Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canım ne kadar güzel bir haber yaa haftaya süper başladık sayende ..çiçeğim tebrik ederim canım...allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah....

yukardaki yazı çok güzel noktalara değinmiş.
okumanızda fayda var.belki arka sayfaları okumayan vardır diye
alıntı yaptım.

canım ne kadar güzel bir haber yaa haftaya süper başladık sayende ..çiçeğim tebrik ederim canım...allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah....

hadi yasemin sıra sende canım.
artık asnille dilayda hazırlansın busene sanırım

kuzucuklar çoğalacak.

ÇİÇEK bitanem çok sevindim senin adına ve kendi adıma:lepi:

valla gözledim doldu yazdıgını okuyunca canım, çokçok tebrik ederim seni saglıkla kucagına almayıda nasip etsin Allahım:Saruboceq:

eeee artık sıra bize geldi demi bak bu sefer daha az sitres yaptın geldi bebecigin canımcım bundan sonra temizlikti falan çok üsteleme olurmu bitanem şu bir iki ay sana sıkıca tutnana kadar en azından çok dikkat et kendine

doktora ne zaman gideceksin canım , gittikten sonrada hemen bizi bilgilendir ne dedi şimdi ne yapacaksın ignelere başlıcakmısın hemen atık bizim öncümüz olarak bizi bilgilendirmek görevi sana düştü canımcım :)))

cabuk doktora görün yegenimizin durumu hakkında bize bilgi ver bakalımkaydirigubbakcemile2

heyecandan sormayı unuttum canım adetine kaç gün vardı kacıncı günü testi yaptırdın, hamilelik belirtisi varmıydı

ayyyyyyy inan çok heyecanlandım canım, böyle seni soru yağmuruna tutmam ondan:)

günaydın yasemimin , hafta sonu eglenmene sevindim canım güzel bir moral depolamışsındır artık:) şimdiden hayırlısı olsun çalışmaların canımcım bende çiçegin hamileligini duyunca süper bir başlanğıç yaptım haftaya eeee sıkı tut çalışmaları sıra bize geliyorzemuszemus

inşallah canım bu sefer daha sıkı tutacağım bakalım...akşam dr agideceğim bakalım nasıl bir yol çizecek...neler diyecek bana...senin adetin ne zaman asnilim...

yukardaki yazı çok güzel noktalara değinmiş.
okumanızda fayda var.belki arka sayfaları okumayan vardır diye
alıntı yaptım.

melahat ablam bitanesin yaa..ne kadar ince ve iyilik sever bir bayansın...allah razı olsun senden ablam benim....

inşallah canım bu sefer daha sıkı tutacağım bakalım...akşam dr agideceğim bakalım nasıl bir yol çizecek...neler diyecek bana...senin adetin ne zaman asnilim...

benimkine daha çok var canım 4 nisanda falan olmam lazım daha nerdeyse 14 gün var:) inşallah bitanem çiçek bize uğurlu gelecek:) doktorunuda ihmal etme bitanem güzel şeyler söyleyecek korkma kasma kendini sen güzel şeyler düşün canım

canlarım benim yaaaaaa

hepinize teşekkür ederim nasıl sevindiğinizi tahmin ediorum.

melahat ablaya sana dieck bişi bulamıorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
seni allah gönderdi bise valaaa

asnil yasmin açılış yapıldı kurdale kesildi devamı gelcek inanıorum.geçen ay çok taktım kafaya kıslar.bu ayda çokta iyi değildim ama elimden gelenide yaptım

sizdende güzel haberler alcağıma inanıorum gönülden istiorum.iş yapmıorum merak etmeyin

asnil sana anlatmıştım diğer topikte belirtileri filan.
aaaa tabi istiosan burda da daha detaylı yazarım

kızlar söleyim de tefriciye duasını okuyodum yaa
4444
son tesbih bitti ve test yaptım sonuç ortda
elinizden geldiğince okuyun.bide diğer topikteki yasinlerimiz sizde katılın.yasmin sen varsın zaten.
hepberaber dua etmek çok kudretli.başkaları için edince melekler yazıomuş kızlarrrr

CANIM bi nasrettin hoca fıkrasıvar :

hoca birgün minareden düşmüş ,herkes başına üşüşüp
başlamış şöyle olur böyle düzelir tavsiyeye.
hoca demişki siz hepiniz gidin bana minareden düşen birini bulun ; benim derdimi minareden düşen bilir komşular demiş :) sizleri çok iyi anlıyorum ablacım
ben çok çektim bu derdi.umarım sizlerinde sonu kucakta iki bebek olurkaydirigubbakcemile5

melahat ablam bitanesin yaa..ne kadar ince ve iyilik sever bir bayansın...allah razı olsun senden ablam benim....

ablacım sizler çok tatlısınız hepsi bu.

sıkılsam gelmem,ama okadar içtensinizki aklım sizlerde.
hadiiii yarın öbürgün yeni haberler bekliyorum amaaa
aylar sonra diğer topikteki gibi sizlerde koyarsınız artık kuzucuklarınızın resmini avatarlarınıza inşallah.

ablacım burdaki büyük dostluklar o yüsden oluşuo zaten.kader arkadaşlarım diorum hepinizee.SİZİ ÇOK SEVİYORUM.

inşallah bu sefer senin dediğin gibi olurda bebişimiz kucağımıza konar.

abla sen kan sulandırıcı iğne filan kullanmışmıydın.hamileyken bişi yapıldımı sana

ben doktora yarın gidecem.bakalım allahtan hayırlısı

yasmin doktorda neler oldu hemen yas canım merak ediorum

asnil sen çalışmalara devam dimiiii kuzu :hulya:

canımmmmm çokkkkkkk sevindim süper bir haber darısı bize olsun.. inşallah Allah tamamına erdirir. Dualarım seninle...

kızlar kafam çok karıştı cumartesi günü kontrol için bir doktora gittim oda bana sizin her türlü tahliliniz yapılmış size sadece 100lük aspirin yeterli dedi folic asite devam edin önceki gittiğim doktorlar 0.4 iğne demişlerdi şimdi kime inanacağım hangisi daha kesin sonuç verir bilemiyorum. biliyorsunuz benim tekrarlayan düşüklerimin bir nedeni yok pıhtılaşma falan herşey normal ama tedavide hangisini yapacağım hangi doktoru dinlemeliyim bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız zamanım da azaldı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…