b12 yi eylem önemişti.araştırdım bende 1 aydır folikle beraber içiyorum.
kocişede evicap ve folik içiriorum.
yasmin çok çok teşekkür ederim kuzu bi ara gene yakalarım inşallah
arkadaşım kahveye çağırdı kaçıorum şimdi öpüorum hepiniziiii
çiçekcimmm yaa 1.200 tl diyorlar yaa kafayı yicem yaaa o kadar parayı nasıl vereyim bide sorun çıkmazsa ben yeni ev aldım takist ödüyorum bu miktarı vermem imkansız yaaa offff
cnm bende burda rıza madazlı riskli gebelik profösörüymüş ona ulaşmaya çalışıyorum cerrahpaşa tıp fakültesi ana bilim dalı uzmanıymış araştırırken buldum sen tavsiye edermisin duydunmu hiç cnmnazlı inan az demişler sana burda daha yüksek rakamlarda duydum ben...
cnm bende burda rıza madazlı riskli gebelik profösörüymüş ona ulaşmaya çalışıyorum cerrahpaşa tıp fakültesi ana bilim dalı uzmanıymış araştırırken buldum sen tavsiye edermisin duydunmu hiç cnm
Ssk var cnm benim
bitanesin yaa İşte daha önce ben son kürtajımı tıp fakültesinde oldum testlerim orda yapıldı cerrahpaşa tıp fakültesi oranında ana bilim dalı başk varmış rıza madazlı omı diyorum gisem hem eksik kalan testlşer varsa onları yazar histereskopiyi yapar akıntı sorunumu çözer sonra bende sizler gibi rabbim nasip ederse başlarımcanım ozaman tıp fakültesi mantıklı senin için ama bir hoca olmalı bunu yapacak prof yani...
çok saol bitanemhttp://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/168115-r305za-madazl305.html
canım bu linki oku nazlıcığım ve mail adresi varsa mail atabilirsin hocaya...
çok saol meleğim benim seni yordum bu halinle yaa ben hnm araştırayım yazarım sizlere canlarım benim iyiki varsınızdr işi çok zor canım 1 ay araştırmıştım ben ve kafayı yemek üzereyken lütfü hocamı buldum..darısı sana kuzum allah yardımcın olsun canım...
çok saol meleğim benim seni yordum bu halinle yaa ben hnm araştırayım yazarım sizlere canlarım benim iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?