• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

hepinize günaydın kızlar
dün akşam döndük eve
güzel geçti ama
eve gelince sil baştan başladı

nilgün canım yanlış anlama ama şu yaşadıklarımdan sora,adet olduğun için üzülmedim kuzuu
hayırlısı dile hep
sağlıklı şekilde gelsinde zmanı önemli diil
bekledikcede gelmicek bırakmaya çalış
yapabilirsen

hepinize tekrar teşkkür ederim destekleriniz için
çiçekcim cnm tatilin nasıl geçti bayağı ii gelmiş olmalı ruh haline naniknanik

merhaba kızlar nasılsınız bakayım çicegim sen nasılsın canım biraz daha düzelmişsidir umarım, nazlım sen nasılsın canımcım gittinmi doktora sen, ya melehat abla sen ne yapıyorsun izmirin sıcaklarıyla:)) çok sıcak ablacım demi:)

bende randevu aldım yarın doktora gidicem ama akşamına özeline gidicem , bakalım ne dicek doktor , doktora gitme fikri bile insanı sitrese sokuyor:))

merhaba kızlar nasılsınız bakayım çicegim sen nasılsın canım biraz daha düzelmişsidir umarım, nazlım sen nasılsın canımcım gittinmi doktora sen, ya melehat abla sen ne yapıyorsun izmirin sıcaklarıyla:)) çok sıcak ablacım demi:)

bende randevu aldım yarın doktora gidicem ama akşamına özeline gidicem , bakalım ne dicek doktor , doktora gitme fikri bile insanı sitrese sokuyor:))
CNM SORMA GİTTİM AMA PİŞMAN OLDUM AFEDERSİN ÇOK SALAK BİR DOKTORLA KARŞILAŞTIM İLTİHAP TESTİ YAPMADI BİLE ULTRASONDA BAKTI KİST YOK NORMAL GÖRÜNÜYO HOP GEBELİK TESTİ SONUCU BEKLİYORUM ONA GÖRE 3 YA KULLANACAĞIM BİR İLAÇ VERİCEKMİŞ BENDE TABİLİ KULLANMAYACAĞIM BAŞKA DOKTORA GİECEĞİM ÇÜNKÜ BEN İLTİHAP YADA KİSTTEN ŞÜPELENİYORDUM KİST YOKSA KESİN İLTİHAP kafamçokkarıştı

gebelik testi neden yaptıkız yoksa öyle bir ihtimalmi var:))) bencede başka bir doktora git canım

gebelik testi neden yaptıkız yoksa öyle bir ihtimalmi var:))) bencede başka bir doktora git canım

KIZ YOK ALLAH KORUSUN PLANSIZ KALMAK İSTEMİYORUM ZATEN KENDİMDE DEĞİLİM HALA EMİN OLUCAKMIŞ O YÜZDENMİŞ AMA BEN HİÇ GÜVENMEDİM O DOKTORA O YÜZDEN BAŞKA DOKTORA GİDİCEM Şeniz

Merhaba kızlar... nasılsınız
çiçeğim nasılsın biraz toparlanabildin mi? inan senin durumunu okuduktan sonra çok fazla etkilendim ve şuan için gebeliği düşünmüyorum eşimle beraber karar aldık ne zaman denerim onuda bilmiyorum çok çok korkuyorum senin durumundan sonra bu iki katına çıktı artık ....şimdi sadece yazın güzel bir tatil yapmayı düşünüyorum bu geçtiğimiz 3 yazıda gebelik stresiyle geçirdim sonuç hep aynı oldu ama bu yazı kendime ve eşime ayıracağım böyle bir karar aldım yapmadığım şeyleri yapıp sadece kendimi mutlu edeceğim yoksa bu olumsuz düşünceler beni bırakmıyor......korkupta deneyemeyenlere benden tavsiye umarım işe yarar kızlar...
nazlıcım sana da çok geçmiş olsun iltihap olabilir ama iyi bir doktora görün derim ...
asnilim sen neler yapıyorsun sanırım adet oldun hayırlısı artık kızlar...

