Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

dilaycım ya sen kendi kendinin düşmanısın valla.
bune yaaaalmaz:
bak şimdi bukafanı al rafa koy veeee bırak orda tozlansın.
şimdi kendini yenile ve o düşüncelerini hiç hatırlama.
geride ne yazdın bilmiyorum. şuan hamilemisin.eğer hamileisen bebişinle
konuş sev ve ona kavuşacağın günleri hayal et.
yok kalmayı bekliyorsan şimdiden bi relax ol
ama mutlaka iyi bir dr kontrolünde ol.bu konuda refarans veren arkadaşlarını dinle
paracı değil işinin sonucunu bildiğin iyi bir dr olsun gittiğin.hadi canım buraya birdaha gelince seni daha pozitif görmek istiyorum.kaydirigubbakcemile5

CANIM SENDE BENıM YAŞADIKLARIMI YAŞASAYDIN ıNAN haklısın arkadaşım derdin... ama umarım hiç yaşamazsın evet kafaya çok takıyorum rahat olamıyorum çünkü yaşadıklarım buna izin vermiyor rahat olmak düşünmemek istiyorum her seferinde yine aynı olumsuz düşünceler beni buluyor. benim sorunum biraz farklı nedeni yok bulunamıyor düşüklerimin ....ansızın yaşanıyor ,herşey çok iyi giderken bu yüzden Ankara'da gitmediğim doktor kalmadı hepsi paragöz gereksiz onca tahlil tetkik vs.. sonuç bir hiç...sonuçta hepsi deneyeceksin hangisinde tutarsa hesabına giriyorlar. buda ister istemez beni etkiliyor neyse umarım anlayabilmişsindir beni... bu arada hamile değilim henüz, düşünce aşamasındayım:)

canım sen benim arka sayfalardaki yazılarımı bi oku;
sonra tekrar bana dön.
seni en iyi anlayacak kişilerden biri benim.
zaten onun için burdayım sonra dersin melahat ablam dedi diye.vereliniortak

dilay sen beni dinle ablacım.
rahat ol ,evin batsın bırak,temizlik yapma istirahat et
sonra kızınla yaparsın bitanem.
ben 9 ay dinlendim,ablam sağolsun yardım etti veeeee
mutluson.
bu arada dr sadece (her hafta gittim ama)baş ağrım için ilaç verdi.
hadi sıra sizde.kaydirigubbakcemile5

dilaycığım melahat abla çok haklı...rahat olacağızki 1 adım öne geçelim...sen düşecekmi kalbimi duracak derken bebeğine negatif elektirik yolluyosun ve unutma canım o bize kısmet olamyacaksa olmuyor işte...bu noktada rabbimize teslimiyet devreye giriyor...bizi bizden daha çok düşünen rabbimiz var...ne olur rahat ol..

melahat abla bizde görürüz inşallah o günleri dua et bizlere ...allahım isteyen herkese yaşatsın...

senin adına sevindim canım mutlu sona ulaşmışsın darısı benim başıma ve isteyen herkesin başına ..

evet eşimde diyor zaten ilk defa hamile kalacakmış gibi düşün herşeyi sıfırdan yaşayacağız bu sefer diyor .....aslında çok haklısınız ama yavaş yavaş aşacağım burda konuştukça rahatlıyorum...

canım bak ne güzel destek olmuş eşin...inan bende işlk defa hamile kalacak gibi heyecanlıyım...sters çok önemli dilaycığım hamilelikte...ve stresli vucutta bebek tutunamıyor ve bir şekilde sonlanıyor gebelik...sonuçta bir olumsuzluk olacaksa önüne geçemiyoruz ama pozitif olarak olumluya çevirebiliriz...bol bol dua et canım bu seni rahatlatacaktır...

yasemincim dilaycım umarım allah muradınızı versin en hayırlı zamanda inşallah.
siz inanın ve umudunuzu yitirmeyin yeter.opuyorumnanaktan

melahat abla bizde görürüz inşallah o günleri dua et bizlere ...allahım isteyen herkese yaşatsın...

senin adına sevindim canım mutlu sona ulaşmışsın darısı benim başıma ve isteyen herkesin başına ..

tabiki görüceksiniz inşallah.
birde hamile kalma olasılığı olmayanları genç yaşta rahmini
aldırmak zorunda olanları düşünün.:sinifsinif:
hem bak dilaycım bukonuda erkekler daha dirayetli olyor.
doğru söylemiş eşin.bence sen onun düşüncelerine ortak ol

merhaba kızlar iş yogunlugundan giremiyorum fazla siteye nasılsınız canlarım , çiçek, yasemin, dilay yazdıklarınızı takip ediyorum ama ek yapamıyorum:)

sende hoşgelmişsin melahat abla:) burda böyle olumlu düşencelere sahip insanlara ihtiyacımız varbizlerin iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim.

dilay canımcım takma kafana kendini oyalayacak birşeyler bul kendine , aklıma gelmiyor şimdi ne oalcagı ama yeterki kafanı dağıt canım. geçmişi düşünmemeye çalış gün içinde sürekli olumlu tenkinlerde bulun kendine şimdi komik gelicek sana bu fikrim ama inan işe yarar ben öyle yapıyorum . :) rahatlatıyor beni

çiçekçim sende öyle yap sitres yaptık daha önceleri ondan olmadı iki aydır bebegimiz sitres yapma sakın sende , neden olmadı diye belki bu ayda olmaz hemen kötümü düşlünmek lazım demi canım.

alkisalkisalkis
bravo valla nediyeyimki
herkes böyle düşünür umarım ablacım
hadi bakalım en kısa zamanda burdan meleklerine kavuşanlar topiğine taşınacaksınız böyle giderse.ama sizde benimgibi
gelip deneyimlerinizi paylaşın sonra:hulya:

ASNıL cim bu arada bende karşıyakalıyım
hemşeriymişiz.karşıyaka sahil yolunda oprtr dr ZEHRA METE var
benim zamanımda daha dr du tepecik ssk da.ve sağolsun çok ilgili ve iyi bir dr du.
tavsiye ederim.hatta rahim filmimide o çekmişti.kızımın ilk adı ondan kalma zaten.

hemşeriz valla , ben daha önce karşıyaka tedaşta çalışıyordum , çok güzel bir yer orası akşamları sahilinde gezerdik :) şimdide arada gidiyorum ama eskisi gibi değil bucadayım şimdi:)şimdi nerdesin sen bu güzel memleketi terkedipte nerelere gitti:)

ne gitmesiiiiii
ben izmirden başka yerde yaşayamam.
hala karşıyakadayım ,umarım hep burda kalırım allahım.
benim burdan gitmem için İZMİR in gitmesi lazım önceeeeee.

--------------------------------------------------------------------------------

merhabalar.bir sorum olacak bayanlar.cevaplarsanız sevinirim. 3 ay önce bebğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.1 gün kadar az bi kanamam oldu.sonrada 33 gün sonra adet oldum.şimdi 3. adetimi oluyorum. daha önceden olan adet öncesinde dolgunlaşan ve acıyan göğüslerimde hiç acı yokk 3 aydır..ve 5 gün süren adetim şimdi 3 aydır 3 günde bitiyor.geçen ay hiç yumurtlama belirtiside yaşamadım.bu ay denemiştik bebişi ama olmadı.kafam çoook karışıık ne yapmalıyım.rahim yapışıklığı diye bişey duydum.acaba olabilirmi bendede dr.a mı gitsem. YARDIM EDıN LÜTFENN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…