Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

evet en azından bir nedenini biliyorsun artık keşke benimde böyle gözüken bir nedenim bulunsaydı şanslısın aslında...
olsun cnm öle deme belki senin başına gelenlerde sadece art arda gelen şanssızlıklardır belkide hiçbir sorun olmadığı için çıkmamıştır hepimizin yapacağı tek rabbimize sığınmak dua etmek duanın açamayacağı kapı yoktur bildiğim kadarıyla ezan vakti ve seher vakti edilen dualar daha makbuldür ama tabiki sadece kulaktan duyma duanın nasıl ve ne kadar derinden edildiği daha önemli bence hiç üzülme cnm sadece iste emin ol o zmn olucak herkes bişeyle sınanıyor bizde bununla

kızlarrrrr günaydın nasılsınız? güzel gelişmeler var mııııııı?

günaydın canımmmm , valla hepimiz çalışmalara devam ediyoruz Allahtan umut kesilmez diyerekten:) daha somut birşey yok ama bu ay içimden bir ses en azından hani ben olamasamda birimiz hamile kalcaksınız diyor:) inşallah hepimiz kalırız canım. sen ne alemdesin başladınmı çalışmalra yoksa nisandamı başlıcaksın. ara ara gir haberdar et özletme kendini canım

görünen oki sendede pıltılaşma bozuklgu var canım hiç sıkma canını tedavisinin ne oldugunu biliyorsun nasılsa , sorunun ne oldugunu anlaman daha iyi sonuçta en azından ne yapacagını bilirsin canım . gelişmelerden haberdar edersin bizleri

çok yormamaya çalışıyorum ama aslında işlerle ugraşmam kafamın dagılmasına neden oluyor:) bir bakıyorum gün geçiyor ne bileyim alla bu sefer hiç bakmıyorum ne zaman yok yumurtlamaymış özelliklede bir çalışma yapmıyorum çünkü o zaman çok sitres yapıyorum bakalım böyle nasıl olacak:) kısmet artık Allah hepimize hayırlı evlatlar versin canlarım

sende gezmekten şikayet etme kızdırma beni:) bizim yerimizde gezmeyi kabul etmişsin sevindim buna en çok benim yerime gez çünkü ben gezmeyi çok severim :)
öptüm tatlımopuyorumnanaktan

Merhaba kaderdaşlar, ben ayrı bir konu açmış bulundum ama burası devam ediyormuş. o yuzden açtıgım konuyu buraya yapıştırıyorum.Bana da bir cevap veren olur umuyorum..

Merhaba,

3 kez düşük yaşadım ve artık kendimi zorlayıp bir üniversite hastanesinde tetkiklerimi yaptırmak istiyorum.Fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Kafamdaki düşünce, üniversite hastanesinin kadın doğum polikliniğinden randevu alıp, doktorun karşısına geçmek ve "benim 3 düşüğüm var, ileri tetkikleri yaptırmak istiyorum " demek. Ve doktorun da " tamam o zaman yazıyorum sunlar sunlar" demesini umut ediyorum. Tecrübesi olan arkadaşlarım, tasarladığım yöntem sahici mi?Muayene etmeden bunu anlayıp yazar mı doktor tahlilleri?daha yeni muayene oldum ve bir sikayetim yok.tekrar muayene olmak istemiyorum.sadeec dusuk sebeplerinin araştırılmasını istiyorum.
Nasıl bir yöntem izleniyor, tecrübeli olanlar bana cevap verebilirse bu kardeşinizi ağır bir yukun bir kısmından kurtaracaksınız.Şimdiden teşekkürler..

oooooooooooy tatlım benim kısdırmıcam tamammmmmm
vala hesapp yapmamakla en güselini yapıosun.bende takmıorum diorum ama yok bi köşede duruo canım yaa.bu ay bende olmıcak gibi gelio onuda süleyim.olumsuzluk değil ama içime öle doğuuuyo.

