merhabalar, aranıza yeni katıldım, benimde sonuncusu geçen yıl olmak üzere 7. defa umudum kaydı gitti avuçlarımdan, hepiniz bilirsiniz bu psikolojiyi anlatmak ifade etmek için tüm kelimeler yetersiz ve anlamsız kalıyor o acı yanında. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası, benim gibi 7 defa yada daha fazla düşük yaşayıp sağlıklı bir bebeği olan varmı arkadaşlar... Her defasında kucağım boş o buz gibi odadan diğer kadınların bebek seslerini duyarak çıkmaktan usandım, isyan etmiyorum ama çok zor.. Güzel mevlam hepinizin kucaklarını doldursun inşallah, hepinizin evinde koşuşturan melekleriniz olsun...
Hoşbuldum :) araştırma yapıldı tabi, gitmediğim doktor çalmadığım kap kalmadı resmen kobaya döndüm, en iyi profösörlermi dersiniz hocalarmı dersiniz hepsine gittim genetik haritama kadar çıkartıldı ama malesef bir netice yok aldığım en iyi cevap "tıp bazen bu konularda cevapsız kalabiliyor oldu". Bazen hiç anlamadıkları şekilde arada sağlıklı çocuk doğurulabiliryormuş ve doktorlarda buna hayret edebiliyormuş. Anlayacağınız Allah istemesse kulun hiç bir etkisi yok bu konuda..
31 yaşındayım kızlar kusura bakmayın ayrı ayrı nereden cevplayacağımı çözemedim henüz iş arasında giriyorum, 10 yıllık evliyim...
Ya kızlr bişi sorucam size hani bende kist varya sol overde ama benim sağ overim ağrıyor bu ay neden acaba yoksa sağdadamı çıktı dersiniz ?
merhabalar, aranıza yeni katıldım, benimde sonuncusu geçen yıl olmak üzere 7. defa umudum kaydı gitti avuçlarımdan, hepiniz bilirsiniz bu psikolojiyi anlatmak ifade etmek için tüm kelimeler yetersiz ve anlamsız kalıyor o acı yanında. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası, benim gibi 7 defa yada daha fazla düşük yaşayıp sağlıklı bir bebeği olan varmı arkadaşlar... Her defasında kucağım boş o buz gibi odadan diğer kadınların bebek seslerini duyarak çıkmaktan usandım, isyan etmiyorum ama çok zor.. Güzel mevlam hepinizin kucaklarını doldursun inşallah, hepinizin evinde koşuşturan melekleriniz olsun...
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum, rabbim en kısa zamanda hepimize anne baba olmayı nasip eder inşallah.....
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
yasemin ne güzel dua etmişsin canım.allah tez zamanda kabul etsin inşallaaah
iyi haftasonları kızlar
benden bu ay bi negatif. haber verim dedim
2-3 gün daha var ama olsaydı şimdiye çıkardı
bugün sabah test yaptım.
Arkadaşım bende rahim filmi çektiricem şimdi değil ama biraz araştırıyım diyorum çok korkuyorum napacam bilemedim valla kaçasım geliyo yazılanları okuyunca ama mecburum senin söylediğin yer fiyattada çok uygun hiç acımadı demişin orayamı gitsem ayrıca bu nası bi işlem çatlıycam meraktan mafoldumben
OLABİLİR CNM ADETİMDE YAKLAŞTIAllah korusun nazlım kötü şeyler düşünme... belki ayaklarını üşütmüşsündür canım ondan ağrıyordur.... adetin yakın mı???
MALEDES İİCE PARANOYAK OLDUK YAAönemli diil kuzuuuu anlatırım istediğin kadar :hulya:
nazlım vala sorun olmasada varmış gibi düşünmek bizde hastalık oldu.ama iyi düşünmeye çalış.ben öle bişi olduğunu sanmıyorum canım
BELKŞDE CNM KURUNTU YAPUYORUMcanım olsa görmezmiydi dr un , yumurtluyosundur canım belki ozamanda oluyor biliyosun ....
CNM ARAMIZA HOŞGELDİN DOĞRU YERDESİN ASLINDA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RBBİM TEZ ZAMNDA KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN İNŞ. GÜN DOĞMADAN NELER DOĞARmerhabalar, aranıza yeni katıldım, benimde sonuncusu geçen yıl olmak üzere 7. defa umudum kaydı gitti avuçlarımdan, hepiniz bilirsiniz bu psikolojiyi anlatmak ifade etmek için tüm kelimeler yetersiz ve anlamsız kalıyor o acı yanında. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası, benim gibi 7 defa yada daha fazla düşük yaşayıp sağlıklı bir bebeği olan varmı arkadaşlar... Her defasında kucağım boş o buz gibi odadan diğer kadınların bebek seslerini duyarak çıkmaktan usandım, isyan etmiyorum ama çok zor.. Güzel mevlam hepinizin kucaklarını doldursun inşallah, hepinizin evinde koşuşturan melekleriniz olsun...
SAOL CNM BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN GEÇMİŞ OLSUN SANADAarkadaşım daha önceden bendede hem sağ overde, hem sol overde kist vardı, ama benim hiçbir şikayetim olmadığı için farketmemişim daha sonra mide ağrısından dahiliye doktoruna gittim ultrasona girince o söyledi çok aşırı büyükmüş kadın doğum uzmanına hemen git dedi bende gittim doğum kontrol hapı kullandım iki ay.sonra geçti , düşük yaptıktan iki üç ay sonra yine oldu doktor ilaç kullanmana gerek yok dedi o kendiliğinden bir daha ki adet döneminde kaybolur dedi tekrar kontrole gittim kaybolmuş .bu kistler hamileliğe hiçbir engel değilmiş.Allah hepimizin yardımcısı olsun
iyi haftasonları kızlar
benden bu ay bi negatif. haber verim dedim
2-3 gün daha var ama olsaydı şimdiye çıkardı
bugün sabah test yaptım.
ŞİİİİİİİİİT KIS DÖCEEEM SENİ HEEE KIS Bİ DUR ACELE ETME CNM HEM DAHA ERKEN HEMDE HEMDE BAKIYOUM ŞİMDİDEN BAŞLAMIŞSIN STRES YAPMAYA AAA VALLA GELİR O SARI SAÇLARINI GÜZEL YÜZÜNÜ ÖPERİM HEEEE
BAK NE GÜZEL SÖYLEMİŞ TUĞÇECİĞİM a.s.çiçeğim 2-3 gün var diyorsun sonuçtan adet olmadın dimi daha.... dur bakalım hiç belli olmaz orası....
Günaydınlar iyi hafta sonları herkese bugün istanbulda hava güneşli istanbul bugün bana gülümsüyor kızlar bugün benim doğum günüm
Günaydınlar iyi hafta sonları herkese bugün istanbulda hava güneşli istanbul bugün bana gülümsüyor kızlar bugün benim doğum günüm
canım özel mesaj göndermişsin ben özel mesaj gönderemiyormuşum mesaj sayım yetersiz olduğu için bende burdan yazayım dedim.daha hamilelik yok bekliyorum canım 7 gün var daha bakalım hayırlısı.sen naptı doktora ne zaman gideceksin belli oldu mu?opuyorumnanaktan
Canım sigortam kasımın 8 inde başlıyo eşim iş değiştirdi yeni işyeri 8 inde başlatcakmış ancak ozaman yararlanabilicez hemen gitmek istiyorum ama ne yapıyım kısmet artık ayın 8 inde falan randevu alırım işallah.Sonucu güzel olsunda geç olsun.canım bişey sorucam sana brucella testi yaptımı dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?