günaydın canım
kıyamam ben sana valla bende senin gibiyim benimde öyle hep arkadşlarımın bebekelri var hep bebek muhabbeti yapılıyor ortamlarda biraz canım sıkılmıyor değil ama olsun , bizimde olacak bizde senin bebeginin doğum gününü burdan kutlarız birlikte :) sıkma sen canını oda olacak sana şimdiden iyi eğlenceler canım. aynı zamanda iyi hafta sonları kendine iyi bak canımcım kasma kedini . öpüyorum seniopuyorumnanaktan
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.oldukça rahatladım.
olacak inşallah,çok iyi anlıyorum seni.Yaşın daha genç (oldugunu tahmin ediyorum):) ileride bugunler baskalarına anlattıgın anılar olarak kalacak insallah, cocuklarının yanında..
Mümkün oldugunca bebek muhabbeti yapılan yerlerden uzak kalmak bana iyi geliyor acıkcası :)
günaydınnn. bende değişen pek bir şey yok bu ayın 28-29 gibi adet olacağım sonra denemelere başlayacağım kısmet ne zaman olursa vücudum gebeliğe hazır fakat psikolojim sürekli yine düşerse ne olacak hep yatsam mı aman şundan uzak dur aman şunu yeme gibi düşüncelerle kaplı bunu da yaşamadan yenemeyeceğim galiba bu olumsuz düşünceleri bir türlü atamıyorum kafamdan siz nasıl çözdünüz bu düşünceleri atmayı bana da biri söylesin lütfen....
canlarım nasılsınız bu arada
benim bugün arkadaşımın kıznın 1. yaş günü var
yaa bende bebişiiim ossun istiorum.şimdi hep bebkli anneler gelcek ahhh ahhh boshayallersmile
çiçekcim canım
biliyormusun şuan 40 yaşındayım(aslında 41:umursamaz:)
ve 2 balım var.veeee onlara ulaşmak için çekmediğim çile kalmadı.
yani bende sizdenim.takma kafana ol tedavilerini düzgün.
birgün sende geçmişe benim gibi gülerek bakacaksın canım
merak etme.
bol şans bitanem önce inan,inanmak kazanmanın yarısıdır.
opuyorumnanaktan
canım protein c,ANTI TROMBIN 3 ANTIJENI. PROTEIN S ) bunlar pıhtılaşma faktörlerinin içerisinde yer alan tahliller birde bunların vücuttaki eksikliği düşük nedeni olabiliyor.
FOLATD-DIMER ve vit b12 ise vücudundaki folik asitin ve b12 vitaminin değerini ölçmek için istenmiş.
Protrombin Zamanı PTR Protrombin Zamanı INR FIBRINOJEN bu ise bakılması gereken pıhtılaşma faktörleri zaten pıhtılaşma ile ilgili bir sorun varsa bu tahlilde çıkar.
umarım hepsi temiz çıkar geçmiş olsun...
aaaaaaaaa hemde adaşımsın opuyorumnanaktan
ne güsel desteğin için teşekkürler ablacım.
inşallah dediğin gibi olur öle çok istiyorus kiiiiii
sen geçmişte neler yaşadın bise anlatırmısın
uzun süre sebep arandı çok acı ve ızdırap çektim.
özellikle rahim filmi ve laporoskopi beni çok yıprattı.
bir ara artık çocuğumuz olmaz evlatlık alalım dedim.
sonunda istirahat ve huzurlu bir ortam da
en önemliside inançla kızıma kavuştum.:teytey:
darısı başına canım.
allah gönlüne göre versin inşallah.
çok saol arkadaşım cevabın için içim rahatladı pıhtılaşma tahlili değilse diye stres yapmıştım allaha şükür temiz çıktı tahlillerim bi sorun yok corasprin verdi yinede bakalım kullanıcam inş bi sorun çıkmaz ..
olsun cnm öle deme belki senin başına gelenlerde sadece art arda gelen şanssızlıklardır belkide hiçbir sorun olmadığı için çıkmamıştır hepimizin yapacağı tek rabbimize sığınmak dua etmek duanın açamayacağı kapı yoktur bildiğim kadarıyla ezan vakti ve seher vakti edilen dualar daha makbuldür ama tabiki sadece kulaktan duyma duanın nasıl ve ne kadar derinden edildiği daha önemli bence hiç üzülme cnm sadece iste emin ol o zmn olucak herkes bişeyle sınanıyor bizde bununla
vallaa ben başardım mı bilemiorum dilaycım.emin olsam sanada anlatırdım.bazen amaaaan boşver hiç bişi yapmıcam diorum.bazende çok dikkatliyim.buda piskoloji bozukluğu oluo sanırım.bilemioruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum akannehir
dilaycım işte bendensin!
3 tane kayıbım benimde var biliosun.korunmayı 2 ay oldu bıraktık.hep aklımda sendeki gibi düşünceler vardı canım.onları biraz aştım gibi ama bu seferde nie hemen hamile kalamadım die kendimi yemeye başladım.artık olmıcakmı die aklımdan çıkmıor.diğerlerine hemen hamile kalmıştım.tekrar hamile kalınca yine aynı düşüncelere kapılacağımı da çok iyi biliorum
ama tek umudum şu iğnelerde.sen başladın mı çalışmalara.bende piskoloğu düşünmedim değil valaa
daaha önce hiç görmedim msj ını ama tekrar yazman ne güzel oldu.
allah çocuklarını bağışlasın inşallah bisede yaşatır rabbim.
rahim filmin de falan bişi çıktımı yani sorun neymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?