• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

kızlar kırmızılarım geldi buğün 22 sinde gelmesi gerekirken hemen hastaneye gittim tahlillerime baktırdım hepsi normal...akşamda iş çıkışı dr un muayanehanesine gideceğim...bakalım ne diyecek...

hadi hayırlısı canım , bir sonraki aya adet olmazsın inşallah:))))) opuyorumnanaktan

merhaba kızlar şöyle bir geçmişe baktım yazılanlara yumurtlama gününüzü şöyle hesaplayabilirsiniz tabii bendeki gözlemlerim:
adetinizin ilk başladığı günden sayarak 12-14-16. günler ve aradaki günler yumurtlama gününüz olabilir. bu günü şöyle belirleyebilirsiniz.
yumurtlama gününüzde vücut ısınız artar.
diğer günlere göre daha beyaz kıvamlı bir sıvı ve akıntınız artıyorsa işte o gün yumurtlama gününüzdür.
yumurtlama gününe yakın kişiye göre cinsel istekte artış gözlemlenir.
ben denedim hepsindede tuttu. bilimsel olarak bilemeyeceğim pratikte böyle...

merhaba arkadaşlar kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum burada araştırma hastanesi falan yok pıhtılaşma olup olmadığını anlamak için hangi testler yapılıyor benim için öğrenirmisiniz? ve sonucunuzu hangi doktor yorumluyor? yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum burada araştırma hastanesi falan yok pıhtılaşma olup olmadığını anlamak için hangi testler yapılıyor benim için öğrenirmisiniz? ve sonucunuzu hangi doktor yorumluyor? yardımcı olursanız sevinirim

trombofili paneline bakılıyor canım ...orda bi çok test var ortak adı bu kadın doğum uzmanı yorumluyor testide o istiyor...

sanırım eltim kafenin oralardasın canım.
ora benim adım mesafemde.her akşam arabamı oraya park ediyorum.
kıs sakın park yüzünden beni delirten sen olmayasııııınkaydirigubbakcemile3
pencereden bakıp buraya neden park ediyorsunuz sizin eviniz burda değilki
diyen yanisırnaşık şey

yok o ben değilim canım:roflol: ben sokağın sonundaki parka bakan apartmandayım...çok yakınmışız desene ya

günaydın hepinise kızlar hayırlı cumaalarr

asnil canım benim 2 aydır adet geciktiği için yumurtlamamı karıştırıorum ama aynen dilayın dediği gibi
ben gününü bile biliodum 2 ay öncesine kadar.çünkü düzenliydi.hatta öle korunuodum canım.o günlerde yapıncada hemen bebek oluodu.
şimdi duktura gittim acaba yumurtladım mı die.yani bu ay içinde gittim.
düzenliyde bilebilirsin canım

melahat abla bisii bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaseminim canım benim allahtan hayırlısı bölymiş.hormon testlerimi yaptırdın canım.sakın canın sıkma gecikmesinde se erken gelmesini tercih ederim canımmmm

asnilcim bu arada adet sivilcemde çıktı :D
ama hala çalışmalra devam edios yumurtlama şaştığı için garantiye almak istiom ama adet olcam sanki

yok o ben değilim canım:roflol: ben sokağın sonundaki parka bakan apartmandayım...çok yakınmışız desene ya

ay sevindim o cadı olmadığına.kaydirigubbakcemile3

evet yakınız valla.bak ben resim koydum belki tanırsın

görünce.her ihtimale karşı bu aralar o kadına şirin olayımdaaaopuyorumnanaktan

günaydın hepinise kızlar hayırlı cumaalarr

asnil canım benim 2 aydır adet geciktiği için yumurtlamamı karıştırıorum ama aynen dilayın dediği gibi
ben gününü bile biliodum 2 ay öncesine kadar.çünkü düzenliydi.hatta öle korunuodum canım.o günlerde yapıncada hemen bebek oluodu.
şimdi duktura gittim acaba yumurtladım mı die.yani bu ay içinde gittim.
düzenliyde bilebilirsin canım

melahat abla bisii bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaseminim canım benim allahtan hayırlısı bölymiş.hormon testlerimi yaptırdın canım.sakın canın sıkma gecikmesinde se erken gelmesini tercih ederim canımmmm

yok ablacım buralardayım. sanırım ben sizden çok geliyorum.
sizin haberiniz yok öteki topikte gülçin var bi yakalarsa ne oooo kaydirigubbakcemile
gene geziniyosun der.
ama bu ara işleri yoğun pek takip edemiyorkaydirigubbakcemile4

asnilcim bu arada adet sivilcemde çıktı :D
ama hala çalışmalra devam edios yumurtlama şaştığı için garantiye almak istiom ama adet olcam sanki

dr um bana yumurtlama günümü ve eşimle hangi gün birlikte olmam gerektiğini söylemişti.
ve bu arada eşimin iki üç gün ilişkiye girmemesini(onda bir sorun olmadı hiç ona rağmen.)
ve ilişkinin ardından asla hemen duşa gitmememi,hatta ayaklarımı biraz yükseğe alıp yatmamı önermişti:teselli:
harfiyen uydum sonuç ortada:teytey:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakayımmmm yasemin, çiçek dilay,madamciçek neler yapıyorsunuz keyfiniz nasıl

