Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

KISSS TUĞÇE ÖNCE BİZE YAS KIS KISKANIYOPRUZ AMA HEEE BU KADAR İNSANI MERAKTA BIRAK TOPİC TOPİC GEZ ONDAN SONRA VALLA HAMİLE DEMEM :mymeka:klava:

yaaa kızlar sizi de beklettim galiba kusura bakmayın yaaa ancak yettim... 89 cıkmış değer ama tam sevinemiyom işte biliyonuz ya....cuma tekrar yaptırcam:... 89 iyi bir değermi sizce???

yaaa kızlar sizi de beklettim galiba kusura bakmayın yaaa ancak yettim... 89 cıkmış değer ama tam sevinemiyom işte biliyonuz ya....cuma tekrar yaptırcam:... 89 iyi bir değermi sizce???
KIS TUĞÇE İŞİ GÜCÜ BIRAKTIM SENİ BEKLİYORUM VALLAHA Bİ TEMİZ DÖVCEM SENİ HEEE DUA ET HAMİLESİN NEYSEKİbayanssulusmile

KISSS TUĞÇE ÖNCE BİZE YAS KIS KISKANIYOPRUZ AMA HEEE BU KADAR İNSANI MERAKTA BIRAK TOPİC TOPİC GEZ ONDAN SONRA VALLA HAMİLE DEMEM :mymeka:klava:

bende okudum sohbete dalmış hatun
tekrar hayırlı uğurlu olsun değerin kaç çıkmışşşş

kızlar Allah razı olsun hakkınızı helal edin walla benim için girmişsiniz kusura bakmayın tekrardan....

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:HAMİŞLER ÇEKMESİN SİZ İZLEYİN SADECE ÇİÇEK GEL KISSS

KIS TUĞÇE İŞİ GÜCÜ BIRAKTIM SENİ BEKLİYORUM VALLAHA Bİ TEMİZ DÖVCEM SENİ HEEE DUA ET HAMİLESİN NEYSEKİbayanssulusmile

ayy nazlım ne bileym kuzum bu saatte siz olmuyonuz ya genelde ondan bakmadım tam cıkmazdan önce uzun uzun yazayım dedim..... eşşek kafam... özür dilerim tekrar arkadaşlarımmafoldumben

Hopaaaaaaaaaaaaaaa topiğimiz şenlendi ayol anam sıra çiçeğide inş sonrada amtcdm sonra bennnnn.... Rabbim izin verirse

inşallah bebeğim... ama ben de daha cok heveslenmiyom yani kalp atışını duymadan heveslenmicem....

ayy nazlım ne bileym kuzum bu saatte siz olmuyonuz ya genelde ondan bakmadım tam cıkmazdan önce uzun uzun yazayım dedim..... eşşek kafam... özür dilerim tekrar arkadaşlarımmafoldumben
HIIIIIIH KIYAMAM :gitme:SENİN GÖZ YAŞLARINA KISSS AĞLAMA BEN ŞAKA YAPTIM SEN İİ OLDA İİ HABERLERİNİ NASILSA ALIRIZ KISS BAK BEN ZATEN DUYGUSALIM BENİ AĞLATMA KISS ŞİMDİ TEKRAR TEBRİK EDERİM CNM 2 GÜNDE BİR YAPTIR CNM ARTIŞLARIN 2 YE KATLIYORSA HERŞEY ÖNCE ALLAH IN İZNİYLE İİ GİDİYOR DEMEKTİR ALLAHIM BU SEFER TUĞÇE KULUNA BAĞIŞLA NE OLUR BEBEĞİ ANNECİNE SIMSIKI TUTUNSUN :ecrin_bebek::ecrin_bebek: BUNA GERÇEKTEN İNANIYORUM BİRGÜN HEPİMİZ BURDA ÇOCUKLARIMIZIN MUNZURLIKLARINI KONUŞUYOR OLARAK BULACAĞIZ :1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.

cuma yaptırcam canım... Sağolun tekrar beni düşündüğünüz için walla...Rabbim tez vakit nasip etsin hepimize inşallah.....

inşallah bebeğim... ama ben de daha cok heveslenmiyom yani kalp atışını duymadan heveslenmicem....

gözün aydın canım çok sevindim:teytey: Allahım inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride nasip etsin inşallah.dualarımız seninle .rabbim o günleri bizede göstersin

gözün aydın canım çok sevindim:teytey: Allahım inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride nasip etsin inşallah.dualarımız seninle .rabbim o günleri bizede göstersin

amin canım sıra sizde inşallah... çiçek sen nazlı inşallah güzel haber bekliyorum... zaten çiçeğim hamile benimiçime doğuyor kırmızıları da gelmemiş daha....

kızlar ben çikıyorum kayganama gitcem walla tekrar kusura bakmayı emi cok üzüldüm:sinifsinif: yarına görüşürüz inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…