• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar pompa kiraladım...

ckozkan

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
403
2
316
Ankara
Ya nedir bizim bu sütü az gelen annelerin çektiği kardeşim, sütüm doğumdan beri az geliyordu az çok 6 aya kadar idare ettik şimdi ek gıdaya geçince bu seferde bizim sıpa (kızdım! :))) emmeyi bıraktı şimdi kafasını çekiyor falan...Birde işe tamamen döndüm zaten gün içi emzirme şansım kalmadı...Evde kullandığım elektrikli küçük bir alet var pek işime yaramıyor son umut kaliteli bir pompa kiraladım düzenli sağcam bakalım umarım işe yarar yoksa.......:çok üzgünüm:

Kızlar varmı başka bir fikri olan? Çok üzülüyorum

canını sıkmak istemem ama pompa kalitelide olsa bebeğin emişi gibi verimli olmuyor hele birde işe başlanınca sütünüz azsa gitgide dahada azalacaktır.

Ahhh ah o pompalar keşke işe yarasa benimde sütüm aman aman değildi yinede pompa aldim ama taş çatlasa 1 hafta kullanabildim elalem 250 ml sağiyorum diyo benim 20 30 u geçmedi onuda iyi iyi bugün baya çikti dediğim zamanlar yani. En azinan 6 ayi geçirmiş geceleri sabah ve akşamlari emzir oda bişiy

Back