iyi haftasonları kızlar
benden bu ay bi negatif. haber verim dedim
2-3 gün daha var ama olsaydı şimdiye çıkardı
bugün sabah test yaptım.
kırmızıları görene kadar umutsuzluk yok canım ona göre....opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi haftasonları kızlar
benden bu ay bi negatif. haber verim dedim
2-3 gün daha var ama olsaydı şimdiye çıkardı
bugün sabah test yaptım.
Doğum günün kutlu olsun canım.Sevdiklerinde mutlu .huzurlu .sağlıklı nice yıllar geçirmen dileğiyle.
nazlım doğum günün kutlu olsun canım eşinle mutlu sağlıklı ve bol bebişli yaşamanı dilerim....
Eki Görüntüle 58006
nazlıcığım doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum canım yeni yaşının sana en güzel hediye olan anneliği getirmesini diliyorum...nice mutlu yıllara tüm sevdiklerinle beraber....opuyorumnanaktan
KIZLAR ÇOK TEŞKKÜER EDERİM ÇOK SAOLUN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM CANLARIM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanNAZLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM,
MUTLU MUTLU YILLAR GEÇİRMEN DİLEĞİYLE KOCAMAN ÖPÜORUM CANIM ARKİDİŞİM a.s.
bu arada doğuştan kızıl saçlıyımsenin gördüğün bi ara sarı saça hevesti
hemen doğal saçıma döndüm :lepi:
AAAAA CNM OLSUN YAAA KIRMIZILARI GÖMRENE KADAR UMUT VAR OLMASADA ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKICAZ ARTIK kaydirigubbakcemile3BU ARADA EKLE BENİDE DİĞER RESİMLERİNİDE GÖREYİM KISSSSSopuyorumnanaktankızlar test yapamaya devam ediyorum sabahları varsa hemen iğneye başlamak için
ama nigitif kesin.çünkü belirtide yok kızlar hemde hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç
eşim bu sefer kötü bi test almış ama en azından olsaydı bugün çıkardı ama yuk .kısmet canlarım allahtan hayırlısı olsun inşallah
CNMMMMMMMMMMMMMMMM BENİM O ZMN KESİN VAR AYYYYYYYYYYYY ÇOK SEVİNDİM TEBRİKLER YAŞASINNNNNNNNNNNNN İNŞ. BEBEĞİN BU SEFER SENİ BIRAKMAZ CNM BENİM RABBİM SİZE BAĞIİLASIN BU SEFER SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP OLSUN İNŞ.kızlar günaydın adet günüm bugün ama gelmedi kırmızılar dün gece eşim de hadi gel test alalım dedi gee 11 de nöbetçi eczane aradıkkaydirigubbakcemile3 içine doğdu heralde eşimin gece test yaptım çok silik çıktı 2. çizgi hatta eşime de gösterdim ben mi hayal görüyorum diye ama o da gördü sabah bir kez daha yaptım yine var... şimdi hastaneden geldim kan verdim akşam üstü çıkcak sonuçlar bakalım nasip kısmet artık... vardır inşallah bebiş....![]()
kızlar test yapamaya devam ediyorum sabahları varsa hemen iğneye başlamak için
ama nigitif kesin.çünkü belirtide yok kızlar hemde hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç
eşim bu sefer kötü bi test almış ama en azından olsaydı bugün çıkardı ama yuk .kısmet canlarım allahtan hayırlısı olsun inşallah