çiçeğim tam bana umut olmuştun kendimde denemeyi düşünürken inan senin gibi bende çok yıkıldım canım ...ama en kısa sürede ikimizde toparlanmak zorundayız...burda birbirimize destek olarak her zorluğu aşacağız inanıyorum... ama her şeyin bir zamanı var demek ki....

canım iyiyim sağol sennasılsın ablacımopuyorumnanaktan
varya sen hatırlatmasan sıcak falan göremedim işten.
çok yoğunum hatta şimdiye kadar evde bile devam ettim.biraz topiğe bakıp
haberleri alayım diye ara verdim.
herkes iyidir umarım.a.s.

Merhaba kızlar... nasılsınız
çiçeğim nasılsın biraz toparlanabildin mi? inan senin durumunu okuduktan sonra çok fazla etkilendim ve şuan için gebeliği düşünmüyorum eşimle beraber karar aldık ne zaman denerim onuda bilmiyorum çok çok korkuyorum senin durumundan sonra bu iki katına çıktı artık ....şimdi sadece yazın güzel bir tatil yapmayı düşünüyorum bu geçtiğimiz 3 yazıda gebelik stresiyle geçirdim sonuç hep aynı oldu ama bu yazı kendime ve eşime ayıracağım böyle bir karar aldım yapmadığım şeyleri yapıp sadece kendimi mutlu edeceğim yoksa bu olumsuz düşünceler beni bırakmıyor......korkupta deneyemeyenlere benden tavsiye umarım işe yarar kızlar...
nazlıcım sana da çok geçmiş olsun iltihap olabilir ama iyi bir doktora görün derim ...
asnilim sen neler yapıyorsun sanırım adet oldun hayırlısı artık kızlar...

dilaycım bravo sana. hem eşin hem kendi adına
güzel kararlar aldığına sevindim canım alkisalkisalkis opuyorumnanaktan

günaydınlar kızlar nasılsnız , melehat ablacım senin anneler günün kutlu olsun bizlerinde inşallah seneye anneler günümüz olurda kutlarsın sende ablacım:)

canım tşklr çooook tşklr.kaydirigubbakcemile5
inşallah sizde benim yaşıma geldiğinizde benimkiler gibi
kooocaaamaaan çocuklarınız olur.Şeniz

opuyorumnanaktan ÇıÇEKCıĞıM CNM NASILSIN ıYıMıSıN AMAN BOŞVER TAKMA OLDU BıTTı GıTTı ıŞTE BÖLE DÜŞÜN HEM BıZ ARTIKIN ALIŞTIK BıR DEĞıL ıKı DEĞıL HıÇ YAŞAMADIĞIMIZ ŞEYLER DEĞıLKı OLSUN BıRGÜN TÜP YADA NORMAL Bı ŞEKıLDE OLUR YETERKı RABıM OL DEDıN NE HıKAYELER DıNL,YORUZ KADIN TÜPE BAŞLIYO KALIYO NORMAL DOKTORLAR OLMAZ FıYO OLUYO RABBıM NEYLERSE GÜZEL EYLEMıŞ Şeniz

YAW BURALAR ııCE ISSIZLAŞTI kaydirigubbakcemile4 ANAMMM KENDı KENDıME KONUŞUYORUM KISSS BıRı GÖRSE DELı SANICAK kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar
yazmıorum die yanlış anlmayın
diğer topiğede girmiorum
bi süre kafa dinliorum
bide tüp bebek araştırması yapıorum

nazlım doru diosun kuzuu tam iyiyim diorum ama küçük şeylerden etkileniorum
yaramın üstünü kapatmaya çalışıorum ama bazen açılıo işte
sebep olanlar oluo malesef
ama kocişle sımsıkı sarılmış durumdayız
tatil 2. bi balayı geldi
tazeledik kendimizi gibi

dilaycım en doru karar kendi verdiğindir kuzu
allah yardımcın olsun
ama kötü tecrübelerimi örnek alma olurmu
bebeklerininde genetiği temizse yola devam etcen mecburen
hayırlısı olsun
ama ttatil fikri çok iyi

