Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

bende karşıyaka dayım.buradan asla vazgeçememm.herşeyini çok seviyorum

bu yaşadıkların düşüğümden sonra bendede olmuşyu.
hatta hala 3-4 gün sürüyor ama ozaman geçen göğüs ağrım sonra yeniden başladı.

dr lar 2.düşükten sonra tedaviye yada araştırmaya başlanır
diyorlardı eskiden.ama bana kalırsa sen bir araşttır neyin var sebepne.
geçmişolsun canım.

bende karşıyaka dayım.buradan asla vazgeçememm.herşeyini çok seviyorum

aaa negüzel.desene hemde detaylı hemşeriyiz.
bu arada sende sahil yolundaki ZEHRA METEYE gidebilirsin
tabi özele gidebilirim dersen.benim ssk dr umdu.gençliğinde bile çok sevecen sıcacıktı.

sağol canım .istememe rağmen ilk olduğu için araştırmak istemediler.olması normalmiş.inşallah 2. de aynı şeyleri yaşamam.bu ay az dediğim adetim biraz daha uzun sürdü buna sevindim.inşallah yumurtlama belirtisi de yaşarım.zaten dün nisan ın 8 ine gazi hast.ayşen hanıma randevu aldım.çok hastası varmış o yüzden yoğun.bir gidicem bakalım ne diyecek.arkadaşım önerdi.sizin önereceğiniz hat.dr. varmı?

bende lunaparkın karşı sokağındaki cemil akyüz ilköğ.orda oturuyorum.çok yakınız canım

melahat abla bu toipikte ssenin gibi tecrübeli ve pozitif birine gerçekten ihtiyacımız varmış.teşekkür ederizz.

dilaycım daha korunmayı bırakmadan bebeğim olcak mı die düşünme canım.ben olumsuzlukları çağırdım.sen yapma bi tanem

asnil öslettin kendini kzuuuu.kolay gelsin

bende sizleri özledim canlarım ama işelrim biraz yogun bu aralar , kendimi çok yormamaya çalışıyorum yaseminim ama ne yaparsınki el işi canım:) gerçi iş olması kafamı dagıtmama sebep oluyorki bu güzel birşey:) sen durumdasın yasemincim devammı çalışmalara yoksa bittimi çalışma süren:)

çiçek senin bitmiştir artık çalışmalar yanlış hesaplamadıysam demi canım.

benim devam halen....

ya kızlar okuduklarımdan birşey sorcam sizlere yani yukarda okuduklarımdan yumurtlama zamanını nasıl anlıyorsunuz siz , okudugum arkadaşlardan biri yumurtlama belirtisi olmadı birkaç aydır demişte bende merak ettim şimdibilmiyorumkismile

bende lunaparkın karşı sokağındaki cemil akyüz ilköğ.orda oturuyorum.çok yakınız canım
senin durumuna üzüldüm canım ama inan hepimiz benzer şeyler yasadık seni çok iyi anlıyoruz , tekrardan olur sen üzülmemeye çalış ama yinede bence tahlillerini yaptır en azından bir kan tahlili ve simir tahlili yaptırmanı öneririm canım,

bu arada izmirliler burda buluştu desenize....

melahat abla yasadığı yer diger diye yazınca senin bilgilerinde bende izmirden ayrıldın sanmıştım:)

arkadaşlar bende işlerim yüzünden uzun zamandır takip edemiyordum sitede yazılanları asnil gibi bende merak ettim yumurtlama belirtisi nasıl biliniyor.

sanırım eltim kafenin oralardasın canım.
ora benim adım mesafemde.her akşam arabamı oraya park ediyorum.
kıs sakın park yüzünden beni delirten sen olmayasııııınkaydirigubbakcemile3
pencereden bakıp buraya neden park ediyorsunuz sizin eviniz burda değilki
diyen yanisırnaşık şey

çok tşklr canım güzel iltifatların için.

keşke elimden daha çok şey gelsea.s.

yok ablacım zamanında herşeye rağmen öyle uygun görmüştüm
ama değiştirmeyi unuttum.ayrılmam canım merak etme.vereliniortak

arkadaşlar bende işlerim yüzünden uzun zamandır takip edemiyordum sitede yazılanları asnil gibi bende merak ettim yumurtlama belirtisi nasıl biliniyor.

valla canım bende merak etmeye devam ediyorum ama halen bir cevap alamadım? kızzzzzzzzzzzzzzlar hadi ama bilenleriniz bir bilgi versin bizede:)

Kimse yazmıyor gerçekten asnil senin bebek varmı yada hamilemisin canım?

bebek yok canım keşke olsa bizde olması için çaba harçıyoruz zaten bu ayda korunmuyorum hamile kalmak için ondan merak ettim bende yumurtlama zamanını nasıl anladıklarını:) sen ne durumdasın canım varmı sende bebek

hayır canım bendede yok ben 3 tane düşük yaşadım şimdide korkuyorum artık gene aynı üzücü günleri yaşayacağım diye

kızlar kırmızılarım geldi buğün 22 sinde gelmesi gerekirken hemen hastaneye gittim tahlillerime baktırdım hepsi normal...akşamda iş çıkışı dr un muayanehanesine gideceğim...bakalım ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…