çiçegim sen ne durumdasın ne zamandı senin olmam gereken adetin canımcım , ama sen yaklaşık bir hafta geç oluyordun o tarihten demi canım.

dilay canım sende korkma sakın başla çalışmalara olurmu baharda geldi zaten :)

yaseminim sende canını sıkma bitanem önümüzdeki ay baharla birlikte sende çiçek açacaksın :) bu havalar hepimize iyi gelecek moral depolayacaz keyfimiz yerine gelecek sitres atacagız

melehat ablada bize destek olacak demi ablacım:)

şimdiden iyi hafta sonraları kızlar pazargünü hava güzel olacakmış alın kocalarınızı dışarı çıkın biraz taze aşıklar gibi gezin moral depolayın kızdırmayın beni canlarımopuyorumnanaktan

günaydın kızlar...nasılsınız benden iyilik...asnilciğim dediğini yaptım hafta sonu hava süperdi bol bol gezdik kocişle sinamaya gittik...adetimin son günü çalışmalara başlıyacağız yine hayırlısı olsun bakalım...melahat ablacığım desteğin için teşekürler iyiki varsın...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakayımmmm yasemin, çiçek dilay,madamciçek neler yapıyorsunuz keyfiniz nasıl

çiçegim sen ne durumdasın ne zamandı senin olmam gereken adetin canımcım , ama sen yaklaşık bir hafta geç oluyordun o tarihten demi canım.

dilay canım sende korkma sakın başla çalışmalara olurmu baharda geldi zaten :)

yaseminim sende canını sıkma bitanem önümüzdeki ay baharla birlikte sende çiçek açacaksın :) bu havalar hepimize iyi gelecek moral depolayacaz keyfimiz yerine gelecek sitres atacagız

melehat ablada bize destek olacak demi ablacım:)

şimdiden iyi hafta sonraları kızlar pazargünü hava güzel olacakmış alın kocalarınızı dışarı çıkın biraz taze aşıklar gibi gezin moral depolayın kızdırmayın beni canlarımopuyorumnanaktan

günaaaaaaydııııııııın.nasılsınız kızlar.
dışarda birhava varkiiiiii,aslında çık dolaş diyor kör şeytan amaaa
işim çok:1no2:
çalışmayanlar şöyle bi yürüyüş yapsın valla harika olur.

bu arada nasıl gidiyor asıl konu gelişme varmı .güzel haberleri
paylaşında sevinelim bizde.olumsuzluk yok relax olun ve
bugün güzel planlar yapın hemenopuyorumnanaktan

günaydın kızlar...nasılsınız benden iyilik...asnilciğim dediğini yaptım hafta sonu hava süperdi bol bol gezdik kocişle sinamaya gittik...adetimin son günü çalışmalara başlıyacağız yine hayırlısı olsun bakalım...melahat ablacığım desteğin için teşekürler iyiki varsın...
günaydın ablacım,nedemek seve seve burdayım.olumunekankayizsmile

yukardaki yazımı oku dr bana şunları tavsiye etti diye yazmıştım.

artık güzel haberlerinizi bekliyorum valla hadi bakalım

ilk mutlu haber kimden gelecekopuyorumnanaktan

kıslaaaaaaaaar yeni haftaya güsel haberle başlayım dedim.
kıslar çift çizgiyi gördüm ilk defa görmüşüm gibi de heycanlıyım.
hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileyim canlarım

temizlik yapcaktım yapmadan bi test yapim dedim hiç umudum yok tu ama gördüm valaa.garip duygular içindeyim.bundan sonrarsı daha önemli

dilay yasemin ve asnill emin olun dualarım sizinle.desteğiniz için teşekkür ederim.melahat abla uğurlu geldin çok saol :D

temizlik yapcaktım yapmadan bi test yapim dedim hiç umudum yok tu ama gördüm valaa.garip duygular içindeyim.bundan sonrarsı daha önemli

dilay yasemin ve asnill emin olun dualarım sizinle.desteğiniz için teşekkür ederim.melahat abla uğurlu geldin çok saol :D

canim gözün aydin rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsinopuyorumnanaktan

caanıııım allah kucağına almak nasip etsin hayırlısıyla:Saruboceq:

aaaaaaaaayyy valla sanırsın ben hamileyim.
bune ya içim bihoş oldu valla.
kıs çiçek işmiş yok bırak evi b..k götürsün , senden hizmet bekleyen kimseyide kabul etme.yat istirahatet.
sitres yooook.tv de kötü ve üzücü şeylerde izleme
sonra kontrollerine aksatmadan git.
hadi darısı sizlere kızlar.opuyorumnanaktan

Back