• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

Sorma cnm benım en karanlık anımda yanan ıŞıĞım olmuŞtu ÇıÇeĞım tıpkı bı ÇıÇek gıbı aÇmıŞtı bızler bu durumdayken ona ve aılesıne allah sabır versın yardımcısı olsun kelımenın bıttıĞı nokta ne denırkııı

malesef kızlar gitti bebeğim bıraktı yine beni
bugün göğüslerim az ağrıo die
doktora gittik
yine durmuş kalbi
sizede umut olamadım
kötüyüm hemde çok

canım ben yada başkası nedesek boş:teselli:
sadece allahım diyorum iyiki düşük yaptım demek hayırlısı
bu imiş.doğsaydı o bebeklerim bi anormallikleri olacaktı.
yani belki koşup oynayamayacak belki zihinsel bi sorunu olacaktı :1no2:
sonuçta evlat biz çekerizde onlara yazık olacaktı.allahtan sabırdile ve
yeterince dinlenip iyibir dr la devam et yoluna.
allah yardımcın olsun bitanem lütfen fazla üzme kendini.
ama senin tedavinde eksik bişeyler var aklım almıyor
dr lar nasıl araştırıp sonra hamile kalmanı sağlamaz.a.s.

ya ben şimdi hamileysem nazlı ne yapacagım şimdi ben

ne yani bu ,allah aşkına çocukmusunuz ,herkesin farklı
bi yapısıvar.lütfen bu şekilde düşünme ablacım.
bakarsın sen çiçeğime umut olursun.hadi önünüze bakın hepinizde.
valla şaşırdım ,ben bile böyle dostlarım olmadığı halde sizden
dirayetliydim yaniii:olmaz:

bilmiyorum nazlım bilmiyorumm, bogazımda dügümlenen şey geçmiyor bir türlü tüm ceseratimde gitti birden adetime gün sayarken öyle kötü olduki bu durum
ne yapacagımı ne düşünecegimi hiç bilemiyorum

şimdiki işiniz arkadaşınızın moralini iyi tutmak.
siz böyle yaparsanız onu düşünemiyorum. olumunekankayizsmile

çok sağol canım bilgi verdiğin için.yani sende o zaman pıhtılaşma yok.ben daha onu ile bilmiyorum.her gittiğim dr.1.de araştırmıyoruz diyor.deli oluyorum.herşeyin hayırlısı

yani birde özellerine düşse yolun görbak sen araştırma desende
araştırırlar.(iyiler kategorinin dışında tabi) umudunuzu yitirmeyin kızlar hadi
kendinize gelin mutluluk yakınınızda.zaman çabuk geçiyor bak benimki öss yolcusu seneyekaydirigubbakcemile5

çiçeğimmmm ya bende seninle aynıydım yaaaaaa nasıl cesaret edicem şimdi yapmaya ahhhhhhhh bu doktorlar kime güvenicez artık biz kime eeeeeeeeeeohaoldumsmile

nazlım sen bari yapma neoldu teselli eden yanın.
tabi etcen cesaret, hepiniz avatarlara bebişlerinizi
oturtmadan biyere gitmem ben.CADIARZU

tsklr iyiyim ablacım.sende iyisindir umarım.ama çiçeği duyunca üzldüm çoksenağlama.bize umut olmuştu ama kısmet işte.

ablammmmmmmmmmmmmm ya kuzumun kalbi durmuş yaaaaaaaa çiçeğim çok üzgün yaaaaa:1shok:

of okumadım canım önce SHARK I görünce selam verip kaçayım dedim
artık bişey söyleyemiycem.tabiyki çok çok üzüldüm.
keşke elimden bişey gelse .:1no2:

nasıl güvenecegim ignelere sürekli kafamda acabalarlamı olacak...

