Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

kızlar saolun ama bi sefer daha iğne dozajı için deniyemem
heterozigotlarda gerçekten okadarda önemli diil
sadece önlem olarak veriolar iğneyi
ayrıca ben o ihtimalide düşşünüp iğne + coraspin içiodum
eğer ez vermişse die
bugün bebeği genetiğe göndercez
sonucu sizle paylaşırım 1,5 ayda filan çıkıo
sorunlu kromozm bozukluğu çıkcak çok büyük ihtimalle

mersinde en iyi doktorlar kesmedi
adanada gidiodum
ama şimdi ankarayı kafaya koyduk
tüp bebek için

ablacım destegin için sagol , içte bazen insan birden moralman çökebiliyor aslında öyle yapmaması gerektigini biliyor ama elinde değil ablacım , iyiki varsın arada gel kulaklarımı çek benim olurmu

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kıyamam sanaaa.hani bayılana tokat atarya insanlar
doğrumu bilmem yerimseniben
bi kızayımda kızlar kendine gelsin dedim ablacım.
canlarım hepinizi de çok seviyorum.allah bahtınızı açık etsin bitanem.:Saruboceq:

aferin sana ablacım.şu durumda sana hayran oldum valla .
sen benden dirayetli çıktın.
tüpbebekte yumurta ve spermlerin en sağlıklısı seçilip
aşılama olduğu için,eğer sorun genetikse düşüğün olma ihtimali kalmaz.
tek çözüm iyi bir dr. ve takip.azmini tebrik ederim canım opuyorumnanaktan

kızlar teşşkür ederim hepinize
ben şimdi çıkcam
yine gelirim
yarın 1 buçukta alcaklar bebişi

canım benim bu sabah okudum haberini kıyamam sana çiçeğim benim...inan şok oldum ...dondum kaldım canım...allahım çook büyük sabırlar versin sana ve eşine, ne olur isyan etme çiçeğim...allahın mutlaka bir bildiği vardır canım inşallah öbür dünyada günahlarımıza kefaret olacak meleklerimiz...acını yürekten paylaşıyorum tatlım...allahım acını dindirecek sağlıklı bir bebek versin tez zamanda,...

BENDE ŞU SAATTEN SONRA GENETıK TEST YAPTIRMAYA KARAR VERDıM CNM ABLAM TEKRAR Bı DÜŞÜK YAŞAMAMAK ıÇıN ONU YAPTIRAYIMDA BARı ıÇıM RAHAT ETSıN BEN DÜN ŞEYE ÜZÜLMÜŞTÜM ÇıÇEKTE TEK GEN HETEREZıGOT BENDE HER ıKıSıDE O ZMN DEDıM BENıM DURUM DAHA VAHıM ASLINDA BU DÜŞÜKLERı YAŞAMAMIZ ÇOK NORMAL SONUÇTA BU YENı YAPILAN BıR ARAŞTIRMA DOKTORLAR GARANTı VERMıYORLARKı ŞUANDA DÜŞÜKLERE NEDEN OLUYORMU ONUN ıÇıN BıLE KESıN ÇÖZÜM YOK SADECE ÖNELEM AMAÇLI VERıLıYOR BU ıĞNELER YA TUTARSA HESABI O YÜZDEN DOKTORLARIN FıKıRLERı HEP FARKLI alkisalkisalkisVAY BE NE KONUŞTUM HEEE

ooooooooo kimler gelmiş kız yasemin nerdesin sen bunca zmn cadıarzu

çiçeğim umut oolmuştun bize...( o kadar heyecanlanıyordum ki senin güzel haberlerini okuduğumda...şimdi biz ne yapacağız...allahım yardımcımız olsun....

ŞU DURUMDA ııYıYıM DıYEMıYORUM AMA ÇıÇEĞıMıN BıZE ıHTAYACI OLDUĞU OLDUĞU ıÇıN AYAKTA KALIP ONA YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORUM senağlama

hikaye çok güzeldi umarım bizlerde en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz , çiçegimde bebegine kavuşur inşallah

Kızlar bu hıkaye deĞıl gerÖek yaŞanmıŞ bır olay Şuan hamıle bunu yaŞayan bayan burda kk da kan pıhtılaŞması topıĞınde yazmıŞ kızına ılk mektup ben dÜn mesaıye kalmıŞtım bunu okuyunca aĞlamaktan ÇalıŞamadım eve gıttım sızlere ve ÇıÇeĞımede bır umut olsun dıye yzdım buraya allahtan Ümıt kesılmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…