canım nazlım benim
bu sefer çok ümitliydik
ama kısmet
pgt= tüp bebek yaptırırken embriyo oluşuo ya
oluşan embriyoları inceliolar canım
sağlıklı olanları yerleştiriolar
sonuçta bebeklerimizin kalbi sağlıksız olduğu için duruyo yada hiç kalbi atmıos
canım çook üzüldüm geçmiş olsun.bende bebeğimi aynı şekilde kaybettim.topiği takip ediyorum.gerçekten büyük umut olmuştun bize.2.defa aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ama pes etmek yok.inşallah Rabbim bebeklerimizi sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder.vardır bir vakti zamanı ne diyebilirizki verende Allah alanda.elimizden hiç birşey gelmiyorki.sağlığını düşün fazla üzme kendini.herşeyin hayırlısı.hayat işte....
ablammmmmmmmmmmmmm ya kuzumun kalbi durmuş yaaaaaaaa çiçeğim çok üzgün yaaaaa:1shok:ooo kimler gelmiş nassılsın ablacım .
valla bu kızlar süper.dayanışmanıza bayılıyorumopuyorumnanaktan
ooo kimler gelmiş nassılsın ablacım .
valla bu kızlar süper.dayanışmanıza bayılıyorumopuyorumnanaktan
cnm çokkk büyük geçmiş olsun acaba kan pıhtılaşması sonucunu yazabilirmisin cnm mthfr ler faktör v ler felnmerhaba herkese..ben yenı uye oldum.sizlerin yazdıklarınızı sureklı okuyorum ve bu sıtenın ne kadar yararlı oldugunu sızler de benım gıbı anlamıssınızdır. yasadıklarımda tek olmadıgımı bılıyorum ve bundan sonrasının ıyı sonuclandıgı pek cok arkadas var .bu bana umut verıyor. eger bugun burada sızlerle paylaşmasaydım yıkımım daha buyuk olurdu. tahmın edersınız yasadıklarımı ama kendımı anlatmam gerekırse ... ılk hamılelıgım ıkızdı ve 2,5 aylıkken sona erdı ve kurtaj oldum. aradan 1 ay gectıgınde 2,kez hamıleydım tektı bu kez hersey yolunda gıdıyordum 4 aylıkken oda son buldu buda kurtaj ve sorunun kan pıhtılaşması oldugu soylendı. bugun doktora gıttım ve dostınex ılacını verdı . bunu kullannalarıda okudum ve ben haftada tam doz ıkı tane kullanacagım . hayat devam edıyor bılıyorum ama yasadıklarım ...
Asnİl yaaaaaa Şİmdİ umudumuzda kalmadı nasıl cesaret edİpte yapıcaz yaaa
ilk okuduğumda bende dayanamadım gözlerim doldu....
Benİm artık yapmaya cesaretİm kalmadı acaba bİzde dİrekt tÜpe mİ gİtsek yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?