varya yarın gelip bulurum seni,sen ötekiler kadar şanslı değilsin
aramız kuş uçuşu 10 dk alsanaalsanasmile hadi herkes kendine gelsin amaaaa
tabiki tedavi olup herkes doğuracak sağ salim inşlh :Saruboceq:

teşekkür ederim melahat ablacım
ama seninde dediğin gibi bebek problemli olunca ölüyor işte
ne tedavi uygulanırsa uygulansın
faydası yok
eksik bişi olduğunu ve doktor hatası olduğunu da düşünüorum artık
ne yapılması gerekiosa yapıldı
testlerde dahil
ama yinede şu bi gerçek her bebekte aynı şey olcak die bişi yok
tabi ben bidaha normal yolla denemiceme o bi gerçek
çünkü üst üste olduğunda bi daha olma şansı dahada artıomuş
hatta ben bu bebişi bile denemicektim
tüp bebek merkezindeki doktor ikna etmişti yaşınız küçük die
sadece onu dinlediğim için pişmanım
eşimde öle dio
bu acıyı yaşıcağımıza kendi bildiğimizi yapsaydık

günaydın nazlıcım
dün çıktım ama kusura bakmadın inşallaah
çok kötüydüm
gece sadece 1 saat uyuyabildim
nasılım bilemezsin

Bak bugÜn burda bı topıĞı okudum kan pıhtılaŞması paylaŞım alanı senın gıbı Çok var hatta bı tanesı ıĞne vurulurken 32 haftada kalbı durmuŞ dÜŞÜn hepsı doktor hatası ıĞnenın dozacı dÜŞÜkmÜŞ bu ıĞneyı Çok ıı anlayan doktorların dozacını ıı ayarlaması lazımmıŞ bı tanesınınde 2 dÜŞÜĞÜ dpzacı yÜksek olduĞu kan Çok cıvıdıĞı ıÇın olmuŞ

ama sonra doktorları tekrara kalmalarını söylemişler onlarda güvenip hemen kalmışlar 1 2 ay içinde hemen iğne dozacları ii ayarlanmış bu sefer hepsinin doğumu yaklaşmış bi girde oku cnm bak nasıl moralin düzelecek o zmn dün bende umutsuzluğa kapılmıştım ama o topiği okuyunca tmm dedim emin ol bu tamamen doktor hatası yükseltmeliydi dozacını hatta ordakilerin çoğu kalmadan iğneye başlamışlar tatlım a.s.

günaydın kızlar nasılsınız , ben halen olayın etkisindeyim kıyamam ben çiçegme üzülmemeye çalış canım , ben inannıyorum bence ignenin dozajını ayarlayamadılar senin dozu kaçtı canım hatırlayamadım ama bir sonrakinde daha iyi ayarlıcaklar eminim belkide kısa bir süre sonra hamile kalırsın yine canım kocamna öpüyorum seni bitanem

ablacım destegin için sagol , içte bazen insan birden moralman çökebiliyor aslında öyle yapmaması gerektigini biliyor ama elinde değil ablacım , iyiki varsın arada gel kulaklarımı çek benim olurmu

nazlım kuzum sende daha dirayetli olmaya çalış gerçi bana diyene bak diceksin ama , olsun birbirimize destek olmaya devam edicez

tabiki bizim gül yüzlü arkadaşımız kesinlikle tekrar deneyecek cnm lütfen cnm karamsar olma gerekirse doktorunu değiştir araştır sor topiklere gir mersinin en ii doktoruna git kesinlikle doktor hatası dün çok araştırdım cnm iğne dezacını ayarlayamadılar bak benim eltimdede kan pıhtılaşması vardı 4 yıllık evli bebeşi yoktu düşüyordu hep en sonunda iğneyle başladı bi görsen karnı mosmordu bide köy yerinde herkes hep baskı kuruyordu kıza en sonunda oldu şuan 7 aylık bebeği kucağında ben hep ondan alıyorum umudumu biliyormusun dozacı çok öenmli cnm düşün ya diğer topikte kadıncağız 32 haftalık bebeğini kaybetmiş kalbi durmuş ama senin gibi elini ayağını çekmemiş tüpe koşmamış hemen 2 a sonra tekrar kalmış dozacı daha yüksek iğne kullanıyor sacede o ne yapsın peki he güzel yereklim sen söyle

Back