Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

NAZLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM,
MUTLU MUTLU YILLAR GEÇİRMEN DİLEĞİYLE KOCAMAN ÖPÜORUM CANIM ARKİDİŞİM a.s.

bu arada doğuştan kızıl saçlıyım senin gördüğün bi ara sarı saça hevesti hemen doğal saçıma döndüm :lepi:

Son düzenleme:
kızlar test yapamaya devam ediyorum sabahları varsa hemen iğneye başlamak için
ama nigitif kesin.çünkü belirtide yok kızlar hemde hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç

eşim bu sefer kötü bi test almış ama en azından olsaydı bugün çıkardı ama yuk .kısmet canlarım allahtan hayırlısı olsun inşallah

kızlar günaydın adet günüm bugün ama gelmedi kırmızılar dün gece eşim de hadi gel test alalım dedi gee 11 de nöbetçi eczane aradıkkaydirigubbakcemile3 içine doğdu heralde eşimin gece test yaptım çok silik çıktı 2. çizgi hatta eşime de gösterdim ben mi hayal görüyorum diye ama o da gördü sabah bir kez daha yaptım yine var... şimdi hastaneden geldim kan verdim akşam üstü çıkcak sonuçlar bakalım nasip kısmet artık... vardır inşallah bebiş....

Doğum günün kutlu olsun canım.Sevdiklerinde mutlu .huzurlu .sağlıklı nice yıllar geçirmen dileğiyle.

nazlım doğum günün kutlu olsun canım eşinle mutlu sağlıklı ve bol bebişli yaşamanı dilerim....

Eki Görüntüle 58006

nazlıcığım doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum canım yeni yaşının sana en güzel hediye olan anneliği getirmesini diliyorum...nice mutlu yıllara tüm sevdiklerinle beraber....opuyorumnanaktan

KIZLAR ÇOK TEŞKKÜER EDERİM ÇOK SAOLUN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM CANLARIM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

AAAAA CNM OLSUN YAAA KIRMIZILARI GÖMRENE KADAR UMUT VAR OLMASADA ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKICAZ ARTIK kaydirigubbakcemile3BU ARADA EKLE BENİDE DİĞER RESİMLERİNİDE GÖREYİM KISSSSSopuyorumnanaktan

CNMMMMMMMMMMMMMMMM BENİM O ZMN KESİN VAR AYYYYYYYYYYYY ÇOK SEVİNDİM TEBRİKLER YAŞASINNNNNNNNNNNNN İNŞ. BEBEĞİN BU SEFER SENİ BIRAKMAZ CNM BENİM RABBİM SİZE BAĞIİLASIN BU SEFER SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP OLSUN İNŞ. KAN SONUCUN POZİTİFSE Kİ KESİN ÖLEDİR HEMEN DOKTORA GİT CNM GEÇ KALMADAN İĞNELERE BAŞLA HAYATIM

Son düzenleme:

çiçeğim kırmızılar gelmeden umudunu kaybetme arkadaşım... kırmızılar gelse de kaybetme tabiii... inşallah gelmez inşallah kötü test negatif sonuç vermiştir canım....

inşallah nazlıcım bakalım akşam üstü alıcam sonuçları ona göre bir hafta sonra gidelim diyoruz dr a iğne vermicekmiş ben geçen ay gitmiştim senin iğne kullanmana gerek yok dedi... pıhtılaşma falan yok ya bende... sadece coraspin folik asit multivitamin içsen yeter dedi....bugün başlarım zaten kullanmaya... varsa bişey haftaya keseyi görürmüyüz diye gidicez... inşallah bu sefer tutunur bebem canım cok sağol... bu ay pek umudum yoktu aslında ama nasip kan testini alana kadar çok da umutlanmak istemiyorum....

