merhaba kızlar nasılsınız
öncelikle çiçegim artık daha fazla kendini üzme , olana çare yok artık önüne bakman lazım biliyorum çok zor bende kaçkez aynı şeyleri yaşadım yine aynı korkuları yaşıyorum ama elimden olumlu düşünmekten başka birşey gelmiyor. sende artık kendini yıpratma gülüm
dilayım canın nasıl istiyorsa öyle yap by yaz güzel bir tatil yap eşinle , tüm sitresi at üstünde moral ve güç topla canım , sen kendini daha iyi bilirsin hazır hissettigindede tekrardan denersin canım
nazlım canım sende çok fazla ihmal etme biran önce git doktora , melehat ablamda herzamanki gibi burda bizlere olumlu telkinler vererek bize umut aşılamaya devam edecek biliyorum. teşekkür ederim ablacım
bana gelince kızlar doktordan randevu aldım bugun doluymuş ondan yarın akşama saat altıya verdi randevuyu bakalım ne diyecek bende bilmiyorum acıkcası , bugun akıntıyla karşışık çok az bulanık kan geldi ama biraz bu ne anlama geliyor bilmiyorum ama denemekten başka çerem yok , yarın akşama sonuçlarınır herşey sizlerede artık cuma sabahı haber verebilirim canlarım. öpüyorum hepinizi