Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

hsg yani rahim filmi tüpleri ve yüzeysel rahimi görmek için çekilen bir film rongen masasına yatıyorsun aynı jinekolojik muayene gibi onların özel aletleri var ince uzun bir çubuk gibi onu senin rahim ağızına yerleştirip ilacı gönderiyır içine ilaç sadesinde tüpleri,n tıkalımı dğilmi rahim büyük sorunlar varsa görebiyorlar benim gittiğim yerde rahim dışarı çıkarılmadığı için hiç acı hissetmedim artı çok uygun bir rakam ödedim

günaydın canlarım....nazlıcığım malesef burası kapalı güneş yok, hiç sevmem bu havaları güneş adeta enerji verir bana..

günaydın kızlar

yasemin avatarına bayıldııııııııııııııııııııııııııııııııııııım

günaydın kızlar

canım bende bayıldım :))) sana daha güzellerini yaparız canım...akşam ekleyemedim seni çıkmadın canım haberin olsun dediğin şekilde arattım ama bulunamadı...

canım bende bayıldım :))) sana daha güzellerini yaparız canım...akşam ekleyemedim seni çıkmadın canım haberin olsun dediğin şekilde arattım ama bulunamadı...
AYYYYYYY EWET YAAAA BENDE ŞİMDİ, GÖRDÜM HARİKA CNM RABBİM SENİN BÖYLE OLDUĞUN GÜNLERİDE GÖSTERSİN SANA İNŞ. BİZLEREDE AMİN.

nazlım çok teşekkür ederim canım......

Günaydın canlarım bugün istanbul güneşli ve ben enerji bir güne enerji dolu uyandım

günaydın canlarım....nazlıcığım malesef burası kapalı güneş yok, hiç sevmem bu havaları güneş adeta enerji verir bana..

günaydın kızlar

herkese günaydııınnnnnnnnnnnn....... burası da bir kapıyor bir açıyor ben de anlamadımmmmmmmm........
kızlar yeni bişeyler eklenmiş heee kafam karıştıııııkaydirigubbakcemile3 katılıyorum anacım sizelaelaelaelaelaeopuyorumnanaktan

ne buluyonuz kızlar ben de bulayım yada siz beni bulun...... kaydirigubbakcemile3ayyy bugün çok keyifli uyandım Allah bozmasınnnnnolumunekankayizsmileboshayallersmile

Son düzenleme:
YOK CNM YOK BİZLER BİRBİRİMİZDEN KOPAMAYIZ KADERLERİMİZ ORTAK DERTLERİMİZ BİR ŞEKERİM

Ya kızlr bişi sorucam size hani bende kist varya sol overde ama benim sağ overim ağrıyor bu ay neden acaba yoksa sağdadamı çıktı dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…