canım benim 3 düşüğüm oldu ikisi 8. haftalarda kalp durması sonucu diğeri ise 18. haftada su kesem erken açıldı. benim de yapılan tüm tahlillerim normal önlem amaçlı 0.4 cleaxane iğne verdiler ama son gittiğim doktor 100lük aspirin size yeterli dedi ama çoğunluk gittiğim doktorların iğneyi deneyeceğiz dediği için adet günüm gecikince hemen iğneye başlayacağız sen aspirine başladın mı? sana kaçlık iğne verdiler peki? sen kaç düşük yaptın kaçıncı haftalarda?
desteğin için çok saol cnm inş sizler gibi sadece pıhtılaşma vardır bu arada sen genetik testlerin için ücret ödemişmiydin acaba ssk karşılıyormu bide eşimle birliktemi gitmem gerek cnm çok oldu biliyorum ama senin pıhtılaşma sonucunda ne yazıyordu hatırlıyormusun olumunekankayizsmile
ya kızlar şimdiye kadar sormak hiç aklıma gelmemişti heterezigot pıltılaşma ne demek bu daha agır bir vakka oldugunumunu yoksa daha azbir vakka oldugunumu gösteriyor
asnilcim bu zaten kan pıhtılaşmasıyla aynışey sanırım sadece
dr lar buşekil bişey diyorlar.
nette karşılığı direk kanda pıhtılaşma çıkıyor.
dr unuza güvenin kendinize ve eşinize güvenin
sorunu daha kolay aşarsınız.kafanızı fazla karıştırmayın üzmeden tatlı canınızı
bakın tedavinize.kaydirigubbakcemile5
nazlıcım çok teşekkür ederim canım inşallaaah bu sefer kucağıma alırım bebişimi.
tabi sizler için de aynı şeyi diliyorumm
asnil canım ben sonuna kadar çalıştım kuzu bence sende bırakma
dilaycım dün doktora gittim kalp atımından sonra iğnelere başlıcaz dedii.coraspin yeterli olabilir dedi.
ama ben asla didim .ozman kullanamlım dediii.
Kızlar moralım sısfır doktordan gelİyorum kadın doĞum doktoru dedİkİ hamİle kal gel ne İĞne bİŞİ Şok oldum sonra dİĞer testİm İÇİn dahİlİyeye gİttİm oda demezmİ kanın mutasyon var yanİ pıhtılaŞma dÜŞÜklerİn bundan olmuŞ olabİlİr İĞne kullanman lazım Şİdİ bÜr sÜrÜ test daha verdİm geldİm İÇ hastalıkları doktoru araŞtırmayı genİŞlettİ ŞaŞırdım kaldım ya ne yapıcam ben Şİmdİ Üstelİk genetİk yapılacakmı dİyorum kadın doĞumdakİne onu bİle yapmadı ya offfffffffffffffffff offffffffffffff İĞnemİ kullanıcam hamİle kalıp gİdİcemmİ bİde sormayın vajİnİt olmuŞum İltİhap onun İÇİnde bİr ton İlaÇ yazdı anlaŞılan daha Çİlem bİtmemİŞ
valla melahat ablacım öyle esiyor bazen birşey insanın kafasına takılıveriyor birde alerji olmuşum bir haftadır sorma gitsin çam agaçlarının polenlerinden işyerinin önünde park var içide çam dolu :) ya her yerim kabardı abla ne yapacagımıda bilmiyorum ilaçta alamıyorum şimdi çünkü korunmuyorumya hani olmaz ya belki hamile falan kalırım diye
ama cigerlerim kaşınıyor varlla bu sıcak havada bogazlı giydim:) dün v yaka giymiştim tüm boynumda kabardı bugun dedim belki işe yarar
ama ablacım ben ne yapıcam şimdi daha önce ne test ne raraştırma hiç bişi yaptırmadım sonuç ortada bu seferde araştırma yaptırdım bi doktor pıhtılaşama olmayabiliyo her zaman gebe kal gel diyo diğeri pıhtılaşma var iğne kullanmalısın diyo yaaa hangisi doğru olanı ayrıca ben daha yeni kürtaj oldum hem psikolojik hem bedenen hazır değilim yeni gebeliğe nasıl olucak bu şimdi ben 1 yıldan önce istemiyorum çocuk felan zaetn böle oldukçada iyice soğudum neredeyse herşeyi olduğu gibi bırakıp herşeyi unutasım geliyo çok yoruldum be ablam daha yaşım 23 şu yaşadıklarıma sırf bu sebepten keşke evlenmesediydim dediğim bile oluyo yaa:gitme:nazlıcım dağın doruguna kuş uçarak, yılan sürünerek çıkar!!!!
