Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

bitanem inanki kendimle beraber sizlerinde bi anca olsun istiorum.dün bende hep hayal kurup durdum.inşallaaah allah bzide görsün bisde bebişlerimize güzel doğumgünleri yapalım.sizede iyi hafta sonlarrı SİZİ SEVİYORUM

aaaah canım ben pekte uzak kalamıorum.burda sık görüştüğüm arkadaşlarımın bebişi var.yıkamak için yardıma bile çağırıolrr.düşün o anda beniii.içim kan ağlıooo.ama belli edemiorrum .

vallaa ben başardım mı bilemiorum dilaycım.emin olsam sanada anlatırdım.bazen amaaaan boşver hiç bişi yapmıcam diorum.bazende çok dikkatliyim.buda piskoloji bozukluğu oluo sanırım.bilemioruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum akannehir

canlarım nasılsınız bu arada

benim bugün arkadaşımın kıznın 1. yaş günü var
yaa bende bebişiiim ossun istiorum.şimdi hep bebkli anneler gelcek ahhh ahhh boshayallersmile

çiçekcim canım
biliyormusun şuan 40 yaşındayım(aslında 41:umursamaz:)
ve 2 balım var.veeee onlara ulaşmak için çekmediğim çile kalmadı.
yani bende sizdenim.takma kafana ol tedavilerini düzgün.
birgün sende geçmişe benim gibi gülerek bakacaksın canım
merak etme.
bol şans bitanem önce inan,inanmak kazanmanın yarısıdır.
opuyorumnanaktan

bu sorunu yaşayan herkese önerim
düşüğün arkasından hemen hamile kalmayın,biraz vucut
toparlansın,vede inanın umutlu olun.allahım isteyen herkese nasip etsin
:Saruboceq:

aaaaaaaaa hemde adaşımsın opuyorumnanaktan
ne güsel desteğin için teşekkürler ablacım.
inşallah dediğin gibi olur öle çok istiyorus kiiiiii
sen geçmişte neler yaşadın bise anlatırmısın

çok saol arkadaşım cevabın için içim rahatladı pıhtılaşma tahlili değilse diye stres yapmıştım allaha şükür temiz çıktı tahlillerim bi sorun yok corasprin verdi yinede bakalım kullanıcam inş bi sorun çıkmaz ..

aaaaaaaaa hemde adaşımsın opuyorumnanaktan
ne güsel desteğin için teşekkürler ablacım.
inşallah dediğin gibi olur öle çok istiyorus kiiiiii
sen geçmişte neler yaşadın bise anlatırmısın

canım benim adım melahat.
aslında ön sayfalarda yazdım ama farketmediniz sanırım.
ben evlendiğimdeilk hamileliğim 3 aylıkken düşükle sonbuldu.
çok ağrı çektim .dr. bebek ölü küretaj yapıcaz dediğinde hayır yaptırmam dedim.
sanki yaşama şansı vardır diye düşündüm.
ama ertesi gün hastaneye zor attım kendimi.
2 hamileliğim de buna yakın bişekilde sonlandı.
senağlama

uzun süre sebep arandı çok acı ve ızdırap çektim.
özellikle rahim filmi ve laporoskopi beni çok yıprattı.
bir ara artık çocuğumuz olmaz evlatlık alalım dedim.
sonunda istirahat ve huzurlu bir ortam da
en önemliside inançla kızıma kavuştum.:teytey:
darısı başına canım.
allah gönlüne göre versin inşallah.

daaha önce hiç görmedim msj ını ama tekrar yazman ne güzel oldu.
allah çocuklarını bağışlasın inşallah bisede yaşatır rabbim.
rahim filmin de falan bişi çıktımı yani sorun neymiş.

rica ederim canım tahlillerinin temiz olmasına sevindim bebiş için bol şanşlar...

evet bende bazen böyle düşünüyorum hepsi üst üste gelen şanssızlık diye sonra bu kadar tesadüf üst üste gelir mi diye düşünüyorum bilemiyorum dediğin gibi dua edip uygun zamanı beklemek en iyisi benim için bakalım herşeyin hayırlısı olsun...

çiçeğim ,işin sırrı rahat olmakta sanırım ama buda bana çok uzak olan bir kavram...şimdiye kadar hep testte pozitif çizgisini görünce benimde paniklemem başlıyor ilk olarak gebelik rahimde mi yoksa dış gebelik mi diye başlıyor .....doktor kontrolünden sonra rahimde olduğunu görünce rahatlıyorum ama bu seferde ya düşerse.... ya kalbi aniden durursa .....diye başlıyorum yok cep tel. uzak dur.......... yok radyasyon yaymasın...... yok onu yeme bunu ye.... offfffff çok boğuluyorum ama hep gebelikten önce bu sefer yapmayacağım bunları diyorum ama bir bakıyorum ki bu düşünceler yine peşimde... ne yapacağım bilemiyorum 3 kez düşük yaşayınca böyle mi oluyor bilemiyorum o yüzden stressi şimdiden başladı ....benim gibi olan var mı içinizde ?????bir psikologa gitsem mi ne?

dilaycım işte bendensin!
3 tane kayıbım benimde var biliosun.korunmayı 2 ay oldu bıraktık.hep aklımda sendeki gibi düşünceler vardı canım.onları biraz aştım gibi ama bu seferde nie hemen hamile kalamadım die kendimi yemeye başladım.artık olmıcakmı die aklımdan çıkmıor.diğerlerine hemen hamile kalmıştım.tekrar hamile kalınca yine aynı düşüncelere kapılacağımı da çok iyi biliorum
ama tek umudum şu iğnelerde.sen başladın mı çalışmalara.bende piskoloğu düşünmedim değil valaa

günaydın çiçeğim, walla ne yapacağız bilmiyorum aynı demek ki yaşananlar çok olunca endişelerde artıyor haliyle ben bu ay sonunda adet olacağım sonra denemeyi düşünüyorum fikrim değişmezse ...ama içimdeki korkulardan kurtulamıyorum bende hemen hamile kalabiliyorum ama şimdi bende ya kalamazsam korkusu var o yüzden deneyeceğim galiba bakalım ne zaman tutarsa:=))))

daaha önce hiç görmedim msj ını ama tekrar yazman ne güzel oldu.
allah çocuklarını bağışlasın inşallah bisede yaşatır rabbim.
rahim filmin de falan bişi çıktımı yani sorun neymiş.

yok canım, bende hiçbir sorun yokmuş.
sorun sitres.eşim şehir dışında çalışıyordu.bu sebeple sık sık tartışıyorduk.alsanaalsanasmile
ve ben acayip sıkıntılı günler geçiriyordum.
resmen karnım içimde dönüyordu o sıralar.
dr rahminde şekil bozukluğu olabilir dedi.hiç bişey çıkmadı.
rahim ağzı geniş olabilir hamile kalınca dikeriz dedi.
oda çıkmadı.daha birsürü şey miyom çıktı küçücük o da sebep değilmiş.
önce sitresi aşmak sonra inanmak lazım,tabiii bilinen birşey yoksa!!!!
aslında şimdi diyorumki herşeyde bir hayır var belki ilkler yaşaca canım kızımı doğurmazdım.oda allahın işi iyiki kızım var.dilerim allah her isteyene nasip etsin.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…