kızlar kırmızılarım geldi buğün 22 sinde gelmesi gerekirken hemen hastaneye gittim tahlillerime baktırdım hepsi normal...akşamda iş çıkışı dr un muayanehanesine gideceğim...bakalım ne diyecek...
yasemin-66 canım ne geldi anlamadım ben ?
merhaba arkadaşlar kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum burada araştırma hastanesi falan yok pıhtılaşma olup olmadığını anlamak için hangi testler yapılıyor benim için öğrenirmisiniz? ve sonucunuzu hangi doktor yorumluyor? yardımcı olursanız sevinirim
sanırım eltim kafenin oralardasın canım.
ora benim adım mesafemde.her akşam arabamı oraya park ediyorum.
kıs sakın park yüzünden beni delirten sen olmayasııııınkaydirigubbakcemile3
pencereden bakıp buraya neden park ediyorsunuz sizin eviniz burda değilki
diyen yanisırnaşık şey
yok o ben değilim canım:roflol: ben sokağın sonundaki parka bakan apartmandayım...çok yakınmışız desene ya
günaydın hepinise kızlar hayırlı cumaalarr
asnil canım benim 2 aydır adet geciktiği için yumurtlamamı karıştırıorum ama aynen dilayın dediği gibi
ben gününü bile biliodum 2 ay öncesine kadar.çünkü düzenliydi.hatta öle korunuodum canım.o günlerde yapıncada hemen bebek oluodu.
şimdi duktura gittim acaba yumurtladım mı die.yani bu ay içinde gittim.
düzenliyde bilebilirsin canım
melahat abla bisii bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaseminim canım benim allahtan hayırlısı bölymiş.hormon testlerimi yaptırdın canım.sakın canın sıkma gecikmesinde se erken gelmesini tercih ederim canımmmm
asnilcim bu arada adet sivilcemde çıktı
ama hala çalışmalra devam edios yumurtlama şaştığı için garantiye almak istiom ama adet olcam sanki
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakayımmmm yasemin, çiçek dilay,madamciçek neler yapıyorsunuz keyfiniz nasıl
çiçegim sen ne durumdasın ne zamandı senin olmam gereken adetin canımcım , ama sen yaklaşık bir hafta geç oluyordun o tarihten demi canım.
dilay canım sende korkma sakın başla çalışmalara olurmu baharda geldi zaten :)
yaseminim sende canını sıkma bitanem önümüzdeki ay baharla birlikte sende çiçek açacaksın :) bu havalar hepimize iyi gelecek moral depolayacaz keyfimiz yerine gelecek sitres atacagız
melehat ablada bize destek olacak demi ablacım:)
şimdiden iyi hafta sonraları kızlar pazargünü hava güzel olacakmış alın kocalarınızı dışarı çıkın biraz taze aşıklar gibi gezin moral depolayın kızdırmayın beni canlarımopuyorumnanaktan
günaydın ablacım,nedemek seve seve burdayım.olumunekankayizsmilegünaydın kızlar...nasılsınız benden iyilik...asnilciğim dediğini yaptım hafta sonu hava süperdi bol bol gezdik kocişle sinamaya gittik...adetimin son günü çalışmalara başlıyacağız yine hayırlısı olsun bakalım...melahat ablacığım desteğin için teşekürler iyiki varsın...
kıslaaaaaaaaar yeni haftaya güsel haberle başlayım dedim.
kıslar çift çizgiyi gördüm ilk defa görmüşüm gibi de heycanlıyım.
hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileyim canlarım
temizlik yapcaktım yapmadan bi test yapim dedim hiç umudum yok tu ama gördüm valaa.garip duygular içindeyim.bundan sonrarsı daha önemli
dilay yasemin ve asnill emin olun dualarım sizinle.desteğiniz için teşekkür ederim.melahat abla uğurlu geldin çok saol
kıslaaaaaaaaar yeni haftaya güsel haberle başlayım dedim.
kıslar çift çizgiyi gördüm ilk defa görmüşüm gibi de heycanlıyım.
hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileyim canlarım
temizlik yapcaktım yapmadan bi test yapim dedim hiç umudum yok tu ama gördüm valaa.garip duygular içindeyim.bundan sonrarsı daha önemli
dilay yasemin ve asnill emin olun dualarım sizinle.desteğiniz için teşekkür ederim.melahat abla uğurlu geldin çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?