cnm rıza beye henüz gitmedim ama asistanına numaramı verdim arıyacak beni bekliyorum acaba özelinde muayane ettikten sonra üni. Hastanesinden işlemi yaparmı diye sorucam tabi ararsa cnm kist için bugun gittiğim doktor gerekirse laparaskopi yaparız diyince acaba dedim o kadar kötümü kistin durumu emin olmak için adet 3. Günü gel bir daha bakalım dedi belki adetle gider dedi inş gider gitmesi için soğan kürü yapsammı cnm sencerıza beyemi gittin dr olarak nazlıcığım...
haklısın cnm inş b,ran önce bende senin gibi sağlığıma kavuşurum düzenli adet olurum seviyorum sizleri yaanazlım hiçte zorlu bi süreç geçirmicen canım
doğru tedaviye başladın.
bizim durumumuzda olanların mutlaka histeroskopi olması gerekiyo.bende bunu anladım.
sorun varsa temizlenir yoksa zaten için rahatlar üzme kendini kistide kafana takma lütfen.
ben senin adına adım attığın için gerçekten çok sevindim.
CNM TAVSİYEN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM AMA BENİM SON KÜRTAJIMDAN SONRA BU SORUNLAR OLDUĞU İÇİN MECBURUM ÇEKTİRMEYE KÜRTAJDA RAHİM ZARAR GÖRMÜŞ OLABİLİRistanbul hizmet hastanesi sait halil beyi öneririm çektirmene bile gerek kalmaz çok ilgili iyi bir dr. 1 kimsenin şikayetini duymadım çözüm odaklı tavsiye ederim
SAOL CNM TŞK EDERİM ALLAH NASİP EDERDE İNŞ TEKRAR HERŞEYİ YAPARIM :ecrin_bebek: SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :Saruboceq:Öncelikle geçmiş olsun nazlıcım bende düşük yapalı daha bir hafta oldu ayrıca ikinci düşüğüm sana tavsiyem hamile kaldığını anladın an yat lavabo ihtiyacın haricinde kalkma yavaş hareket et vede beslenmene çok dikkat et çok geçmiş olsun...
nazlım gözünaydın canım arkadaşım.herşey yoluna girer yeterki sabırlı ol.
çok güsel olcak inanıyorum
yasmin lütfü hocaya mı gittin nerelerdesin kuzucuk
yelizcim sen nasılsın.hamişlik nasıl gidioo?şikayetleri alalım
SAOL CNM BENİM DÜN DOKTORA GİTTİM TEKRAR KİST GİTMEMİŞ DOKTAR CUMA GÜNÜ RENKLİ ULTRASONDA BAKICAK ONA GÖRE LAPAROSKOPİ YADA İLAÇ TEDAVİSİNE GİRİCEM CNM YANİ ÖYLE BİŞİ OLURSA HEM HİSTERESKOPİ HEMDE LAPAROSKOPİYİ AYNI ANDA OLUCAM MALESEFBU YÜZDEN ENDİŞELİYİM OLDUKÇA İNŞ KİST İÇİN SADECE İLAÇ TEDAVİSİ YETERLİ OLUR SEN NAQSILSIN CNM BAŞLADIN MI ? ........
KIZ CADIII 26 EKİM BENİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜM EĞER SORUNLARIM OLMASAYDI KORUNMAYI O GÜN BIRAKICAKTIM AMA NASİP İŞTE NE YAPALIM TADINI ÇIKAR SAĞLIĞININ VE HİÇ STERS YAPMA KUZUCUK GELİCEĞİ ZAMABI İYİ BİLİR CANCANkaydirigubbakcemile5kızlar günaydın nasılsınız bakalım.... ben bildiğiniz gibiyim işte gün sayıp duruyom yumurtlama için....nazlım kendini üzme arkadaşım herşey güzel olcak eminim buna histereskopi sonuıcun da iyi çıkacak inşallah..... çiçeğim sen napıuyon kuzum ne zaman istenneyen adet tarihin????benim 26 ekim bugünler bizim için çooookkkkk önemlii.....boshayallersmile
nazlım gözünaydın canım arkadaşım.herşey yoluna girer yeterki sabırlı ol.
çok güsel olcak inanıyorum
yasmin lütfü hocaya mı gittin nerelerdesin kuzucuk
yelizcim sen nasılsın.hamişlik nasıl gidioo?şikayetleri alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?