canım geçmiş olsun.
tamda yerindesin bence.
bende senin gibi 3 bebeğimi kaybettim.burdaki arkadaşlarımında aynı sorunu var.
bende 3. yü kaybedene kadar bütün doktorlar normal dedi.ama artık araştırılsın istedim.
dediğin doğru canım.ama ben tıp fakültesinde bi doktorun özeline gittim.imkanın varsa öle yap.
çünkü testler için gün falan veriolar bu süreçten kurtulmuş olursun.
aynen gidip araştırma istiosun caım.7-8 tüp kanla herbişeye bakılıo.genetik,kan pıhtılaşması,şeker,kan sayımı......
hepsi yapılıo canım.kolay gelsin

Teşekkür ediyorum çiçek.Özele gitme imkanım yok suan.Acıkcası acelem de yok cunku kafaya takmak istemiyorum artık bu durumu. Gerçi yaş ilerliyor ama.bu konuyu kafaya taktın mı da çıkış zor.en son dusugumu 1 sene once yaptım ve anca tetkik yaptırayım diye karar verdim.Dogru adres kadın doğum degil mi, hematoloji değil yani? testler çok maliyetli mi acaba?

Hayırlı cumalar ve tekrar teşekkürler.

çok geçmiş olsun ve rabbim bir daha yaşatmasın...neden 1 yıl bekledin ki daha önce yaptırsaydın ya arkadaşım testlerini...eger sgk lıysan para vermiyosun testler...ama çok ileri tarih verebilirler...kadın doğuma gidiyorsun ilk olarak ve mutlaka elşinle git ondanda kan istiyorlar.....yaşın kaç bu arada...

yaşım 32 .Uğraşmak zor geldi, ust uste sıkıntı sonucu: amaaan banane dedim:) şimdi de " e hadi yaptırayım" diyorum. :) iyi özetledim mi bilmem..
Biraz daha acayım en iyisi. 3 düşük 3 sene benim.yani senede 1.bunların ikisinde kurtaj oldum.Biri kimyasal gebelikti..herbiri ayrı bir yıkım oldu.sonuncusunu bir hayli guc elde etmiştim ki o da gitti.epey sarsıldım ve artık doktor moktor gormek istemedi canım.ara veriyorum bu işlere dedim.
Psikoloji en onemli şey.ınsanın ruhu dimdik ayakta duracak ki devamı gelsin.size de çok soyleniyordur muhakkak ama gerçekten kafaya takmamayı oğrenmeliyiz.Kafayı takmamayı, kaçmakta buldum ben.Gecen sene bu ay hamileydim.Demek ki bana baharda bir enerji geliyor:)

Son düzenleme:
Khale geÇmıŞ olsun cnm sanırım ıstanbulda yaııyorsun bende ıstanbuldayım bÜtÜn testlerımı cerrahpaŞa tıp fakÜltesınde yaptırdım halen devam edıyo Şu ana kadar 200 tl harcadım sadece genetık araŞtırma kaldı onu 350 tl ye yapıyorlar dıŞarıda Çok daha pahalı ama sanırım benım genetıĞe gerek kalmayacak ÇÜnkÜ galıba pıhtılaŞma var ben salı gÜnÜ gıdıyorum hasteneye sonuÇlarımı gÖstermeye telefonla randevu al gıt 3 dÜŞÜk yaptıĞını sÖyle dırekt yazıyor zaten bıraz zaman alır bazı testler mesela adetım 3 gÜnÜ hormon testlerı vermen gereklı adet bıtımınde rahım fımı Çektırmen gereklı ılk olarak kanda mutasyon kan Şekerı va bazı testler ıÇın kan verıceksın aÇ karınla gıt sonrası ıÇın adet bekleyeceksın hıÇ korkma cnm allah hepımızın yardımcısı olsun

Çok teşekkür ediyorum Nazlı, aydınlatıcı açıklaman ve guzel dileklerin için. Ben de cerrahpaşayı dusunuyorum. hangi saate verirlerse versinler aç mı gitmeliyim,yani öğleden sonra olsa bile. Hormon testlerinden cok korkuyorum cunku en son yaptırdıgımda fsh'ım ust duzeye yakın cıkmıştı, ya daha da yukseldiyse diye ama korkunun ecele faydası yok.Hepsini tıpış tıpış yaptıracaz insallah.rahim filmimi daha once cektirmiştim. Kan ,genetik ve hormon ..uff gözümde dağlar gibiler..

