Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

dilaycım benimde düşük sebebimi araştırmış birşey bulamamışlardı.

dr seçerken arkadaşlarınızdan sonuca ulaşanların
tercih ettiği hastane yada dr seçerseniz dahabir umutlu olunur bence.
ben tüm tahlil verahim filmimi(hepsi yeni idi)götürdüğüm halde dr olmaz hepsini yenden yapmalıyız demişti.yani bu nedemek şimdi?önceki dr yalancımı
yoksa yeni dr paracımı,ertesi gün başka dr a gittim.
belli işte kime inanılıp ,kime inanılmayacağı.
genetik yapıdan sonra düşüğün en büyük sebebi sitres ve zaten bizim gibi
hassas gebelerin iş yapması.lütfen biraz dikkat edinbayanssulusmile

canım önce yürekten inan.ben inanıyorum tam avatarının olduğu yere bebişinin
resmi yerleşecek inşallah.
yok bende bişey çıkmadı,ya ben falcıya bile gitmiştim:kedi:
falcı bana ikişey söyledi (tabi dr sebep bulamamıştı!!!!)yaptım, inandım, dinlendim ,
sitresten uzak oldum veeeee mutlu son.
hadiiiii şimdi sıra sizdeeee

günaydın kızlar...bir süre aranızda olamıyacağım...kendimi iyi hissedince dönerim tekrar...hepinizi öpüyorum..

canım bende aynı dertten şikayetçiyim gittiğim her dr. sana yapılması gereken bütün tahliller yapılmış kan pıhtılaşması olmadığı halde aspirin ve folik asit kullan denemeye devam diyorlar.bizim psikolojimizi düşünen yok tabi 3 düşük oldu :uhm:

günaydın kızlar...bir süre aranızda olamıyacağım...kendimi iyi hissedince dönerim tekrar...hepinizi öpüyorum..

yasemin nedemek iyi hissedersem.

sorunlar paylaştıkça azalır ablacım.sakın içine kapanıp

sitres yaşamalmaz:

iyihissetmek iste olumlu şeyler düşün bak herşey yoluna girince
geçmişe bakınca sen bile inanmayacaksın .
hadi canım biz burda seni bekliyoruz en kısa zamandaolumunekankayizsmile

evet ama etrafımda benim gibi sürekli düşük yapan birisi olmadığı için hep o iyi doktor mutlaka ona git sonra bir başkası şu iyi ona git gittikçe ben yıpranıyorum şimdiye kadar tamam iğne kullanacağım 3prof. öyle demişti ama bu son gittiğim iyice kafamı karıştırdı.
sen ne kullandın peki...

banada aynısını söylüyorlar ve mutlaka birinde tutacak diyorlar o birisini bulana kadar ben yıpranıyorum sizin için net bir tedavi şekli yok diyorlar hep havada olan şeyler iğne aspirin sen ne kullanacaksın?

kızlar slm epeydir giremeim çok yoğundum ama takip ettiğim çiçekciğim bu ne güzel haber çok sevindim darısı başımıza ihmal etme hemen bi doktora git öncelikle normal bi gebelikmi onu öğren içini ferah tut hatta bek sana bi hayalimi anlatayım tekrar düşünmeye başladığımda çalıştığım için 15gün izine çıkacağım ve herkesten heryerden uzaklaşacağım memlekete gideceğim temiz hava hormonsuz yiyecekler derken zaten o sırada gelene kadar 8 haftalık olucak o sıradada rutin kontrollaerimi ihmal etmicem tabiki ve çevrendeki insanlara bence ilk 3 ay açıklama çok yakınlar hariç çünkü tekrar düşerse sadece yakın çevre bilidiğinde çok etkilenmiyorsun en azından tesellin oluyo ama çok bilen olduğun her seni gören sorduğunda yeniden hatırluyorsun ve üzülüyorsun psikolojide diye bişi kalmıyor ben eminim sen bu sefer sağlıklı bebişini kucağına alıcaksın rabbimizin izniyle sürekli dua et oluymu bende edicem senin tüm isteyenler için kızlar sakın ümitsizliğe kapılmıyın olurmu hepimiz birgün anne olucağız bunu unutmayın bu arada aramıza yeni katılan ablamıza hürmetler saygılar hoş geldin opuyorumnanaktan

nazlıcım tşklr hoşbuldum ablacım.
düşüncelerini hayata geçirirsen kesinlikle sonuca ulaşırsın.
inan ve huzurluol hepsi bu. kaydirigubbakcemile5

ben 1 yıl önce genital siğil rahatsızlığı geçirdim.
baktım herkafadan birses çıkıyor,açtım bilgisayarımı,
izmirdeki cildiyecileri araştırdım.
bazı kişiler iyi buldukları dr lara sitelerinden tşkkr ediyor,
ve bana şifa veren dr a bu şekilde ulaştım.