neyapalım biz bu yolu sürünerek gidiceklerdeniz.ben neler çektim
anlatsam topikte yazacak yer kalmaz:1no2:
sabır lütfen zor olacak amaaaaaa sonucu bir düşünsen
daha rahat atlatırsınopuyorumnanaktan
Kızlar moralım sısfır doktordan gelİyorum kadın doĞum doktoru dedİkİ hamİle kal gel ne İĞne bİŞİ Şok oldum sonra dİĞer testİm İÇİn dahİlİyeye gİttİm oda demezmİ kanın mutasyon var yanİ pıhtılaŞma dÜŞÜklerİn bundan olmuŞ olabİlİr İĞne kullanman lazım Şİdİ bÜr sÜrÜ test daha verdİm geldİm İÇ hastalıkları doktoru araŞtırmayı genİŞlettİ ŞaŞırdım kaldım ya ne yapıcam ben Şİmdİ Üstelİk genetİk yapılacakmı dİyorum kadın doĞumdakİne onu bİle yapmadı ya offfffffffffffffffff offffffffffffff İĞnemİ kullanıcam hamİle kalıp gİdİcemmİ bİde sormayın vajİnİt olmuŞum İltİhap onun İÇİnde bİr ton İlaÇ yazdı anlaŞılan daha Çİlem bİtmemİŞ
cnm benim bir sorum olucak sana benim 3 düşüğümde de hiç bebek oluşmadı kalp atışı alamadık diyelimki iğne verdi nasıl olucak kalp atışı zaten duymuyorumki ben olumunekankayizsmileÇok geçmiş olsun canım sıkma canını bende birton test oldum ama bence başka bir doktor bul kendine hamile kal öyle gel ne demek eger pıltılaşma varsa ki kanında mutasyon var demiş doktorun en azından aspirin ve vitamin kullanman lazım , 3 düşügün olmuş az değil
bende şimdi aspirin ve vitamin kullanıyorum hamile kalınca kalp atımı alınca igneye başlayacagım banada erkenden igneye başlamıcaz demişti.
cnm benim bir sorum olucak sana benim 3 düşüğümde de hiç bebek oluşmadı kalp atışı alamadık diyelimki iğne verdi nasıl olucak kalp atışı zaten duymuyorumki ben olumunekankayizsmile
Bende 3 düşük yaptım canım kendiliğinden düşmediler operasyonla alındılar.benim kalp atışlarını hiç duymadık canlanmadığı için 8.hafta alıyorlar.Aspirin ve folik asit kullanmaya yeni başladım iğneyi hamile kalınca yapacaklarmış.senin son düşüğünden sonra nekadar süre geçti bebek düşünmeye başladınızmı ben çok korkuyorum canım tekrar aynı üzücü günleri yaşamaktan
nazlıcım çok teşekkür ederim canım inşallaaah bu sefer kucağıma alırım bebişimi.
tabi sizler için de aynı şeyi diliyorumm
asnil canım ben sonuna kadar çalıştım kuzu bence sende bırakma
dilaycım dün doktora gittim kalp atımından sonra iğnelere başlıcaz dedii.coraspin yeterli olabilir dedi.
ama ben asla didim .ozman kullanamlım dediii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?