Yalnız ben bilgisayarın basından kalkamaz oldum bu site yuzunden:)

çok geçmiş olsun canım beimde senin gibi düşüklerim oldu gerci burdaki arkadaşların coguyla benzer şeyler yaşadık. nazlı arkadaşımız sigortalımı bilmiyorum ama ben devlet hastanesinde söylediginiz o testlerin hepsini bedava yaptırdım izmirdeyim bende ege ünüversiyesinde yaptırdım testlerimi tek seferde yaseminin dedigi gibi 7-8 tüp kan aldılar ugraştırmadılar çok sonra onların sonuçlarını aldım hepsinin sonucu yaklaşık 15 gün sürüyor en son gidip hepsini toplu aldım ben . birde adetimin 3. günü gidip hormon testi vermiştim ekstradan bunu evime yakın bir devlet hastanesinden yaptırdım bunun için araştırma hastanesi olması gerkmiyor. en sonda hepsini doktora gösteriyorsun bundan sonra nasıl ilerliyeceginizi anlatıyor sana. yani gözünde çok büyütme bu işleri toplamda 3 kere gittim ben hastaneye iki kere kan vermek için bir kerede sonuçları alıp doktora göstermek için. şimdiden kolay gelsin sana arkadaşım Allah yardımcın olsun

anladım canım.aynılarını zaten fakültedede yapıolar zaten.sadeec zaman açısından sölemiştimben.
bence bi an önce başla ama erttelemye gelmio canım.
doğru adres kadın doğum tabi
eğer sonuçlarda kan pıhtısı filan çıkarsa istersen hematologa gidersin ama ben gitmedim.kadın doğumcularda gayet bilgili bu konuda.ikisne birden gitmekte kafa karıştırıo tatlım.
zaten tedaviside belli

ben sadeece sıra için doktorun özeline gitmiştim.ama sonuçta testlerimiz orda yapıldı canım.yani özele girmio.hiç para vermedik.en önemli gemetik testine bile.

allah kolaylık versin

aynen canım bende hiç para vermeden yaptırdımmmm

canlarım nasılsınız bu arada

benim bugün arkadaşımın kıznın 1. yaş günü var
yaa bende bebişiiim ossun istiorum.şimdi hep bebkli anneler gelcek ahhh ahhh boshayallersmile

yaa bende bebişiiim ossun istiorum.şimdi hep bebkli anneler gelcek ahhh ahhh boshayallersmile

günaydın canım

kıyamam ben sana valla bende senin gibiyim benimde öyle hep arkadşlarımın bebekelri var hep bebek muhabbeti yapılıyor ortamlarda biraz canım sıkılmıyor değil ama olsun , bizimde olacak bizde senin bebeginin doğum gününü burdan kutlarız birlikte :) sıkma sen canını oda olacak sana şimdiden iyi eğlenceler canım. aynı zamanda iyi hafta sonları kendine iyi bak canımcım kasma kedini . öpüyorum seniopuyorumnanaktan

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.oldukça rahatladım.

olacak inşallah,çok iyi anlıyorum seni.Yaşın daha genç (oldugunu tahmin ediyorum):) ileride bugunler baskalarına anlattıgın anılar olarak kalacak insallah, cocuklarının yanında..

Mümkün oldugunca bebek muhabbeti yapılan yerlerden uzak kalmak bana iyi geliyor acıkcası :)

günaydınnn. bende değişen pek bir şey yok bu ayın 28-29 gibi adet olacağım sonra denemelere başlayacağım kısmet ne zaman olursa vücudum gebeliğe hazır fakat psikolojim sürekli yine düşerse ne olacak hep yatsam mı aman şundan uzak dur aman şunu yeme gibi düşüncelerle kaplı bunu da yaşamadan yenemeyeceğim galiba bu olumsuz düşünceleri bir türlü atamıyorum kafamdan siz nasıl çözdünüz bu düşünceleri atmayı bana da biri söylesin lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…