Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
--------------------------------------------------------------------------------
merhabalar.bir sorum olacak bayanlar.cevaplarsanız sevinirim. 3 ay önce bebğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.1 gün kadar az bi kanamam oldu.sonrada 33 gün sonra adet oldum.şimdi 3. adetimi oluyorum. daha önceden olan adet öncesinde dolgunlaşan ve acıyan göğüslerimde hiç acı yokk 3 aydır..ve 5 gün süren adetim şimdi 3 aydır 3 günde bitiyor.geçen ay hiç yumurtlama belirtiside yaşamadım.bu ay denemiştik bebişi ama olmadı.kafam çoook karışıık ne yapmalıyım.rahim yapışıklığı diye bişey duydum.acaba olabilirmi bendede dr.a mı gitsem. YARDIM EDİN LÜTFENN
bende karşıyaka dayım.buradan asla vazgeçememm.herşeyini çok seviyorum
melahat abla bu toipikte ssenin gibi tecrübeli ve pozitif birine gerçekten ihtiyacımız varmış.teşekkür ederizz.
dilaycım daha korunmayı bırakmadan bebeğim olcak mı die düşünme canım.ben olumsuzlukları çağırdım.sen yapma bi tanem
asnil öslettin kendini kzuuuu.kolay gelsin
senin durumuna üzüldüm canım ama inan hepimiz benzer şeyler yasadık seni çok iyi anlıyoruz , tekrardan olur sen üzülmemeye çalış ama yinede bence tahlillerini yaptır en azından bir kan tahlili ve simir tahlili yaptırmanı öneririm canım,bende lunaparkın karşı sokağındaki cemil akyüz ilköğ.orda oturuyorum.çok yakınız canım
bende lunaparkın karşı sokağındaki cemil akyüz ilköğ.orda oturuyorum.çok yakınız canım
melahat abla bu toipikte ssenin gibi tecrübeli ve pozitif birine gerçekten ihtiyacımız varmış.teşekkür ederizz.
dilaycım daha korunmayı bırakmadan bebeğim olcak mı die düşünme canım.ben olumsuzlukları çağırdım.sen yapma bi tanem
asnil öslettin kendini kzuuuu.kolay gelsin
senin durumuna üzüldüm canım ama inan hepimiz benzer şeyler yasadık seni çok iyi anlıyoruz , tekrardan olur sen üzülmemeye çalış ama yinede bence tahlillerini yaptır en azından bir kan tahlili ve simir tahlili yaptırmanı öneririm canım,
bu arada izmirliler burda buluştu desenize....
melahat abla yasadığı yer diger diye yazınca senin bilgilerinde bende izmirden ayrıldın sanmıştım:)
arkadaşlar bende işlerim yüzünden uzun zamandır takip edemiyordum sitede yazılanları asnil gibi bende merak ettim yumurtlama belirtisi nasıl biliniyor.
Kimse yazmıyor gerçekten asnil senin bebek varmı yada hamilemisin canım?
bebek yok canım keşke olsa bizde olması için çaba harçıyoruz zaten bu ayda korunmuyorum hamile kalmak için ondan merak ettim bende yumurtlama zamanını nasıl anladıklarını:) sen ne durumdasın canım varmı sende bebek![]()