• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

Allah korusun nazlım kötü şeyler düşünme... belki ayaklarını üşütmüşsündür canım ondan ağrıyordur.... adetin yakın mı???

önemli diil kuzuuuu anlatırım istediğin kadar :hulya:

nazlım vala sorun olmasada varmış gibi düşünmek bizde hastalık oldu.ama iyi düşünmeye çalış.ben öle bişi olduğunu sanmıyorum canım

afiyet olsun çiçeğim ben de ders başına oturrim bari.... öptüm sizi......opuyorumnanaktan

merhabalar, aranıza yeni katıldım, benimde sonuncusu geçen yıl olmak üzere 7. defa umudum kaydı gitti avuçlarımdan, hepiniz bilirsiniz bu psikolojiyi anlatmak ifade etmek için tüm kelimeler yetersiz ve anlamsız kalıyor o acı yanında. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası, benim gibi 7 defa yada daha fazla düşük yaşayıp sağlıklı bir bebeği olan varmı arkadaşlar... Her defasında kucağım boş o buz gibi odadan diğer kadınların bebek seslerini duyarak çıkmaktan usandım, isyan etmiyorum ama çok zor.. Güzel mevlam hepinizin kucaklarını doldursun inşallah, hepinizin evinde koşuşturan melekleriniz olsun...

merhabalar, aranıza yeni katıldım, benimde sonuncusu geçen yıl olmak üzere 7. defa umudum kaydı gitti avuçlarımdan, hepiniz bilirsiniz bu psikolojiyi anlatmak ifade etmek için tüm kelimeler yetersiz ve anlamsız kalıyor o acı yanında. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası, benim gibi 7 defa yada daha fazla düşük yaşayıp sağlıklı bir bebeği olan varmı arkadaşlar... Her defasında kucağım boş o buz gibi odadan diğer kadınların bebek seslerini duyarak çıkmaktan usandım, isyan etmiyorum ama çok zor.. Güzel mevlam hepinizin kucaklarını doldursun inşallah, hepinizin evinde koşuşturan melekleriniz olsun...

çok ama çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim sabır versin, seni anlayan insanların arasındasın aramıza hoş geldin...sebep neymiş peki araştırılmadımı...

hoşgeldin canım
kıyamam sana,benimde 4 kaybım var
öncelikle sorununu merak ettim araştırmaların yapıldımı

kızlar bugünkü kahvemizi içtik :D:D:D
yasmin sen içmiosun dimi canımm
hamiş olana kadar senin yerinede içerim :D

çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun... benim de 3 kaybım var... eminim sen benden kat kat fazlasını yaşamışsın... doktorlar neye bağlıyorlar bu kadar gebelik kaybını... kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin canım???

içmiyorum canım, kahveyi bırak çay bile okadar az içiyorum ki :)) hafta sonu bile sadece 2 bardak, 3. ye izin vermiyor eşim :)))

aman iyi yapıyorsun canım benim içme tabi... biz senin yerine de içiyos merak etme....:1:

hoşgeldin canım. çoook geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın o duyguyu sana inşallah sağlıklı sihatli bir evlat nasip eder rabbim. allah isteyen herkesin kuağını doldursun inşallah hepmize hayırlısını nasip etsin. buradaki herkes seni çok iyi anlıyor sorun neymiş canım araştırmaların yapılmıştır muhakkak...

kızlar annemin bir gün arkadaşı kadın var 47 yaşında hamileymiş sok oldum heee kadın menapoza girdiğini sanıyomuş bi de biraz şişman farketmemeiş de karnım ağrıyo diye doktora gitmiş bir öğrenmiş ki 6 aylık hamileymiş... bu arada bir sürü ilaç falan içmiş kadında tansiyon sorunu varmış... ama bebek çok iyiymiş maşallah.... Rabbim ol dedimi bişeycik olmuyor... kocasına da 60 yaşında 2 tane çocukları 3 tane de torunları varmış....

hadi canım süper bişey bu ya, rabbim ne isterse o olur gerisi yalan... rabbim isteyenlerinde, hasretle bekleyenlerinde kucaklarını doldurur inşallah...

evet canım öyle yaaa inşallah canım... bende kendi anneme takıldım biraz dün baya komikti... benimki de giriyo menapoza da dikkat et bak daha ben doğurmadım sen doğurursan millet güler haline diye.....kaydirigubbakcemile3

Back