asnil naptı kızlar merak ediorum
yasmiin senide özledim
korunmayı bıraktın mı
melahat ablam öpüorum senide

merhaba kızlar nasılsınız

öncelikle çiçegim artık daha fazla kendini üzme , olana çare yok artık önüne bakman lazım biliyorum çok zor bende kaçkez aynı şeyleri yaşadım yine aynı korkuları yaşıyorum ama elimden olumlu düşünmekten başka birşey gelmiyor. sende artık kendini yıpratma gülüm

dilayım canın nasıl istiyorsa öyle yap by yaz güzel bir tatil yap eşinle , tüm sitresi at üstünde moral ve güç topla canım , sen kendini daha iyi bilirsin hazır hissettigindede tekrardan denersin canım

nazlım canım sende çok fazla ihmal etme biran önce git doktora , melehat ablamda herzamanki gibi burda bizlere olumlu telkinler vererek bize umut aşılamaya devam edecek biliyorum. teşekkür ederim ablacım

bana gelince kızlar doktordan randevu aldım bugun doluymuş ondan yarın akşama saat altıya verdi randevuyu bakalım ne diyecek bende bilmiyorum acıkcası , bugun akıntıyla karşışık çok az bulanık kan geldi ama biraz bu ne anlama geliyor bilmiyorum ama denemekten başka çerem yok , yarın akşama sonuçlarınır herşey sizlerede artık cuma sabahı haber verebilirim canlarım. öpüyorum hepinizi

MELAHAT ABLA HUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Şeniz

nazlıcım nasılsın ablacım.opuyorumnanaktan
çok yoğunum buara ,okuyorum sizi.
merak etme sizi unutmam aslaaaaa a.s

merhaba kızlar
yazmıorum die yanlış anlmayın
diğer topiğede girmiorum
bi süre kafa dinliorum
bide tüp bebek araştırması yapıorum

nazlım doru diosun kuzuu tam iyiyim diorum ama küçük şeylerden etkileniorum
yaramın üstünü kapatmaya çalışıorum ama bazen açılıo işte
sebep olanlar oluo malesef
ama kocişle sımsıkı sarılmış durumdayız
tatil 2. bi balayı geldi
tazeledik kendimizi gibi

dilaycım en doru karar kendi verdiğindir kuzu
allah yardımcın olsun
ama kötü tecrübelerimi örnek alma olurmu
bebeklerininde genetiği temizse yola devam etcen mecburen
hayırlısı olsun
ama ttatil fikri çok iyi

asnil naptı kızlar merak ediorum
yasmiin senide özledim
korunmayı bıraktın mı
melahat ablam öpüorum senide

canım bende seni öpüyorum ablacıııım opuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasılsınız

öncelikle çiçegim artık daha fazla kendini üzme , olana çare yok artık önüne bakman lazım biliyorum çok zor bende kaçkez aynı şeyleri yaşadım yine aynı korkuları yaşıyorum ama elimden olumlu düşünmekten başka birşey gelmiyor. sende artık kendini yıpratma gülüm

dilayım canın nasıl istiyorsa öyle yap by yaz güzel bir tatil yap eşinle , tüm sitresi at üstünde moral ve güç topla canım , sen kendini daha iyi bilirsin hazır hissettigindede tekrardan denersin canım

nazlım canım sende çok fazla ihmal etme biran önce git doktora , melehat ablamda herzamanki gibi burda bizlere olumlu telkinler vererek bize umut aşılamaya devam edecek biliyorum. teşekkür ederim ablacım

bana gelince kızlar doktordan randevu aldım bugun doluymuş ondan yarın akşama saat altıya verdi randevuyu bakalım ne diyecek bende bilmiyorum acıkcası , bugun akıntıyla karşışık çok az bulanık kan geldi ama biraz bu ne anlama geliyor bilmiyorum ama denemekten başka çerem yok , yarın akşama sonuçlarınır herşey sizlerede artık cuma sabahı haber verebilirim canlarım. öpüyorum hepinizi

canım hadi hayırlısı .dr sonrası bizimle paylaşırsan sevinirim canım. opuyorumnanaktan

Back