CNM SİLİK ÇİZGİ VARSA KESİN VARDIR AKLINA YAŞADIĞIM KÖTÜ TECRÜBELERİ GETİRME HERGÜN GÜNEŞ YENİDEN DOĞUYOR VE YENİ UMUTLAR YEŞER,YOR BİZİM İÇİN GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR BAK TÜP DÜŞÜNMEYE BAŞLADIĞINDA BEBEĞİN GELDİ ZAMANI VARMIŞ DEMEKKİ HEP POZİTİF OL HEP OLUMLU DÜŞÜN CNM STRES BİZİM DÜŞMANIMIZ CNM HELEKİ ŞU KRİTİK DÖNEMLERDE BENCE KİMSEYLEDE FAZLA PAYLAŞMA TABİKİ BİZ HARİÇ BUDA İNSANI ÇOK STRESLENDİRİYOR bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile DARISI BAŞIMIZA İNŞ.

öyle canım annemlere bile söylemicem 3 aylık olana kadar Rabbim o günleri gösterirse inşallah.... zaten bir onlara söylüyoduk ama onlar da sorun olunca üzülüyorlar şimid boşuna heyecen yapmasınlar hemen... nazlım ister istemez kötü şeyler geliyor aklıma şimdi varsa bile pıt pıt ları duymadan hamile moduna giremicem... biliyosun hiç duyamadık... o da ancak 8. hafta olduğunda çıkar zaten... bilmiyorum canım dün gee yattım hep dua ettim Allah'ım bu sefer can ver bebeme dedim yine bizi karanlığa sürükleme dedim... bu sefer canlansın doğsun bebem diye cok dua ettim inşallah kabul olur dualarım bu sefer o masaya doğum için yatarım inşallah kürtaj için değil.... tabi önce inşallah vardırkaydirigubbakcemile3

canım çok sevindim inşallah meleğin seninledir tuğçeciğim....

tuğçecim gözünaydıııııııııııııııııııııııııııııııın
bak demiştim sana tüplerin tıkalı falan diil die.boşver doktorları sen beni dinleeeee
ağzına geleni söylüyolar

silik çizgi varsa kesin vardır canım tekrar gözümüzaydın

çiçeğim kırmızılar gelmeden umudunu kaybetme arkadaşım... kırmızılar gelse de kaybetme tabiii... inşallah gelmez inşallah kötü test negatif sonuç vermiştir canım....

yok kuzucum hiç kaybedermiyim umudumu ben hayallerim ve umutlarımla ayaktayım .sağlıklı gelsin kuzum önemli olan o

çiçekcim yasemincim inşallah dediğiniz gibidir canlarım inşallah hamileyimdir ama daha önemlisi inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli gelir.... saatler geçmiyor demin aradım hastaneyi ancak saat 4 buçuk gibi cıkar diyorlar... neyse bu anacın alt tarafı bir beta hcg ama devlette yaptırdık ya süründürürler adamı böyle özelde yaptırsan yarım saate veriyorlar aman neyse bu kadar bekledim bir kaç saat dişimi sıkcam artık napalım....

canım gözün aydın kesin hamişsindir bende senin gibi olmuştum çünki çok erken yaptığım için 2.çizgi silik çıkıyodu hep kesin hamişsin inşallah sağlıklıca kucağına almayı nasip eder rabbim... çooook sevindim

Tuğçeeeeee az kaldı kıssss son 1 saat 15 dk hadi bakalım sonucu alır almaz yaz tamammı kuzu meraklandırma hoş biz biliyoruz sonucu ama kesin olması daha bi sevindirici olur ayrıca bence hmn yarın doktora bi görün derim en azından 5 haftalık flnsa keseni görürsün içmi dışmı allah korusun onu öğrenirsin erken önlem her zmn iidir kuzu bak telaşlandırmak için söylemedim sakın kafana takma sadece için rahatlasın diye söyledim

Ewet tuğçe hadi yaz artık pozitif dehamileyimde numarnda yok arayamıyoruz hadi cnm yarım saat sonra çıkıcam çıkmadan yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…