KIS TUĞÇE İŞİ GÜCÜ BIRAKTIM SENİ BEKLİYORUM VALLAHA Bİ TEMİZ DÖVCEM SENİ HEEE DUA ET HAMİLESİN NEYSEKİyaaa kızlar sizi de beklettim galiba kusura bakmayın yaaa ancak yettim... 89 cıkmış değer ama tam sevinemiyom işte biliyonuz ya....cuma tekrar yaptırcam:... 89 iyi bir değermi sizce???
Tuğçeeeeee az kaldı kıssss son 1 saat 15 dk hadi bakalım sonucu alır almaz yaz tamammı kuzu meraklandırma hoş biz biliyoruz sonucu ama kesin olması daha bi sevindirici olur ayrıca bence hmn yarın doktora bi görün derim en azından 5 haftalık flnsa keseni görürsün içmi dışmı allah korusun onu öğrenirsin erken önlem her zmn iidir kuzu bak telaşlandırmak için söylemedim sakın kafana takma sadece için rahatlasın diye söyledim
KISSS TUĞÇE ÖNCE BİZE YAS KIS KISKANIYOPRUZ AMA HEEE BU KADAR İNSANI MERAKTA BIRAK TOPİC TOPİC GEZ ONDAN SONRA VALLA HAMİLE DEMEM :mymeka:klava:
bende okudum sohbete dalmış hatun
tekrar hayırlı uğurlu olsun değerin kaç çıkmışşşş
KIS TUĞÇE İŞİ GÜCÜ BIRAKTIM SENİ BEKLİYORUM VALLAHA Bİ TEMİZ DÖVCEM SENİ HEEE DUA ET HAMİLESİN NEYSEKİbayanssulusmile
HIIIIIIH KIYAMAM :gitme:SENİN GÖZ YAŞLARINA KISSS AĞLAMA BEN ŞAKA YAPTIM SEN İİ OLDA İİ HABERLERİNİ NASILSA ALIRIZ KISS BAK BEN ZATEN DUYGUSALIM BENİ AĞLATMA KISS ŞİMDİ TEKRAR TEBRİK EDERİM CNM 2 GÜNDE BİR YAPTIR CNM ARTIŞLARIN 2 YE KATLIYORSA HERŞEY ÖNCE ALLAH IN İZNİYLE İİ GİDİYOR DEMEKTİR ALLAHIM BU SEFER TUĞÇE KULUNA BAĞIŞLA NE OLUR BEBEĞİ ANNECİNE SIMSIKI TUTUNSUN :ecrin_bebek::ecrin_bebek: BUNA GERÇEKTEN İNANIYORUM BİRGÜN HEPİMİZ BURDA ÇOCUKLARIMIZIN MUNZURLIKLARINI KONUŞUYOR OLARAK BULACAĞIZ :1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.ayy nazlım ne bileym kuzum bu saatte siz olmuyonuz ya genelde ondan bakmadım tam cıkmazdan önce uzun uzun yazayım dedim..... eşşek kafam... özür dilerim tekrar arkadaşlarımmafoldumben
inşallah bebeğim... ama ben de daha cok heveslenmiyom yani kalp atışını duymadan heveslenmicem....
gözün aydın canım çok sevindim:teytey: Allahım inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride nasip etsin inşallah.dualarımız seninle .rabbim o günleri bizede göstersin
Hopaaaaaaaaaaaaaaa topiğimiz şenlendi ayol anam sıra çiçeğide inş sonrada amtcdm sonra bennnnn.... Rabbim izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?