CNMMMMMMMMMMMMMMMM BENİM O ZMN KESİN VAR AYYYYYYYYYYYY ÇOK SEVİNDİM TEBRİKLER YAŞASINNNNNNNNNNNNN İNŞ. BEBEĞİN BU SEFER SENİ BIRAKMAZ CNM BENİM RABBİM SİZE BAĞIİLASIN BU SEFER SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP OLSUN İNŞ.KAN SONUCUN POTİTİFSE Kİ KESİN ÖLEDİR HEMEN DOKTORA GİT CNM GEÇ KALMADAN İĞNELERE BAŞLA HAYATIM
CNM SİLİK ÇİZGİ VARSA KESİN VARDIR AKLINA YAŞADIĞIM KÖTÜ TECRÜBELERİ GETİRME HERGÜN GÜNEŞ YENİDEN DOĞUYOR VE YENİ UMUTLAR YEŞER,YOR BİZİM İÇİN GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR BAK TÜP DÜŞÜNMEYE BAŞLADIĞINDA BEBEĞİN GELDİ ZAMANI VARMIŞ DEMEKKİ HEP POZİTİF OL HEP OLUMLU DÜŞÜN CNM STRES BİZİM DÜŞMANIMIZ CNM HELEKİ ŞU KRİTİK DÖNEMLERDE BENCE KİMSEYLEDE FAZLA PAYLAŞMA TABİKİ BİZ HARİÇ BUDA İNSANI ÇOK STRESLENDİRİYOR bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile DARISI BAŞIMIZA İNŞ.inşallah nazlıcım bakalım akşam üstü alıcam sonuçları ona göre bir hafta sonra gidelim diyoruz dr a iğne vermicekmiş ben geçen ay gitmiştim senin iğne kullanmana gerek yok dedi... pıhtılaşma falan yok ya bende... sadece coraspin folik asit multivitamin içsen yeter dedi....bugün başlarım zaten kullanmaya... varsa bişey haftaya keseyi görürmüyüz diye gidicez... inşallah bu sefer tutunur bebem canım cok sağol... bu ay pek umudum yoktu aslında ama nasip kan testini alana kadar çok da umutlanmak istemiyorum....
CNM SİLİK ÇİZGİ VARSA KESİN VARDIR AKLINA YAŞADIĞIM KÖTÜ TECRÜBELERİ GETİRME HERGÜN GÜNEŞ YENİDEN DOĞUYOR VE YENİ UMUTLAR YEŞER,YOR BİZİM İÇİN GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR BAK TÜP DÜŞÜNMEYE BAŞLADIĞINDA BEBEĞİN GELDİ ZAMANI VARMIŞ DEMEKKİ HEP POZİTİF OL HEP OLUMLU DÜŞÜN CNM STRES BİZİM DÜŞMANIMIZ CNM HELEKİ ŞU KRİTİK DÖNEMLERDE BENCE KİMSEYLEDE FAZLA PAYLAŞMA TABİKİ BİZ HARİÇ BUDA İNSANI ÇOK STRESLENDİRİYOR bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile DARISI BAŞIMIZA İNŞ.
kızlar günaydın adet günüm bugün ama gelmedi kırmızılar dün gece eşim de hadi gel test alalım dedi gee 11 de nöbetçi eczane aradıkkaydirigubbakcemile3 içine doğdu heralde eşimin gece test yaptım çok silik çıktı 2. çizgi hatta eşime de gösterdim ben mi hayal görüyorum diye ama o da gördü sabah bir kez daha yaptım yine var... şimdi hastaneden geldim kan verdim akşam üstü çıkcak sonuçlar bakalım nasip kısmet artık... vardır inşallah bebiş....![]()
çiçeğim kırmızılar gelmeden umudunu kaybetme arkadaşım... kırmızılar gelse de kaybetme tabiii... inşallah gelmez inşallah kötü test negatif sonuç vermiştir canım....
kızlar günaydın adet günüm bugün ama gelmedi kırmızılar dün gece eşim de hadi gel test alalım dedi gee 11 de nöbetçi eczane aradıkkaydirigubbakcemile3 içine doğdu heralde eşimin gece test yaptım çok silik çıktı 2. çizgi hatta eşime de gösterdim ben mi hayal görüyorum diye ama o da gördü sabah bir kez daha yaptım yine var... şimdi hastaneden geldim kan verdim akşam üstü çıkcak sonuçlar bakalım nasip kısmet artık... vardır inşallah bebiş....![]()