yani dilaycım demokraside çare çok
izmirde olsan sana benim kızıma kavuşmamı sağlayan dr u önerirdim.
emin ol birgün hatta inanırsan yakında kucağındaki bebekle
gezmelere bile gidersin.:Saruboceq:
ben 15 günde bir kontrole gittim hatta okadar ki dr bana
başım ağrıyordiye 3 ayın sonunda ağrı kesici verdi başka hiçbir işlem yapmadık.
gerçi herkesin farklı sorunu amaaa....:teselli:

nazlıcım tşklr hoşbuldum ablacım.
düşüncelerini hayata geçirirsen kesinlikle sonuca ulaşırsın.
inan ve huzurluol hepsi bu. kaydirigubbakcemile5
ahhhhh ablacım ah ben daha yeni başladım testlere rahim filmi kan testleri normal çıktı yarın gidicem hormon testleri sonucumu alıcam ve immünoloji entijen testlerimi yaptırıcam geriye bir tek genetik kalıyo bide kanımda pıhtılaşma var galiba bi testimin sonucu ona benziyo ama henüz doktora gitmediğim emin değilim genetiklte sorun çıkacak diye çok korkuyorum çünkü o zmn normal yolla kalmak imkansız direkt tüp bebek diğerlerinin en azından tedavisi var pıhtılaşmanın hormonların şuanda pıhtılaşma var ama işt doktor bişi demeden konuşamıyorum hepsini yaptırıp içimi rahatlatmaya çalışıyorum ama öte yandanda kötü bişi çıkıcak diye içim içimi yiyiyor allah hepimizin yardımcısı olsun meğer ne kadar zormuş olanlar kıymetini bilmiyorlar bizlerde uğraşıyoruz minicik nir melek için gerçekten anne olmak çok zormuş ama umudumu asla kesmeyeceğim yaradandan sizde kesmeyin ne olur hep isteyin belki bir kabul olur dualarımız

yasmin doktorda neler oldu hemen yas canım merak ediorum

asnil sen çalışmalara devam dimiiii kuzu :hulya:

bende merak ettim yasemini canım benim morali bozuldu tabi kıyamam ona.

bende çalışmalra devam ediyorum canım ama artık aramı versem acaba 4 nisan adet olmam gereken tarih sence ne yapayım artık bırakayımmı çalışmayı kuzu:)

canım kıyamam sana sıkma canını bak birimiz hamile kaldı sıra bizede gelecek canımcım sen umudunu kaybetme bitanem. ama en iyisini sen bilirsin biraz uzaklaşmam gerek diyorsan öyle yap canım kafanı dinle biraz canım istediginde gel ve bizimle paylaş biz her zaman seninleyiz bitanem

canım inşallah tedavisi kolay olan bir sorun çıkar, en azından sorunu belli olur inşallah canım sıkma kendini olurmu yavaş yavaş hepsini çözcez Allah gönlüne göre versin canım umudunu kaybetme sende hepimiz beklemedeyiz zaten:)

desteğin için çok saol cnm inş sizler gibi sadece pıhtılaşma vardır bu arada sen genetik testlerin için ücret ödemişmiydin acaba ssk karşılıyormu bide eşimle birliktemi gitmem gerek cnm çok oldu biliyorum ama senin pıhtılaşma sonucunda ne yazıyordu hatırlıyormusun olumunekankayizsmile

banada aynısını söylüyorlar ve mutlaka birinde tutacak diyorlar o birisini bulana kadar ben yıpranıyorum sizin için net bir tedavi şekli yok diyorlar hep havada olan şeyler iğne aspirin sen ne kullanacaksın?

ben şimdi aspirin ve folik asit kullanıyorum hamile kalıncada iğne yapılacakmış bende kan pıhtılaşmasıda çıkmadı deniyeceklermiş bakalım senin kaç tane düşüğün var dilay ve kaçıncı haftalarda oluyor?

işte bunu yapmaalmaz:

asla negatifolmak yoook.bakın kötü düşündükçe insanı
kötü enerji sarar.pozitif ol ablacım bune karamsarlık.şimdi hemen
relax ol ve gelecekle ilgili güzel şeyler planla.işte benim planlarım nasıl oldu.
ya ben evlatlık alalım bile demiştim birara ümidi kesincekaydirigubbakcemile3
bak artık boyumdan büyük oldular.
valla bazı zamanlar deli gibi bebek aradığım günleri unutup

kızıyorum kafamı şişirdiniz diyeyerimseniben

canım benim 3 düşüğüm oldu ikisi 8. haftalarda kalp durması sonucu diğeri ise 18. haftada su kesem erken açıldı. benim de yapılan tüm tahlillerim normal önlem amaçlı 0.4 cleaxane iğne verdiler ama son gittiğim doktor 100lük aspirin size yeterli dedi ama çoğunluk gittiğim doktorların iğneyi deneyeceğiz dediği için adet günüm gecikince hemen iğneye başlayacağız sen aspirine başladın mı? sana kaçlık iğne verdiler peki? sen kaç düşük yaptın kaçıncı haftalarda?

senin adına çok sevindim. İyi bir doktor bulmuşsun darısı benim başıma...gerçi bu son gittiğim doktorda bana her hafta kontrole çağıracağım sizi dedi.. ama aspirin kullanmam konusunda kafamda tereddüt oluşturduğu için ona da güvenemedim...bakalım.

bende merak ettim ne oldu Yasemin'e ?
Asnil şimdi senden güzel haberler bekliyoruz 4 Nisan adet tarihinse ayın 26 sına kadar dene bence... sonra bekleme ve inşallah güzel haberi verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…