Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de yok bir gelişme canım beklemedeyim ama pek içimden test falanda yapmak gelmiyor cumaya falan yaparım diyordum ama pazar günü yapıcam öyle karar verdim o zamana kdar adetimi beklicem belli olmaz ara ara kasıgıma sancı giriyor belki bugunlerde adet olurum belli değil yani .hoşbulduk asnilim, iyi değildim zaten dişimden dolayı çiçeğimin haberi mahvetti iyice beni,o kadar üzüldüm ki anlatamam...sen nasılsın canım var mı bir gelişme...
yaseminim döndüğüne çok sevindim.üzülme canım benim
malesef kızlar gitti bebeğim bıraktı yine beni
bugün göğüslerim az ağrıo die
doktora gittik
yine durmuş kalbi
sizede umut olamadım
kötüyüm hemde çok
dilayım sen de çok saol
neden girmiosun
ne ler yapıosun
bebeğim bu seferde bıraktı beni malesef
genetiğe gönderdik canım
böyle olunca da doktorlar tüp bebeğe yanaşmıyor çünkü başka bir neden var ama bulamıyoruz dediler. kromozom bozukluğunda sağlıklılar seçiliyormuş tüpte ama bizimki zaten sağlıklı geliyor ama belli bir haftada duruyor işte. tüpte denesen yine aynısı olabilir dediler bende bilmiyorum ne yapacağımı işte...hayırlısı herşeyin
kaydirigubbakcemile5SÜPER BİR FİKİR CNM İKİNİZEDE ÇOK İİ GELİCEK BU TATİL EŞİNE SIMSIKI SARIL SAKIN ONU ÜZME EMİ O SENİ ÇOK SEVİYOR BELLİ BAKSANA NE KADAR DÜŞÜNÜYOR MÜCADELE EDİYOR RABBİM BU ÇABALARINIZI KARŞILIKSIZ BIRAKMAYACAK İNATLA HEPİMİZ BİRGÜN ANNE OLACAĞIZ VE BU TOPİĞİ PALATACAĞIZZZZopuyorumnanaktanbu arada kızlar haberiniz olsun
eşim pazar gününe kadar tatil ayarlamış
yarın sabah çıkcaz
pzt si görüşürüz allahın iizniyle merak etmeyin
bu arada kızlar haberiniz olsun
eşim pazar gününe kadar tatil ayarlamış
yarın sabah çıkcaz
pzt si görüşürüz allahın iizniyle merak etmeyin
kaydirigubbakcemile5SÜPER BİR FİKİR CNM İKİNİZEDE ÇOK İİ GELİCEK BU TATİL EŞİNE SIMSIKI SARIL SAKIN ONU ÜZME EMİ O SENİ ÇOK SEVİYOR BELLİ BAKSANA NE KADAR DÜŞÜNÜYOR MÜCADELE EDİYOR RABBİM BU ÇABALARINIZI KARŞILIKSIZ BIRAKMAYACAK İNATLA HEPİMİZ BİRGÜN ANNE OLACAĞIZ VE BU TOPİĞİ PALATACAĞIZZZZopuyorumnanaktan