşuşturmaca işte... canım benim bak benimde 8. haftada herşey normal giderken kalbi duruyor. genetikte benim ve eşimin bir şeyi çıkmadı şükür düşen bebekte mutlaka bozuktu dedik ama o da normaldi sağlıklı kromozomlardı. işte bazen benimki gibi bir neden bulunamayabiliyor.

o yüzden iğne diyorlar ama tüp bebekte denesek düşecekse düşüyor doktorum demişti. bende iğneye güveniyordum ama şimdi o da anlamını yitirdi.

dilayım
genetiğe gönderdiğin halde mi bişi çıkmadı
pataloji ve genetik farklı oluo canım
genelde patalojide bişi bulanamıoo

ama yinede iğnelere olan güvenini yitirme allah büyük

ben tekrar düşündüğümde tüp bebek+ pgt düşünüorum
pgt de
embriyolar incelenio yaa
sağlıklılar yerleştirilio
geçmişte okumuşsundur belki
şimdi tek umudum o

evet canım bebeği genetiğe gönderdik birşey çıkmadı tek öğrenebildiğim cinsiyeti ve sağlıklı olduğuydu.

böyle olunca da doktorlar tüp bebeğe yanaşmıyor çünkü başka bir neden var ama bulamıyoruz dediler. kromozom bozukluğunda sağlıklılar seçiliyormuş tüpte ama bizimki zaten sağlıklı geliyor ama belli bir haftada duruyor işte. tüpte denesen yine aynısı olabilir dediler bende bilmiyorum ne yapacağımı işte...hayırlısı herşeyin

bu arada kızlar haberiniz olsun
eşim pazar gününe kadar tatil ayarlamış
yarın sabah çıkcaz
pzt si görüşürüz allahın iizniyle merak etmeyin

dilayım bende anamadım
ama bi sonuç çıksın bakalım
daha önceki sonucumuza göre konuşuorum
yine kromoozm bozukluğu çıkar die tahmin ediorum canım

yarın sabah çıkcaz
kaydirigubbakcemile5SÜPER BİR FİKİR CNM İKİNİZEDE ÇOK İİ GELİCEK BU TATİL EŞİNE SIMSIKI SARIL SAKIN ONU ÜZME EMİ O SENİ ÇOK SEVİYOR BELLİ BAKSANA NE KADAR DÜŞÜNÜYOR MÜCADELE EDİYOR RABBİM BU ÇABALARINIZI KARŞILIKSIZ BIRAKMAYACAK İNATLA HEPİMİZ BİRGÜN ANNE OLACAĞIZ VE BU TOPİĞİ PALATACAĞIZZZZopuyorumnanaktan

Bu arada herkese gÜnaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııın asnıl gÜlÜm hadı yap Şu test,de gÜldÜr yÜzÜmÜ hem ÇıÇeĞımın hem bızlerın yenı gÜneŞı sen ol hadı bebeeeeeeeeeeeeeeemm

yarın sabah çıkcaz

iyi tatiller ablacım git kafanı dinle.
dönünce nasılbir yok izleyeceğini sakin kafayla düşünür
kararlaştırırsınız.hadi allah yardımcın olsun canım.opuyorumnanaktan

nazlııııı aferin canım kendine geldin.Şeniz
işte böyle yıkılıp pes etmek yok.yapmanız gereken
önce sorunun sebebini anlayıp sonrada iyibir tedavi veeeee
sonuç
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…